Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(silsta @ 2009 11 06, 14:35)
Aš į forumą ateinu, kai sūriukas pas Saulytę jau turbūt išviręs... Darbe šiandien kažkaip susidėjo daug darbelių, kuriuos savaitgaly būtinai reikia užbaigti.
Tai va, Saulyte, parašysi, kaip išėjo sūriukas, gerai?
Dar vienas patarimas: prieš verdant sūriukus būtinai paskaitykit kas parašyta prieš tai... Juk tiek daug mes diskutavom, iki smulkmenų ir apie viską, nuo pradžios - obuolių supjaustymo iki paslėgimo ir išėmimo iš maišiukų džiovinimui.
Sėkmės, merginos 4u.gif

oi mergaites aciu
biski tingine esu, sugalvojau gaminti suri, susiradau tema, pagal pirma rasta recepta ir pradejau gaminti...
ir dabar jau norejau klausti kaip jie sudzius jei yra celofane...tai gerai, kad nors pries tai kelis patarimus pasiskaiciau blush2.gif
tai vadinasi dabar kelias paras palaikyti tame celofane, o po to isimti?
sia para laikiau saldytuve paslegtus tai turbus gerai g.gif
o po to kai isimsiu, deti i kazkokia merle ir laikyti ten kur silta?
ech, atleiskit, kad patyngiu visa tema skaityti 4u.gif
man gavosi 4 suriukai...na kai padzius, jei viskas gerai bus nufotografuosiu...
Atsakyti
O čia vienas iš mano spalio mėnesį pagamintų ir dabar iki galo išdžiovintų sūriukų. Tik fotografavau mob.tel., todėl bloga nuotraukos kokybė.

user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif
jauciu nieko man nesigavo is tu suriu...
net nebezinau ka cia toliau daryti schmoll.gif
nu taip pikta, kad galejau pasiskaityt pries tai issamiau ir gal kas butu gavesi...
nors imk ir mesk lauk verysad.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 08, 18:56)

Jei gerai suprantu gavos skystoki suriai? Tai ddekit i katila ir dar pavirkit wink.gif
Atsakyti
labas rytas,

tik prabudau ir i saldytuva suriu tikrint... biggrin.gif:D:D

jau nebezinau ir ka begalvoti, man atrodo jie dabar per kieti...ar gali taip but, kad per ilgai pakaitinau? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Saulytė, labas, tik atėjau į darbą, nagi pamačiau tavo sūriukus. Nežinau ir ką sakyti... Nieko nesuprantu, atrodo kad atskiros skiltelės ir jokio rišlumo nėra. Kiek laiko taip laikai maišiukuose? Žiūrėk, kad neprarūgtų. O virei tai, kiek supratau, ilgai?
Rašai, kad jie, tie sūriukai, jau kieti. Ar buvai paslėgusi? Kažkaip nepagaunu minties. Jei gali, parašyk...
Atsakyti
tai tuose maiseliuose laikiau 2 paras, vakar net normaliai isimti neisejo
tai meciau is naujo i puoda ir dar kokia nepilnai pusvalandi viriau..
sudejau i naujus maisiukus, paslegiau ir i saldytuva...
o siandien nubegau tikrinti...nu kieti, bijau, kad gal perkieti...

nu gi ziuriu, kad neparasiau...
paklausiau bumbasi patarimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulytė: 09 lapkričio 2009 - 08:23
Saulyte, sūriukai per kieti niekad nebūna. Nepergyvenk taip, viskas bus gerai. Jei tu juos pervirei iš naujo, tai tikrai tikrai bus geri. Kieti geriau pjaustosi, patikėk. Siūlau išgerti kavos apsiraminimui, o po kiek laiko ir sūriuko atsipjausi prie kavos... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 11 09, 08:35)
Saulyte, sūriukai per kieti niekad nebūna. Nepergyvenk taip, viskas bus gerai. Jei tu juos pervirei iš naujo, tai tikrai tikrai bus geri. Kieti geriau pjaustosi, patikėk. Siūlau išgerti kavos apsiraminimui, o po kiek laiko ir sūriuko atsipjausi prie kavos... 4u.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi juuokutis su tais suriais gaunasi
mano vyriskis net vakar juokiesi is manes, kad as taip uzsispyrusi ir vis bandau tuos suriukus pagaminti...
o kazi man dar juos isemus dziovinti... g.gif
Atsakyti
Saulyte, padžiovinti gali tuos sūriukus.
Kadangi aš jokių orkaičių nenaudoju džiovinimui, o džiūsta natūraliai padėti ten, kur yra vietos, tai manau, kad ir tu džiovink juos, kol dar nepradėjai valgyti juos... lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal Saulytei nereikėtų juos džiovinti, o paprastai laikyti šaldytuve ir prireikus pjaustyti prie kavos, arbatos ir šiaip sau...?
Be to, man jie pasirodė šiek tiek storoki ir įprastu būdu tektų ilgokai džiovinti. Aišku, iš celofano jau reikia išimti. Šaldytuve nesurugs ir vartyti nuolat nereikės.
Jų gi nedaug, todėl, manyčiau, kad greitai suvalgysite tuos sūriukus ir be jokio papildomo džiovinimo. Svarbiausia, Saulyte - gera nuotaiką! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja200710 @ 2009 11 09, 14:32)
O gal Saulytei nereikėtų juos džiovinti, o paprastai laikyti šaldytuve ir prireikus pjaustyti prie kavos, arbatos ir šiaip sau...?
Be to, man jie pasirodė šiek tiek storoki ir įprastu būdu tektų ilgokai džiovinti. Aišku, iš celofano jau reikia išimti. Šaldytuve nesurugs ir vartyti nuolat nereikės.
Jų gi nedaug, todėl, manyčiau, kad greitai suvalgysite tuos sūriukus ir be jokio papildomo džiovinimo. Svarbiausia, Saulyte - gera nuotaiką! bigsmile.gif

oi aciu dar karta visoms 4u.gif 4u.gif
jau buvau supanikavusi...
kiek daug geru patarimu smile.gif
ten tos nuotraukos pries antra virima
dabar suriukai dar mazesni gavosi ir plonesni smile.gif
jei skanus, tai reikes isdovanoti...
turiu dar kibira obuoliu, gal antra karta geriau pasiseks blush2.gif
Atsakyti