Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Ir man labai malonu, kad Bumbasios sūriukai turi tokią paklausą! Kaip supratau iš šios temos, pirmą-antrą kartą mažai kam pavykstą pasidžiaugti galutiniu rezultatų, aš irgi iš tokių virėjų, bet, kaip sakoma: noras ir kantrybė viską nugali. Tikrai, sudėtinga tuos sūrius tinkamai pagaminti, bet užtat paskui, kai jie pagaminti, malonu dvigubai ir todėl norisi juos dar ir dar gaminti.
Papildyta:
Silstos baltas katinukas eina prie jos sūriukų... Labai gražu! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Matau, kad sūrio gamintojos laimingai džiovina savo sūriukus ir nekantriai nori jų paragauti.... Aš irgi džiovinu, bet nepakabintus, o paguldytus, bei apklotus, nuolat sakydama: ,,greit į kitą šoniuką!" blink.gif Sūriukai draugiškai apsiverčia ir miega toliau, matydami saldžius sapnus, pagardintus saulėgražomis.
Atsakyti
labukas. suriukai man isejo puikiai thumbup.gif negaliu atsidziaugti wub.gif dariau pagal tetos recepta tai liuksiskai gavosi thumbup.gif aisku jie dziusta, bet labai jau graziai ir paklusniai wub.gif
Atsakyti
o koks tas tetos receptas?prasom smulkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar is antaniniu obuoliu viriau suriukus. Dariau mazycius.Na grazuciai gavos...
Viena partija esu isvirus su saulegrazom. Skonis toks idomus, bet visai skanus. ax.gif
Atsakyti
bumbasi, na matai, kaip gerai gaunasi sūriukai, o mes jau iš pirmo virimo sūriukus taršom kaip reikiant.
Vakar buvo draugė užbėgus, tai prie kavos kaip tik sūriuko papjausčiau, sako, tu jau nepyk ir nesistebėk, bet man taip skanu, kad negaliu sustot valgyt... Kaip toj reklamoj - kartą paragavęs negali sustoti... lotuliukas.gif
Atsakyti
O man vakar teko pavaišinti su kava savo nevykusiu sūriu, kuris sustingo želatinos pagalba ir stovi formose šaldytuve. Pastovėjęs šaldytuve apie 2 savaites gerai sustingo ir net apdžiuvo, gerai pjaunasi. Svečiams labai patiko, o aš iš džiaugsmo beveik viską supakavau išnešimui, o svečiai apsidžiaugė dar labiau. Gaila, kad jų negalėjau pavaišinti pavykusiu sūriu, kuris džiusta, bet gal ir gerai, nes tada nepatiktų tas formose, nors formose, tikrai, skanus, nes sumaišytas su obuolių sultimis be cukraus, todėl ne toks saldus, kaip tas, kuris džiusta.
Atsakyti
Merginos, nėra to blogo, kas neišeitų i gera. Sueis visi sūriukai, kad tik nepritrūktų... Ne visos juk verda juos. O tos, kurios neverda, labiausiai ir giria... ir ko gero patyliukais pavydi.. Man atrodo, kuo toliau, tuo daugiau atsiras virėjėlių šito delikateso, ar ne?user posted image
Atsakyti
Mergaitės, reikia pagalbos.

verdu sūrį jau 40 min, bet man niekaip nesukrenta obuoliai schmoll.gif . Beveik visi skiltelėmis kaip buvo taip ir yra. Ką daryti?
Obuoliai alyviniai, bet krituoliai. Ant 3,5 kg. pjaustytų obuolių užpyliau 700 g. cukraus. Laikiau 3 paras. O šiandien sirupą nupyliau nuviriau ir kai sudėjau virti obuolius jie visai nesukrenta (nesuverda).

Atsakyti
atleiskit uz kvaila klausima - ar gvazdikelius maltus dedat ar "cielus"? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2009 10 31, 14:13)

verdu sūrį jau 40 min, bet man niekaip nesukrenta obuoliai  schmoll.gif . Beveik visi skiltelėmis kaip buvo taip ir yra. Ką daryti?
Obuoliai alyviniai, bet krituoliai. Ant 3,5 kg. pjaustytų obuolių užpyliau 700 g. cukraus. Laikiau 3 paras. O šiandien sirupą nupyliau nuviriau ir kai sudėjau virti obuolius jie visai nesukrenta (nesuverda).

40 min dar labai mazai smile.gif Virk toliau smile.gif
Atsakyti

verdu sūrį jau 40 min, bet man niekaip nesukrenta obuoliai schmoll.gif . Beveik visi skiltelėmis kaip buvo taip ir yra. Ką daryti?

user posted image
Va taip atrodo po 40 min virimo doh.gif

Bet jei sakot, kad reikia ilgiau virti - virsiu
Atsakyti