Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Nesu dariusi sūrių su kriaušėmis, nieko negaliu patarti.... verysad.gif
Gal pabandyk, ir mums parašysi kas gavosi su kriaušėmis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 17 rugpjūčio 2009 - 09:54
4u.gif
O surius reik virti is nuluptu obuoliu ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 08 17, 19:54)
4u.gif

nezinau kaip kitos daro ,bet as niekad nelupu ,labai jau daug darbo butu,o artimiausiom dienom vaziuosiu i soda dar rinksiu alyviniu ir bandysiu kartu su kriausem daryt suri,paziuresiu ar kas iseis.Be to planuose dar morku suris ,sudominot- noriu pabandyt kas per skonis
kai padarysiu su kriausem parasysiu kas isejo ,paciai idomu,nors daryt is vienu kriausiu gal nerizikuosiu-darbo nemazai ,o jei neisei ?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiveee: 17 rugpjūčio 2009 - 21:28
pasirodo as nematoma.... netrukdysiu. pati paieskosiu atsakymu i klausimus angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(arunita36 @ 2009 08 17, 21:26)
pasirodo as nematoma.... netrukdysiu. pati paieskosiu atsakymu i klausimus  angel_sadangel.gif

jau matom tave...
Atsakyti
QUOTE(arunita36 @ 2009 08 17, 22:26)
pasirodo as nematoma.... netrukdysiu. pati paieskosiu atsakymu i klausimus  angel_sadangel.gif

Matau tave, tik kad gal nelabai žinau ką atsakyt.... kiek aš suprantu tai valgyt jį galima dar karštą, o stovet jis gali ir metus ir gal daugiau... kuo ilgiau stovės tuo labiau džius... o gal aš ir klystu...
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 17, 22:00)
Matau tave, tik kad gal nelabai žinau ką atsakyt.... kiek aš suprantu tai valgyt jį galima dar karštą, o stovet jis gali ir metus ir gal daugiau... kuo ilgiau stovės tuo labiau džius... o gal aš ir klystu...

na nezinau ar pas kuria isbus metus ,vis zadu nors iki Nauju metu islaikyti bet niekad neiseina ,makt visi ir suvalgo,okarsta valgyt nepatariu ,gali nudegti ,kai suris padzusta kad jau iranka gali paimt ,tai ir valgom ,su kava nesaldinta ...jega... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arunita36 @ 2009 08 16, 11:04)
sveikutes, prisiskaiciau cia tokiu gardumynu, kad neatsispyriau ir as pabandyt smile.gif
suris jau isvirtas tik gal gali man kas pasakyt koks jis turi but?per nakty palaikiau atrodo kaip zele, tai  dabar idejau i marle ir pasoviau i orkaite dziuti. gal optimiste esu, bet labai tikiuos kad gausis  essen.gif
o kiek mazdsaug laiko suris dziusta?  g.gif

Jei atrodo kaip žele, tai gal nepakankamai suvirtas? O iš maišiuko gerai išsiėmė?
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2009 08 17, 20:54)
4u.gif

Nelupu tik Antaninių obuolių, nes jų odelė suverda, Antaninių lupu tik tas vietas, kurių odelė nelabai graži ir švari. Visus kitus lupu. O lupu tai su bulvių skustuku. Labai greitai ir gerai nusiskuta.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 08 18, 09:04)
Jei atrodo kaip žele, tai gal nepakankamai suvirtas? O iš maišiuko gerai išsiėmė?
Papildyta:
Nelupu tik Antaninių obuolių, nes jų odelė suverda, Antaninių lupu tik tas vietas, kurių odelė nelabai graži ir švari. Visus kitus lupu. O lupu tai su bulvių skustuku. Labai greitai ir gerai nusiskuta.

Visu obuoliu odele suverda smile.gif Niekada nelupau jokiu obuoliu ir puikus suriai gavosi! Dar dabar kabo is pernai rudeni virtu, niekam jau ju nebereikia, atsivalgem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 08 18, 08:41)
Visu obuoliu odele suverda smile.gif Niekada nelupau jokiu obuoliu ir puikus suriai gavosi! Dar dabar kabo is pernai rudeni virtu, niekam jau ju nebereikia, atsivalgem  doh.gif

Oi, pavydziu tongue.gif Man taip obuoliu suriai patinka, bet vis kas nors pavaisindavo tik. Siemet tikiuos pavyks paciai isvirti ax.gif Uztai ir iskilo klausimas del lupimo. g.gif Bet jei lupu ka tai visada irgi su bulviu skustuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 08 18, 08:41)
Visu obuoliu odele suverda smile.gif Niekada nelupau jokiu obuoliu ir puikus suriai gavosi! Dar dabar kabo is pernai rudeni virtu, niekam jau ju nebereikia, atsivalgem  doh.gif

Nu va sakiau, kad metus gali stovėt tongue.gif tik ne pas visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 18, 11:44)
Nu va sakiau, kad metus gali stovėt tongue.gif tik ne pas visus biggrin.gif

del stovejimo tai gali ir dar ilgiau turbut, nieko jiems neatsitinka smile.gif Tik kad kuo ilgiau dziuna, tuo kietesni darosi smile.gif
Atsakyti