Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko. Vieną, svetimoj šaly

QUOTE(Moonte @ 2012 08 09, 21:46)
Visai ne paranojiko, tiesiog buvo pretekstas jos atsikratyti ir tai suveike puikiai. Ji tiesiog buvo inkubatorius, cia jau mano prielaidos.

Greiciau jis pakluso tevu valiai , kad vestu ju parinkta mergina g.gif
Atsakyti
QUOTE(kikimaraite @ 2012 08 09, 22:50)
Greiciau jis pakluso tevu valiai , kad vestu ju parinkta mergina g.gif

O ka, galima versija. Musulmonam tevai yra autoritetas i kuria, propaguojantys islama atsizvelgia.
Atsakyti
Nu negaliu, mane tai nervina jinai.
Kiek gi dar kartu reikes man jos klausti zenotzmogis tas muslimas ar ne buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 rugpjūčio 2012 - 22:03
QUOTE(burbanti @ 2012 08 09, 22:03)
Nu negaliu, mane tai nervina jinai.
Kiek gi dar kartu reikes man jos klausti zenotzmogis tas muslimas ar ne buvo?

na jūs nusiraminkit, nesinervinkit. kenkia širdžiai ir grožiui flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 09, 23:10)
na jūs nusiraminkit, nesinervinkit. kenkia širdžiai ir grožiui  flirt.gif

Tai zenotzmogis?
Atsakyti
Kodel sakot, kad atims vaikus is jos? Juk ji gyvena EU, kur ne islamiski istatymai smile.gif visos tos vistos, is kuriu pavoge vaikus, isleido juos su tevu pas senelius ir pan. Kaip galima vaika issivezti be motinos sutikimo i kita sali?? EU taip, galima, bet ne i EU? Juk yra sienos, pasu kontrole?? Plius ju santuoka neiregistruota, tai vaiko 100% niekur negali veztis be motinos sutikimo.
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2012 08 09, 23:12)
Kodel sakot, kad atims vaikus is jos?  EU taip, galima, bet ne i EU? Juk yra sienos, pasu kontrole?? Plius ju santuoka neiregistruota, tai vaiko 100% niekur negali veztis be motinos sutikimo.

Sutinku.

Or is šiaip, musulmonas - ne musulmonas, ar mes sprendžiam, jei temos autorei gerai ir tesinori pritarimo, kodėl gi jo nemestelėjus is nepadrąsinus. Nemoku smerkti žmonių pagal religiją, odos spalvą, čia juk ne koks literatūros kūrinys (visi galvijai lygūs, tik kiaulės lygesnės), juk kalbama apie žmogų - taip, kiek teko susidurti yra ekstremistiškai uolių islamistų (Iranas, Pakistanas, Saudo Arabija), na bet dauguma likusių ganėtinai liberalios, o ir žmogus koks jis bebūtų priklauso ne tik nuo religijos, bet ir nuo išsilavinimo, aplinkos, kurioje gyvena.
Taip, nemažai atvejų, kai musulmonas tėvelis, vardan jo vaikai nematytų vakarietiškos kultūros, kur narkotikai, alkoholis, seksualinis gyvenimas tampa gyvenimo būdu labai ankstyvame amžiuje, dažnai išsiveža, gero norėdami ir taip, kokie labai blogai, kad motina paliekama ''už borto'', bet keli garsiai nuskambėję atvejai dar nedaro prielaidos jie visi tokie, juk tai priklauso nuo žmonių santykių, ne vien tiktai nuo religijos, juk dauguma mišrių porų aukojasi, ieško kompromiso - dauguma musulmonų gerokai liberalūs, ir kiaulienos neretas paragauja, ir alkoholio retkarčiais ir ne tiek jau daug jų meldžiasi penkiskart dienoje, taip kad, nesakau, blogai ar gerai, bet temos autorei linkiu susidėlioti mintis pačiai sau - jei jau ketveri metai kaip kartu, galbūt ir vaikeliui laikas, jei ne, ar išvis tu nori jo ir su šiuo žmogumi, nes karjera, kalba menki pasiteisinimai, juolab jų religijos žmonės tikrai (bent jau susidariau įspūdį) myli vaikus be galo, užsiima su jais daugiau nei standartiškai mes čia įpratę, taip kad, jei tikrai myli, susimąstyk, ar atidėliojimas metus tik priežastis kažko daugiau pasiekti, ar kažkur giliau viduje kirba, kad tiesiog ne tas žmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelmė: 09 rugpjūčio 2012 - 23:02
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 03:27)
papuoliau į visišką aklavietę. likau viena svetimoj šaly. mylimas žmogus, dėl kurio ir išvažiavau į ten prieš šiek tiek mažiau nei metus, mane paliko. išvažiavau porai savaičių atostogų į LT, ir po kelių dienų gavau jo sms, kad kai grįšiu, turėsiu išsikraustyti. nes mums reikia kurtis gyvenimus atskirai. o aš net neturėsiu kur kraustytis. nes butą ten susirasti labai sunku, ypač užsieniečiui beveik nemokančiam kalbos. o aš ten neturiu nei draugų, nei giminių. nieko. tik jį. o dabar jau ir jo nebe.
oficiali priežastis, dėl kurios jis taip pasielgė, buvo tai, kad jis norėjo vaiko. o aš vis atidėliojau. nes norėjau pirmiausia išmokti kalbą, susirasti normalesnį darbą. o jis norėjo kuo greičiau. ir mane spaudė, aš atsikalbinėjau. todėl jis pareiškė, kad aš su juo tik žaidžiau, todėl jis ketina susirasti tokią, kuri norės vaiko taip pat kaip ir jis.
svarstau, jeigu pasakyčiau jam: ok, darom tą vaiką dabar. tikriausiai liktumėm kartu ir lauktumėm greito šeimos pagausėjimo. nuplauktų mano visi kursai ir geresni darbai. bet būtumėm šeima. bet čia juk grynas šantažas. dar ir puikiai parodo, kiek mažai aš jam reiškiu. jeigu jam nesvarbu su kuo, svarbu, kad būtų vaikas. už tai jo nekenčiu. ir norėčiau prakeikti ir trenkus durim išeiti.
bet... tiesiog fiziškai neturiu kur eiti. o jeigu ir surasčiau kokį kambarėlį, tai šioje šalyje esu visiškai viena. o man jau beveik 30. taigi pažintys mezgasi neypatingai lengvai. tad gyvenčiau čia, dirbčiau savo suknistą prastą darbą ir galiausiaia nuprotėčiau iš vienišumo. o į Lietuvą grįžt irgi ne pačios geriausios sąlygos. negi grįžti pas mamą?ir jeigu išsiskirsiu su juo, bijau, kad kito jau nebesusirasiu. nesu iš tų, kurios mėgsta flirtuoti ir t.t.
o ir apskritai, gaila su tuo žmogum skirtis. buvom kartu beveik 4 metus. turi jis ir gerų savybių. ir esu taip prie jo priratus, nežinau, kaip gyvenčiau be jo. nors pusė širdies jo ir nekenčia už egoizmą.

taigi reziumuojant visą šią šlykščią istoriją, klausimas būtų toks. ar verta pasiduoti šantažui ir sutikti gimdyti vaiką tam, kad nesubyrėtų visa tai, ką iki šiol turėjau savo gyvenime? nors ir žinočiau, kad jis manęs nemyli ir yra su manim tik dėl vaiko?

Neturejau laiko perskaityti visu komentaru, bet parasysiu savo nuomone. Esate kartu 4 metai, nesate abudu jaunuciai, manau jusu vyras pradejo abejoti santuokos tikrumu ir ateitimi. Musulmonu seimu serdis yra vaikai. Jiems paprasciausiai nesuprantama kaip 30mete moteris pragyvenusi su vyru 4 metus nenori vaiku. Pavojaus signalai ijungti, jo nuomone vienas variantas -neplanuoja ateities kartu tik isnaudoja materialiai, arba negali tureti vaiku ir slepia. Ir kaip Publicum minejo(vienas is nedaugelio lietuviu vyru tokio nomones aciuks.gif ) visai nesvarbu musulmonas jis, zydas ar krikscionis, bet kuriam vyrui jusu elgesys suteiktu netikrumo ir abejoniu seimos ateitimi rolleyes.gif O pries istekant pries 4 metus jus jam saket kad nenoresit vaiku? Jei ne, tai manau kad pasielget irgi nelabai garbingai.
Pries darant kazkokius tai sprendimus turetumet su juo pasikalbeti ir buti paciai sau saziningai del kokiu priezasciu atideliojate seimos kurima, nes norint ismokti kalba 4 metu tikrai nereikia, o ir turint vaiku galima daug ka nuveikt, gyvenimas nesustoja rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 08 10, 00:31)
Neturejau laiko perskaityti visu komentaru, bet parasysiu savo nuomone. Esate kartu 4 metai, nesate abudu jaunuciai, manau jusu vyras pradejo abejoti santuokos tikrumu ir ateitimi. Musulmonu seimu serdis yra vaikai. Jiems paprasciausiai nesuprantama kaip 30mete moteris pragyvenusi su vyru 4 metus nenori vaiku. Pavojaus signalai ijungti, jo nuomone vienas variantas -neplanuoja ateities kartu tik isnaudoja materialiai, arba negali tureti vaiku ir slepia. Ir kaip Publicum minejo(vienas is nedaugelio  lietuviu vyru tokio nomones aciuks.gif ) visai nesvarbu musulmonas jis, zydas ar krikscionis, bet kuriam vyrui jusu elgesys suteiktu netikrumo ir abejoniu seimos ateitimi  rolleyes.gif O pries istekant pries 4 metus jus jam saket kad nenoresit vaiku?  Jei ne, tai manau kad pasielget irgi nelabai garbingai.
Pries darant kazkokius tai sprendimus turetumet su juo pasikalbeti ir buti paciai sau saziningai del kokiu priezasciu atideliojate seimos kurima, nes norint ismokti kalba 4 metu tikrai nereikia, o ir turint vaiku galima daug ka nuveikt, gyvenimas nesustoja  rolleyes.gif  4u.gif

mes tik pažįstami 4 metus. kartu gyvenam mažiau nei metus. per pirmus pasimatymus buvau dar jauna, tai sakiau, kad niekada nenorėsiu jokių vaikų. biggrin.gif bet tada ir negalvojau, kad su juo iki tokio klausimo realiai prieisiu, nes turėjau po kelių mėn grįžt į LT. galvojau, viskas tuo ir pasibaigs, bet tada nesibaigė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 09, 19:21)
va kaip forumiška. 2 galimos versijos, ir abi tokios, kad tik ant temos autorės "užvaryt" thumbup.gif

Autore, baisiausiai yra tai, jog jus nesuvokiat, kad butent tos "varancios" is tiesu yra jusu puseje, o va priesas pat sau esate butent jus. Taip pat kai mama, paaugliui draudzianti daryti tam tikrus dalykus, atrodo pati blogiausia. O paaugus, atejus i prota pamatoma, kad butent ta negeroji mama buvo teisi. Suaukit, Infuzorija, suaukit greiciau, kol nepridaret nepataisomu klaidu.

QUOTE(margaritav @ 2012 08 09, 19:28)
Burbanti, kas su tavim netvarkoj, kad tokia "seksualna azabocena" (jei rusiskai supranti)?. Kodel tau tas virtualus seksas parupo, gal noretum su autore savo patirtimi sioje srityje pasidalinti smile.gif ? Bet jos tai nedomina. Yra turbut kitos temos apie tai, jei maga pasisakyti ar perteikti savo patirti.

Cia izvalga tokia, ar autore pati jums taip sake? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2012 08 09, 23:12)
Kodel sakot, kad atims vaikus is jos? Juk ji gyvena EU, kur ne islamiski istatymai smile.gif visos tos vistos, is kuriu pavoge vaikus, isleido juos su tevu pas senelius ir pan. Kaip galima vaika issivezti be motinos sutikimo i kita sali?? EU taip, galima, bet ne i EU? Juk yra sienos, pasu kontrole?? Plius ju santuoka neiregistruota, tai vaiko 100% niekur negali veztis be motinos sutikimo.

Mes visi puikiai zinome kaip turetu buti, bet turim pripazinti, kad nedori zmones randa prielaidas nevykdyti istatymu. Pries zengiant zingsni, reikia nuodugniai susipazinti su kitos puses paprociais ir suvokti juos. Tad nereikia buti naiviom.

QUOTE(Šelmė @ 2012 08 09, 23:48)
Sutinku.

Or is šiaip, musulmonas - ne musulmonas, ar mes sprendžiam, jei temos autorei gerai ir tesinori pritarimo, kodėl gi jo nemestelėjus is nepadrąsinus. Nemoku smerkti žmonių pagal religiją, odos spalvą, čia juk ne koks literatūros kūrinys (visi galvijai lygūs, tik kiaulės lygesnės), juk kalbama apie žmogų - taip, kiek teko susidurti yra ekstremistiškai uolių islamistų (Iranas, Pakistanas, Saudo Arabija), na bet dauguma likusių ganėtinai liberalios, o ir žmogus koks jis bebūtų priklauso ne tik nuo religijos, bet ir nuo išsilavinimo, aplinkos, kurioje gyvena.
Taip, nemažai atvejų, kai musulmonas tėvelis, vardan jo vaikai nematytų vakarietiškos kultūros, kur narkotikai, alkoholis, seksualinis gyvenimas tampa gyvenimo būdu labai ankstyvame amžiuje, dažnai išsiveža, gero norėdami ir taip, kokie labai blogai, kad motina paliekama ''už borto'', bet keli garsiai nuskambėję atvejai dar nedaro prielaidos jie visi tokie, juk tai priklauso nuo žmonių santykių, ne vien tiktai nuo religijos, juk dauguma mišrių porų aukojasi, ieško kompromiso - dauguma musulmonų gerokai liberalūs, ir kiaulienos neretas paragauja, ir alkoholio retkarčiais ir ne tiek jau daug jų meldžiasi penkiskart dienoje, taip kad, nesakau, blogai ar gerai, bet temos autorei linkiu susidėlioti mintis pačiai sau - jei jau ketveri metai kaip kartu, galbūt ir vaikeliui laikas, jei ne, ar išvis tu nori jo ir su šiuo žmogumi, nes karjera, kalba menki pasiteisinimai, juolab jų religijos žmonės tikrai (bent jau susidariau įspūdį) myli vaikus be galo, užsiima su jais daugiau nei standartiškai mes čia įpratę, taip kad, jei tikrai myli, susimąstyk, ar atidėliojimas metus tik priežastis kažko daugiau pasiekti, ar kažkur giliau viduje kirba, kad tiesiog ne tas žmogus.

O kodel reikia daryti tai ko is taves tikimasi? Kodel reikia glostyti galvele, kai zmogus eina plonu ledu? Kita vertus, kodel sumenkinama kitu moteru karti patirtis, o ju tikrai ne vienetai, jei buriasi i organizacija. Ir dar, man kesita kai bandoma primesti homofobija, kai kalbi apie reiskinio juodaja medalio puse. Cia jau jusu reikalas norite priimti informacija, priimat ja, arba uzimat strucio pozicija.

Mano galva, musulmonai gyvena pagal savo paprocius, jie yra religingi, ju poziuris i seima yra archajinis. Cia ne ju kalte, kad musu moterys yra besmegenes ir negeba ivertinti visu savo pasirinkimo rizikos faktoriu, bent jau apsisaugoti, pasirasius elementaria vedybine sutarti patvirtinta imamo, o ne ES instituciju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 08 09, 22:15)
Isiterpsiu i jusu diskusija.
Musulmonas gali issiskirti pasakes tris kartus "tu man ne zmona". To pakanka.
Kita vertus, kam reikia gyventi tokiem skirtingiems vertybese, pasauleziuroje zmonems, is tu rugiu nebus grudu, tik papildmos asaros jei gims vaikas, nes galimai ta vaika pasiims tevelis, musulmonu prievole isauginti vaika musulmonu, kitaip jis i roju nenueis. Kai mamyte liks viena be vaiko ir seimos. Tai musuose nera naujiena, daug musu Marijos zemeje raudnaciu musulmonu exzmonu.

Labai priklauso kurioje salyje. Siaip jau kiek zinau tai daugiau jau teorija nei praktika, Galbut isskyrus tokias salis kaip Saudija, Jemenas ar koks Afganistanas. Kitose salyse tokie zodziai zmona tik prajuokintu.

Atsakyti