Laba diena, issiviriau ir as pagaliau antra partijuke suriuku, tik sikart su nuostoliaus...Apsitaske visos virtuves lubos obuoliene, apsisvilinau rankas, nu bet tikiuosi suriai bent jau gausis...
Užjaučiu tave, Amil'a dėl nuostolių dėl lubų aptaškytų... Blogai nugarinai sultis, todėl ir taškėsi. Vakar jau trečią "partiją" išviriau, niekas nesitaškė, per 40-45 min. kuo puikiausiai suvirė, dabar paslėgti balkone iki rytojaus.
QUOTE(silsta @ 2009 10 14, 13:58)
Užjaučiu tave, Amil'a dėl nuostolių dėl lubų aptaškytų... Blogai nugarinai sultis, todėl ir taškėsi. Vakar jau trečią "partiją" išviriau, niekas nesitaškė, per 40-45 min. kuo puikiausiai suvirė, dabar paslėgti balkone iki rytojaus.
Tai tikriausiai O mano paslegti, bet nelabai stingsta
reikes jauciu rytoj dar pervirt
Nu man cia kazkaip nesiseka surius virt Uzdejau sultis virti ir isejau su vaikais is virtuves, ateinu, o ten jau viskas svyla Kazi galima obuolius virti be tu sulciu? Ar reiktu prisipjaustyt geriau nauju obuoliu, palaikyt su cukrum, kad sulciu atsirastu, ir tada visa mase virt? Gal speces dar uzbegs i si skyreli siandien pagelbeti nemoksoms
Zvible, bendroj sumoj gal tiek ir gaunasi to virimo. Ilgiausia užtrunka, kol išverda visos sultys, o lieka tik sirupas. Turi išsigarinti visos sultys. Jos išsigarina per 1,5 - 2 val. O kai suverti į puodą obuolių skilteles ir pradedi maišyti, tada jau turi suvirti per 30-45 min. Varginantis darbas, bet jokiu būdu negalima palikti puodo be priežiūros.
Amil'a, tik dabar prisėdau prie kompo ir turbut per vėlai, tu jau išvirei turbūt tą sūriuką, jei labai prisvilo, tai tiesiog nežinau, gali sūriukas degėsiais kvepėti... jei nedaug, tai reikėjo versti į puodą obuoliukus ir virti, maišyti nepasitraukiant nuo puodo...
Amil'a, tik dabar prisėdau prie kompo ir turbut per vėlai, tu jau išvirei turbūt tą sūriuką, jei labai prisvilo, tai tiesiog nežinau, gali sūriukas degėsiais kvepėti... jei nedaug, tai reikėjo versti į puodą obuoliukus ir virti, maišyti nepasitraukiant nuo puodo...
Vakar jau nebeviriau suriukiu JAu stingsta balkone, tikiuosi viskas ok bus.... O del taskymosi, tai tikrai buvau neisvirus gerai sulciu. Siandien liko beveik tik putos, sudejau skilteles ir viskas ok buvo, niekas nesitaske
Ksena7, kaip smagu girdėti, kad sūriukai puikiai gavosi, tai dabar keli virimukai dar bus?
Aš šiandien prisipjausčiau kibirą obuolių antram virimui. Ar jie nesurugs palikti iki 2dienio vakaro? nes ryt tikrai nepavyks virti.
Planuoju dar bent du virimus... Noriu su riešutais ir aguonomis
Planuoju dar bent du virimus... Noriu su riešutais ir aguonomis