Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(Fregata @ 2009 08 18, 11:52)
del stovejimo tai gali ir dar ilgiau turbut, nieko jiems neatsitinka smile.gif Tik kad kuo ilgiau dziuna, tuo kietesni darosi smile.gif

Ir skanesni... na bent jau man
Atsakyti
O iš alyvinių obuolių nesigaus sūris? baisiai daug jų pas mane ...
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 08 20, 00:20)
O  iš alyvinių obuolių nesigaus sūris? baisiai daug jų pas mane ...


man atrodo gausis, tik gal kiek ilgiau pavirt reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 08 19, 22:20)
O  iš alyvinių obuolių nesigaus sūris? baisiai daug jų pas mane ...

gausis tikrai,mano pirmieji suriai ir buna is alyviniu.tik cukraus dedu neperdaug ,nes suris gaunasi labai saldus,gal delto kad alyviniu obuoliu.O kartais pries pabaiga virimo imetu ir citrinos rugsteles kad nebut taip saldu ,mano seimai patinka_ir saldu ir siek tiek rugsteli.darbo eiga kaip Silstos ,ojei gerai isgarini sultis netenka labai ilgai virti.
bandykit ir jums pavyks.sekmes
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 08 20, 07:52)
man atrodo gausis, tik gal kiek ilgiau pavirt reiks smile.gif


QUOTE(daiveee @ 2009 08 22, 23:44)
gausis tikrai,mano pirmieji suriai ir buna is alyviniu.tik cukraus dedu neperdaug

dėkui mergytės,bandysim iš alyvinių išvirti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie obuoliu surio vireju ax.gif Pagaliau pervirus is trecio karto ta pati suri jis pradejo stingt normaliai blush2.gif thumbup.gif Pagaliau. Vat bus pult kaip akis isdegus ir virt pagal save receptu neperskaicius ir nepaieskojus rolleyes.gif
Jau esu susipjausciusi antra reisa obuoliu , ryt virsim pagal cia aprasyta buda. Tikiuos bus lengviau.... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, iš alyvinių obuolių bandžiau virti vieną kartą ir tą patį nesėkmingai. Iš jų geriausiai gaunasi obuolienė.
Pirmiausia, alyviniai obuoliai yra saldūs, o cukraus dėti reikės vistiek tiek, kiek priklauso, nes su mažai cukraus nebus to suvirimo-sukibimo; nu gal citrinos rūgštelė kiek pagelbės.... nebandžiau.
Išvirsit sūrį iš alyvinių, bet jis nebus tikras sūris, neturi alyviniai obuoliai tiek pektino (natūralus tirštiklis), kiek turi antaniniai, o antaniniai turi daugiausia jo.
Esu bandžiusi virti iš kitų rūšių rudeninių obuolių - gavosi neblogai, bet geriausia - ANTANINIAI. Bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
O kaip reikalai su mokų sūriu, ar bandėt kuri? saviškius jau baigiam suvalgyti, nesulaukė jie brandos smile.gif
Atsakyti
Kadangi aš morkas atsivežu iš kaimo, tai dar laukiu rugsėjo, tada bandysiu tikrai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 08 26, 18:58)
Sveikos, iš alyvinių obuolių bandžiau virti vieną kartą ir tą patį nesėkmingai. Iš jų geriausiai gaunasi obuolienė.
Pirmiausia, alyviniai obuoliai yra saldūs, o cukraus dėti reikės vistiek tiek, kiek priklauso, nes su mažai cukraus nebus to suvirimo-sukibimo; nu gal citrinos rūgštelė kiek pagelbės.... nebandžiau.
Išvirsit sūrį iš alyvinių, bet jis nebus tikras sūris, neturi alyviniai obuoliai tiek pektino (natūralus tirštiklis), kiek turi antaniniai, o antaniniai turi daugiausia jo.
Esu bandžiusi virti iš kitų rūšių rudeninių obuolių - gavosi neblogai, bet geriausia - ANTANINIAI. Bent jau man taip atrodo.

vakar MB prijaustė alyvinių ,šiandien virsiu sūrį.Po tavo žinutės jaučiuosi neužtikrinta ar gausis unsure.gif unsure.gif niu pabandysiu...jei ššš-daugiau niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 08 27, 12:36)
vakar MB prijaustė alyvinių ,šiandien virsiu sūrį.Po tavo žinutės jaučiuosi neužtikrinta ar gausis unsure.gif  unsure.gif niu pabandysiu...jei ššš-daugiau niekada schmoll.gif


gausis, gausis, tik jie tokie "skystesni", su daugiau sulciu, tai gali tekti ilgiau pavirt, kol sutirstes rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi jau pasidarem suri, tai kaip laukiu paragauti 4u.gif nes cia musu pirmas blynas bet atrodo labai skaniai ax.gif
Atsakyti