Vilmuke, koks akių didumas ir mėlynumas
O bernaičių gražumas
Totaliai visos emigravo.
labas dienas,
neee , kur čia emigruosi su trim vaikais
gyvenam dar vis, patriotai
neee , kur čia emigruosi su trim vaikais
gyvenam dar vis, patriotai
Sveikos Kaip gyvenat, kas naujesnio, kas geresnio?.. Visos užsikasusios savo reikaluose..
Sveikos
nu jau seniai buvau prisijungusi čia,ale matau kad ši temelė dar kažkiek gyva.Ale kokios naujienos Kiparise didžiausi sveikinimai,kokie pasikeitimai tavo gyvenime :)Oi kaip smagu )))
Vilmuke>kaip tu laikaisi?
o šiaip tai mūsų trečiokai baigė dar vienus mokslo metus.
maniškis antrą trimestrą visai atsipalaidavo ir baigs jaučiu juodai blogai:(
Užklasinių knygų visai neskaito,tai juodas reikalas
nu jau seniai buvau prisijungusi čia,ale matau kad ši temelė dar kažkiek gyva.Ale kokios naujienos Kiparise didžiausi sveikinimai,kokie pasikeitimai tavo gyvenime :)Oi kaip smagu )))
QUOTE(jakuška @ 2013 05 29, 09:36)
Sveikos
Jakuška na va nors viena gyva dušia atsigavo.. Ačiū ačiū...
Aš jau irgi neapsakomai džiaugiuosi, kad ryt paskutinė diena mūsų trečiokams Su tuo visas ir sveikinu
Sveikos mamos, as irgi visas geruoju prisimenu, ale gyvenimas nebe kompui skirtas Didziausi linkejimai vilmukei ir kiparisei....
O kas cia kur emigravo?
O kas cia kur emigravo?
QUOTE(Pipone @ 2013 06 02, 23:03)
Sveikos mamos, as irgi visas geruoju prisimenu, ale gyvenimas nebe kompui skirtas Didziausi linkejimai vilmukei ir kiparisei....
O kas cia kur emigravo?
O kas cia kur emigravo?
Ačiū..
Tai kad visos emigravo - nieko nebeliko..
Tuoj paauglystės ožiai prasidės, visos sugrįšim...
Maniškei kartas nuo karto jau išlenda paauglystė, bet dar nesmarkiai. Į paneles jau auga - matau kaip keičiasi žaidimai, poreikiai net draugai. O taip norisi, kad dar pabūtu maža.
Maniškei kartas nuo karto jau išlenda paauglystė, bet dar nesmarkiai. Į paneles jau auga - matau kaip keičiasi žaidimai, poreikiai net draugai. O taip norisi, kad dar pabūtu maža.
QUOTE(milereta @ 2013 06 25, 08:15)
Tuoj paauglystės ožiai prasidės, visos sugrįšim...
Jooo.gali būti - tada vėl dalinsimės visais vargais ir rūpesčiais.. Maniškė emigravusi į kaimą visai vasarai - ten jau gyvuliai, grynas oras.. Na ne miesto ji vaikas..
Mes tikras atostogas tik vakar pradėjom. Birželį dar buvau prigalvojusi veiklos ir būrelių. Lanke karate, stalo tenisą, leidau į baseina 9 dienas intensivaus mokymo plaukti kursus. Merginai labai patiko .
Liepą tinginiausim ir kažkiek važiuosim į kaimą, o rugpjūtį dar nežinau - nelabai mėgstu, kai vaikai dykinėja- tai gal vėl vaikyti kur nors, kad tingėti atprastų, pradėsiu...
Liepą tinginiausim ir kažkiek važiuosim į kaimą, o rugpjūtį dar nežinau - nelabai mėgstu, kai vaikai dykinėja- tai gal vėl vaikyti kur nors, kad tingėti atprastų, pradėsiu...