Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(bumbasi @ 2009 09 28, 14:46)
Gal kas verda is grabstaininiu obuoliu?
pas mane dziusta jau 16 suriuku ir dar didelis kibiras pripjaustytu laukia. tik det neber kur. doh.gif

Žinai, bumbasi, paskaičiau ir juokas suėmė, sakai, kad jau nėra kur sūriukų dėti..

Pernai aš priviriau 20 sūriukų, tai vyras man pareiškė, kad jei dar nors vieną sūrį išvirsiu, su visais sūriais mane išregistruos iš namų... yahoo.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
[quote=bumbasi,2009 09 28, 14:46]
Gal kas verda is grabstaininiu obuoliu?
pas mane dziusta jau 16 suriuku ir dar didelis kibiras pripjaustytu laukia. tik det neber kur. doh.gif
[/quote
Bumbasi,aš,kai tik ruošiuosiu pjaustyti "grabštainius" obuolius sūriui,bet,ten yra ir ananasinių.
O,kodėl tu klausi,dėl šių obuolių rūšies? 4u.gif
Gal ji yra netinkama?Aš,manau,kad visos rūšys tinkamos,ogal aš ,klystu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 30, 08:38)

Bumbasi,aš,kai tik ruošiuosiu pjaustyti "grabštainius" obuolius sūriui,bet,ten yra ir ananasinių.
O,kodėl tu klausi,dėl šių obuolių rūšies? 4u.gif
Gal ji yra netinkama?Aš,manau,kad visos rūšys tinkamos,ogal aš ,klystu? 4u.gif

na man jie kitokie atrodo. virimas kitoks nei is kitu obuoliu.ir siaip idomu ar kas verda is tokiu.
na pirmi suriai buvo is vasariniu obuoliu ax.gif jau suvalgyti jie. bet virti reikejo ilgiau nei is rudeniniu obuoliu.
vakar is grabstaininiu obuoliu isviriau 6 suriukus. labai super gavos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(silsta @ 2009 09 30, 08:20)
Žinai, bumbasi, paskaičiau ir juokas suėmė, sakai, kad jau nėra kur sūriukų dėti..

Pernai aš priviriau 20 sūriukų, tai vyras man pareiškė, kad jei dar nors vieną sūrį išvirsiu, su visais sūriais mane išregistruos iš namų... yahoo.gif  gun_bandana.gif

na jau turiu 22 suriukus. ax.gif
vyras is namu nevaro, bet vakar su ironija pasake " ir vel ta kose verdi.kur tu tiek desi ".nesupranta, nes pats nevalgo. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,o jus man galit pasakyt ar apvyniuojus ta merele neliks pukeliu. noriu ir as to surio.tai bandysiu daryt ,bet nezinau i ka vyniot ,nes bijau kad pukuota viskas bus. doh.gif o ir bandysiu is pirktiniu obuoliu nes ne LT gyvenu. blush2.gif
Atsakyti
Adera, galima vynioti į bet kokią medžiagytę, svarbu, kad būtų medvilnė, o ne sintetika.
Aš vynioju į marlės gabaliukus, bet jokių pūkelių ant jos nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 01 spalio 2009 - 07:42
Laba diena, as ir pradzioj savaites pirma kart pabandziau issivirti suri...Ryte perviriau, nes nebuvo sustenge, o dabar jau kabo 4 suriukai virs gartraukio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viriaus is antaniniu obuoliu. Aciu uz receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip puiku, kad vis daugiau moteiškaičių susigundo virti sūriukus...
Juk smagu pačios virtu obuoliniu delikatesu pasilepinti, na ir svečią nustebinti, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 10 02, 08:18)
Juk smagu pačios virtu obuoliniu delikatesu pasilepinti, na ir svečią nustebinti, ar ne? 4u.gif

Silsta 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif -tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 10 02, 08:18)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kazkaip visada isivaizduodavau kad suri isvirt labai sudetinga... Bet pasirodo visai ne. Kaip pirmas blynas - manau nelabai prisviles isejo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, o kiek sūrių virėjų radau smile.gif super... mano mama visada darydavo, dabar darbais apsikrovus tai tyngi biggrin.gif, aš iniciatyvą perimiau - pernai viriau pabandymui , surijom labai greitai, šiemet vieną porcijikę padariau, taip fainai virtuvėj kabaliuoja kvepia,,, vyrui skundžiuos kad obuolių antaninių neturim... virčiau dar bent vieną, o gal ir du kartus,,, negi į turgų važiuot obuolių
doh.gif sekmės visiems su sūriukais...
Atsakyti
[quote=Saulėgrąža,2009 10 03, 17:48]
sveikos, o kiek sūrių virėjų radau smile.gif super...
Saulėgrąža,ar,tai būtina antaniniu? 4u.gif
Atsakyti
[quote=regna,2009 10 03, 16:52]
[quote=Saulėgrąža,2009 10 03, 17:48]
sveikos, o kiek sūrių virėjų radau smile.gif super...
Saulėgrąža,ar,tai būtina antaniniu? 4u.gif
[/quote]
oi gal ir nebūtina, bet man skaniausi blush2.gif tokie ne per saldūs ir dar jaučiasi rūgštelė smile.gif
Atsakyti