Aš irgi nesveriu, bet, pvz., šį kartą per mažai cukraus įdėjau į supjaustytus obuoliukus, tai sulčių virimo metų teko dar įdėti cukras, tada viskas pavyko. Aš tai nors pati viską iš akies darau, bet kitiems ne labai patyrusiems sūrio virėjams patarčiau bent jau nuvalytus obuolius pasverti, o jej cukrus imamas ne iš pakelio, kur jau žinomas svoris, tai ir cukrų sverti (yra buitinės svarstyklės su lekštute), ar biriems produktams (cukrui, miltams ir t.t.) yra specialūs puodeliai su nupaišyta svorio liniuote.
Sveikos surininkes,verdame siu metu suri,bet tikriausiai blogai nuvarvinome sulciu likucius nuo skilteliu,nes maisome jau 1.20 min. ir dar ne pabaiga .Dabar vyra pastaciau prie puodo.... jei neissiskirsime viskas bus gerai
Dakora, aš jau geriau sūriuką paaukočiau, bet ne vyrą.... Tegul sau maišo su samčiu, nuo to raumenukai tvirtės, nereikės net svorius kilnoti
Biški ilgokai verdi, jau turėjo suvirti....
Biški ilgokai verdi, jau turėjo suvirti....
Labukas,
juokiuosi pati is saves,jau trecia virima varau suriuku ir vis kitaip ,bet bet kad neturiu kantrybes obuoliu pasisverti tai darau is akies,pirmus viriau is kazkokiu obuoliu,gavosi po 8 val virimo,vakar kepiau is antaniniu kepiau 6 val o siandien verdu jau 5 val ir dar galo nematyti,neatsoksta nuo sieneliu,dabar mase vis dar obuolienes pavidalo,bet sia para kaip nors isvirsiu,jei puodas neissilydys
gausis vistiek as ji nugalesiu
juokiuosi pati is saves,jau trecia virima varau suriuku ir vis kitaip ,bet bet kad neturiu kantrybes obuoliu pasisverti tai darau is akies,pirmus viriau is kazkokiu obuoliu,gavosi po 8 val virimo,vakar kepiau is antaniniu kepiau 6 val o siandien verdu jau 5 val ir dar galo nematyti,neatsoksta nuo sieneliu,dabar mase vis dar obuolienes pavidalo,bet sia para kaip nors isvirsiu,jei puodas neissilydys
gausis vistiek as ji nugalesiu
Na jei tiek ilgai verdat turbut sulciu gerai nenuviirnot arba cukraus per mazai...
Dedu obuolius tada i sultis, kai putos per katilo krastus beveik lipa.
Dedu obuolius tada i sultis, kai putos per katilo krastus beveik lipa.
turbut,nes si karta ir sulciu mazai tebuvo,o mazai todel turbut cukraus mazai dejau bet ir kieki verdu visa dideli kibira,jau nuvalytu
Na,atrodo bus viskas .Palikom ta busimo surio mase puode ataust,nes laiko nebeturejom...o kai gryzom jis kietutis sau tame puode,tada idejau dar cinamono ir paviriau-ir nuo puodo krastu atsokinejo ,ir maisyt buvo labai sunku,tai manau kad bus geras Ir vis dar santuokoje
alio, sakykit man merginos ar riesutus reikia kepint dedant i suri?
rasiuks30, riešutus kokius turiu, tokius ir dedu. Pakepinu tiktai žemės riešutus, kad ta karti luobelė nusitrintų. O šiaip tai jie įdėti į karštą obuolių masę gerai perkaista.
Dakora, smagu, kad ir sūriukai išvirti, ir santuoka išsaugota.
Dakora, smagu, kad ir sūriukai išvirti, ir santuoka išsaugota.
Niu as ir siandien paskutine partijuke suriuku isviriau Varvinau, varvinau sultis nuo skilteliu puse dienos, bet ko tais nekaip nusivarino, tai truputuka taskesi...Bet kadangi ir taip lubos aptaskytos buvo, tai nebekreipiau demesio
Dakora, saunus vyras kad padeda, maniskis tai baigia su suriais is namu isvaryt
Dakora, saunus vyras kad padeda, maniskis tai baigia su suriais is namu isvaryt
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 11 03, 21:24)
alio, sakykit man merginos ar riesutus reikia kepint dedant i suri?
Reiketu ir saulegrazas ir riesutus(bet tik tuos ,kurie yra kepinami) pakepint,nes jie po to isskiria dregme,ko tikriausiai nereikia musu suriams.As cia is savo profesijos zinau,bet tinka ir suriams tikriausiai,be to skaniau.As ir pati si vakara ir saulegrazas ir zemes riesutus pasikepinau.....nes MB si vakara parnese apie 20kg.obuoliu