Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko. Vieną, svetimoj šaly

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 10, 10:06)

laikinas santuokas praktikuoja šiitai, kurie daugiausia gyvena buvusių persų šalyse. taigi ne maniškis. na, dar Egipte. bet jeigu pasidomėtumėt, tai visi imami skelbia, kad tai prieštarauja islamui ir praktikuojama dažniauisiai slaptai studentų ir kt jaunikaičių, kad galėtų pasivartyt lovoj nerizikuodami nukris į pragarą.

Idomu, ar ne manot, kad del tos priezasties ir pateikiau pvz, jog tai nera norma musulmonu pasaulyje ir todel, neva istekejusi europiete moteris gali buti apgauta, vien todel, kad iki galo nesuvokia kokia vedybine sutarti pasirase.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 08 10, 09:12)
Idomu, ar ne manot, kad del tos priezasties ir pateikiau pvz, jog tai nera norma musulmonu pasaulyje ir todel, neva istekejusi europiete moteris gali buti apgauta, vien todel, kad iki galo nesuvokia kokia vedybine sutarti pasirase.

kadangi žinau, kad visos temos neskaitėt, tai pasikartosiu. aš tos "santuokos" nesureikšminu. ir kalbu apie išsiskyrimą, faktinį. o ne kad kažkoks popieriukas būtų kažkoks tipo garantas. bet ten jokio termino nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 10, 10:17)
kadangi žinau, kad visos temos neskaitėt, tai pasikartosiu. aš tos "santuokos" nesureikšminu. ir kalbu apie išsiskyrimą, faktinį. o ne kad kažkoks popieriukas būtų kažkoks tipo garantas. bet ten jokio termino nebuvo biggrin.gif

Permeciau akimis tema, nenoriu kartotis, jau prie to kas parasyta. Bet mano subjektyvia nuomone, kuria jau buvau issakiusi, sis zmogus ne jusu. Anksciau, ar veliau del vertybiu skirtumo ir nenoro is jusu puses prisitaikyti - tai matosi is jusu deklaraciju. O musulmonas tikai nepersiorentuos, jo religinguma irodo, kad vedybos buvo meceteje. Reikia blaiviai priimti zmogu-vyra tokiu koks jis yra. Nereikia susikurti iliuziju ir jomis apipinti vyra, o jei nepavyks, piktintis, jog jis nevidonas, vien todel, kad jis yra toks koks yra.

As uz tai, kad zmones su savimi butu saziningi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 08 10, 09:28)
Kodel reikia glostyti galvele, kai zmogus eina plonu ledu?

Nereikia, bet vien juodos pusės rodymas aiškiai neveikia autorės, tik verčia vis labiau gintis, o ir kaip būtų galime tik spėlioti.

QUOTE(Moonte @ 2012 08 10, 10:31)
Reikia blaiviai priimti zmogu-vyra tokiu koks jis yra. Nereikia susikurti iliuziju ir jomis apipinti vyra, o jei nepavyks, piktintis, jog jis nevidonas, vien todel, kad jis yra toks koks yra.

As uz tai, kad zmones su savimi butu saziningi.

Visiškai sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kikimaraite @ 2012 08 09, 16:16)
Zmogus gal tikrai isimylejo sukure seima, planuoja vaikus, o vat paneles motyvai, tai kelia klausymu g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 09, 16:32)
nu o tai kaip, nuvažiuoju, įlendu į kokį tai namą ir sėdžiu savaitę prie kondicionieriaus?
jūs bent įsivaizduojat, ką reiškia+48C? jei Lietuvoj žmonės ir prie 35 ligoninėse atsiduria.

tas jų +45,tai nėra tas pats kaip ir mūsų +45,tai pirma.antra,šalyse,kur karšta,yra kitas gyvenimo būdas,niekas nevaikšto po miestą vidurdienį.
Beje,mano draugė,metus pagyvenus Portigalijoj prie +25 vaikščiojo su megztuku,apie maudymąsi jūroj ar kokiam tvenkiny nei minties-šalta,o tik pradėjus gyvent toj šaly,tai +25 buvo kaipir karta. Ir dar vienas pvz-mano tėvai,žmonės nejauni kaip sakant 50 plius metulų,o va pernai vasarą keliavo po abarų šalis prie tų didelių pliusų,na nebuvo šalta,bet ir kaip sakant,mirties alyvose irgi nebuvo.
O šiaip geras tas tavo vyras,kad dėl tavęs taip paaukojo jam svarbią šventę,ar kaip čia pavadinti.

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 09, 16:58)
jeigu jau važiuočiau į tolimą šalį, tai norėčiau ir tos šalies kažkiek pamatyt. ne tik  kambary pasėdėt

ir nesėdėtum,ir pamatytum. Tam tikru paros metu ir pan.

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 09, 19:42)
kavalierius - ne pirmas. ir aš už jo neištekėjau. musulmoniška santuoka MAN kaip nemusulmonei nieko nereiškė. ir registruoti aš jos nenoriu, man gerai ir negėda ir senmerge būt  ax.gif

ooo, koks požiūris. Tau santuoka aplamai nieko nereiškia? manau,kad turi reikšti,netgi jeigu ji musulmoniška,ne tavo religijos. Santuoka ir TAU turi kažką reikšti,jeigu tu myli tą žmogų.

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 09, 22:11)
nes tikėjausi, kad iš meilės man, pasiryš laukti iki begalybės  ax.gif

va,va...žinai,man tai gaila to žmogaus,ir,nesupyk,bet ne jis yra blogis ir šantažuotojas,o tu.... čia tu sugriovei jūsų santykius,o ne jis.

QUOTE(burbanti @ 2012 08 09, 22:41)

nu čia musulmonė 9as) rašo smile.gif nu arbapseudo musulmonė(as) linksminasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 08 10, 11:56)
Beje,mano draugė,metus pagyvenus Portigalijoj prie +25 vaikščiojo su megztuku,apie maudymąsi jūroj ar kokiam tvenkiny nei minties-šalta,o tik pradėjus gyvent toj šaly,tai +25 buvo kaipir karta.
Nu pšieprašamy, bet sulyginot, tai kaip į balą pirstelėjot. doh.gif Taigi visai kitos klimatinės sąlygos. Portugalijos pakrantes nuolat košia vėjai, kalnuotose vietovėse - iš viso atskira kalba.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 08 10, 12:14)
Nu pšieprašamy, bet sulyginot, tai kaip į balą pirstelėjot.  doh.gif Taigi visai kitos klimatinės sąlygos. Portugalijos pakrantes nuolat košia vėjai, kalnuotose vietovėse - iš viso atskira kalba.

nu esmė tame,kad ir skandinavų ar lietuvių +35 visai nepanašu į arabų +35 wink.gif juk autorė lygina lietuvių karščius ir tos nežiomos šalies karčius. Tai jau vien Europoj,net pačioj Lietuvoj tas karštis būna skiritngas,nors temperatūra ta pati. Tiesiog ta karščio baimė,jo net nemačius,grynai atmazas nevažiuot ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 08 10, 10:18)
nu esmė tame,kad ir skandinavų ar lietuvių +35 visai nepanašu į arabų +35 wink.gif juk autorė lygina lietuvių karščius ir tos nežiomos šalies karčius. Tai jau vien Europoj,net pačioj Lietuvoj tas karštis būna skiritngas,nors temperatūra ta pati. Tiesiog ta karščio baimė,jo net nemačius,grynai atmazas nevažiuot ir viskas.

Nevažiuoja ji todėl, kad nujaučia, jog labai nepatiks tai, ką pamatys. Sugrius iliuzijų pasaulis ir teks priimti sprendimus, o tam ji nėra pasiruošusi. Todėl ir tempia gumą.
Atsakyti
Nu ir kantrybe pas jus gelezine.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 08 10, 14:10)
Nu ir kantrybe pas jus gelezine.

nes mes nesam burbančios biggrin.gif burbėjimas juk emociškai vargina tongue.gif
Atsakyti
Nu ne ,as neturiu kantrybes ta pati aiskinti dvidesimt kartu, tuo labiau ,kad akiu israiska klausanciojo nepasikeicia ir po to dvidesimtojo karto.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 08 10, 13:22)
Nu ne ,as neturiu kantrybes ta pati aiskinti dvidesimt kartu, tuo labiau ,kad akiu israiska klausanciojo nepasikeicia ir po to dvidesimtojo karto.

Pavydėtinas regėjimas: 1000 km, o matai, kaip blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti