Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

O kokie obuoliai geriausiai tiktu-pasirinkima turiu dideli.Kazkoks bludas siemet uzejo su tais pasiruosimais ziemai,gal blogus laikus jaucia sirdis g.gif Darysiu pirmakart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 09 09, 23:58)
O kokie obuoliai geriausiai tiktu-pasirinkima turiu dideli.Kazkoks bludas siemet uzejo su tais pasiruosimais ziemai,gal blogus laikus jaucia sirdis g.gif  Darysiu pirmakart smile.gif

Paskaičiau aš,dėl obuoliu rūšiavimo,ir man pasidarė .
pernelyg keista.
Pirmuosius sūrius dariau iš alyvinų,ir pavyko,aš,galvoju,kad truputėlis kantrybės ir viskas pavyksta.
Galiu sutikti,kad iš jų obuolienė gera išeina ,bet aš juos maišau su kitos rūšies obuoliais{nemėgstu,obuolienės-košės,man turi keletas gabaliukų}
Galiu pasakyti,kad darant sūrius iš alyvinių pjaustantjuos reikia sluoksniuoti su cukrum sluoksniais{sluoksnis obuolių+sluoksnis cukraus} 4u.gif
Ir,dar,kai kurios rašo,kad sūris pastovėjes sudžiūsta,kai taip atsitinka,aš supjaustau sūrį nedideliais kvadratukaisir sudedu į dėžutę,stiklainį.
Ir būna,kaip plytelė šokolado. 4u.gif 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 10, 01:32)
Paskaičiau aš,dėl obuoliu rūšiavimo,ir man pasidarė .
pernelyg keista.
Pirmuosius sūrius dariau iš alyvinų,ir pavyko,aš,galvoju,kad truputėlis kantrybės ir viskas pavyksta.
Galiu sutikti,kad iš jų obuolienė gera išeina ,bet aš juos maišau su kitos rūšies obuoliais{nemėgstu,obuolienės-košės,man turi keletas gabaliukų}
Galiu pasakyti,kad darant sūrius iš alyvinių pjaustantjuos reikia sluoksniuoti su cukrum sluoksniais{sluoksnis obuolių+sluoksnis cukraus} 4u.gif
Ir,dar,kai kurios rašo,kad sūris pastovėjes sudžiūsta,kai taip atsitinka,aš supjaustau sūrį nedideliais kvadratukaisir sudedu į dėžutę,stiklainį.
Ir būna,kaip plytelė šokolado. 4u.gif  4u.gif  .

Aciu regna,tik reikes be alyviniu,nes jie jau pas mus baigesi,man kuo maziau to minkstumo ,tuo geriau. 4u.gif
Atsakyti
na merginos o as jau pabandziau ir su kriausem suri virti,rezultate kai garinau sultis kriausiu sultys susikristalizavo kaip saldainis kietais kriausus teko isgraibyti ir po to pats suris buvo daug skystesnis teko ilgai virti ,bet skonis daugmaz toks pat kaip ir is obuoliu.Bet daugiau nebandysiu ,nes laiko uzima daug daugiau,geriau virt vien obuolius.Alyviniai jau baigesi ,bet yra kitokiu,tad visom gero darbo ir ...skaniu suriu...
Atsakyti
mergaites, pagal koki recepta verdadate obuoliu suri, pagal ta kuris pirmame puslapyje?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 09 16, 19:49)
mergaites, pagal koki recepta verdadate obuoliu suri, pagal ta kuris pirmame puslapyje?

as tai is akies verdu - 7 kg pjaustytu obuoliu, 1.5-2 kg cukraus smile.gif dar papildomai pabaigoj dedu visokiu dziovintu vaisiu ar riesutuku ax.gif
Atsakyti
Vakar išviriau obuolius sūriui, sudėjau į maišiukus. šiandien dar minkšti. ar jau kažkqą negerai padariau, ar dar laukt?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 16, 20:25)
Vakar išviriau obuolius sūriui, sudėjau į maišiukus. šiandien dar minkšti. ar jau kažkqą negerai padariau, ar dar laukt?

nu tikrai per viena diena niekada neisdziuna g.gif manau pamirsk juos dar kokiai porai savaiciu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, nuraminai, nes paskaičiau kad merginos kiša į sūrmaišius ir džiovina, jei aš dabar juos sukiščiau, man pasidarytų didelis obuolių guzas doh.gif
O paprastuose politileniniuose maišiukuose jiems tiek laiko nieko nenutiks?
Atsakyti
na siaip obuoliu suris gerai isvirtas po paros turetu normaliai issiimt is maisiuko ir nebut kaip kose ax.gif Bent jau maniskiai tokie.Pirmus kartus kai po paros budavo kaip tvirta kkose,tai pervirdavau is naujo ax.gif
maisiuke laikau tik para, ir kaip cia buvo rasyta paskui suvynioju i skuduriuka ir ant palanges dziovinu.
Na dabar mama pasiuvo surmaisiu, tai balkone pakabinus dziovinu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 16 rugsėjo 2009 - 20:32
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 16, 20:55)
Ačiū, nuraminai, nes paskaičiau kad merginos kiša į sūrmaišius ir džiovina, jei aš dabar juos sukiščiau, man pasidarytų didelis obuolių guzas  doh.gif

Na,jeigu masė bus uždarame politileno maišelyje ,tai ,kaip jis išdžius. 4u.gif
Ar,jis ,tau nesupelys.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 16, 21:55)
Ačiū, nuraminai, nes paskaičiau kad merginos kiša į sūrmaišius ir džiovina, jei aš dabar juos sukiščiau, man pasidarytų didelis obuolių guzas  doh.gif

neeee! politieleniniuose maisiukuose negerai doh.gif as galvojau, kad tu juos sukisai i medziaginius, tada galima laikyti, o is politieleniniu butinai trauk lauk ir dek kur silta, kad ir i orkaite ant mazai laipsniu (kol radiatoriai dar nesyla)
Atsakyti