Įkraunama...
Įkraunama...

Priemones natūralios kosmetikos gaminimui

QUOTE(zydrem @ 2013 03 21, 13:57)
merginos tema baigiasi
gal galit tos kurios zinot tiksliai parasyti kiek siuntimas is kurios pardes kainuoja  sudesim i pirma puslapi  4u.gif

Is Herbarie kai bendra uzsakyma darem, tai 30 $ siuntimas kainavo, tik nezinau bendro svorio g.gif
Mano prekes buvo 0.665 kg - 2.8 $
Atsakyti
beurre tikslia siuntimo kaina parasys kai bus uzsakymas cia 20$ uz 1kg tik apytiksle kaina orientavimuisi. ax.gif jie siuo metu neturi vitamino A tai as laukiu dar nepirkau nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 03 21, 14:57)
merginos tema baigiasi
gal galit tos kurios zinot tiksliai parasyti kiek siuntimas is kurios pardes kainuoja  sudesim i pirma puslapi  4u.gif

Manau, kad siuntimo kainų iš JAV nėra prasmės nurodyti, juk mes nežinom , kokiu būdu siunčia tarpininkės, tik nutuokiam, o kainą jos pačios parašo. Šiaip tose parduotuvėse, kai susidedi krepšelį, paskaičiuoja siuntimo kainą, galima pasižiūrėti visada.
Iš Rusijos ir Ukrainos siuntimo kainą skiriasi pagal svorį, o dar ir firmos pačios skirtingą rašo (prideda pakavimo išlaidas ar dar kažką), sunku prognozuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 03 22, 08:50)
Manau, kad siuntimo kainų  iš JAV nėra prasmės nurodyti, juk mes nežinom , kokiu būdu siunčia tarpininkės, tik nutuokiam, o kainą jos pačios parašo. Šiaip tose parduotuvėse, kai susidedi krepšelį, paskaičiuoja siuntimo kainą, galima pasižiūrėti visada.
Iš Rusijos ir Ukrainos siuntimo kainą skiriasi pagal svorį, o dar ir firmos pačios skirtingą rašo (prideda pakavimo išlaidas ar dar kažką), sunku prognozuoti  smile.gif

drinks_cheers.gif taip sutinku
bet tos kurios uzsakinejat brukstelekit nuorodas pardziu ir koks siuntimas g.gif ir jei galit jav ir rusijos pardziu nuorodas blush2.gif parašysim kad siuntimas nuo svorio arba per tarpininkes g.gif
as tik zinau tiksliai kad AZ nuo 59 euru nemokamai siuncia ax.gif
Atsakyti
o kada planuojat daryti didesny uzsakyma alieju ar kitu medziagu ir paskui pasidalinti? smile.gif

dar planuoju uzsakinet is AZ, niekada nepirkau uzsienio internetinese parduotuvese, tai neapsisprendziu kokia kreditine kortele geriau imti SEB visa virtuon ar swedbank visa wed - su kuria maziau problemu ir kuri labiau apsimoka
Atsakyti
merginos pamenat kai pirkom hialurono r. milteliais, gelmaker emu , ceramidu kompleksa ir dar kazka... ar ne is the herbarie? nerandu kur tie keramidai g.gif gal irgi nebera kaip prolipid 141 g.gif gal kas planuojate siustis is jav, man hialurono reiktu, tu keramidu noreciau, prisideciau siuntimas iki tarpininkes dalintusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 03 25, 17:20)
merginos pamenat kai pirkom hialurono r. milteliais, gelmaker emu , ceramidu kompleksa ir dar kazka... ar ne is the herbarie? nerandu kur tie keramidai  g.gif gal irgi nebera kaip prolipid 141  g.gif  gal kas planuojate siustis is jav, man hialurono reiktu, tu keramidu noreciau, prisideciau siuntimas iki tarpininkes dalintusi  ax.gif

pirkom tada is cia http://www.makingcos...ging-Agents-c5/
goocia tada padalino viska del to pigiau nusipirkom 4u.gif
Atsakyti
Keramidai pirkti iš čia:
http://www.makingcos...ging-Agents-c5/
Atsakyti
tiksliai is cia doh.gif jaunatvine skleroze man biggrin.gif ar kas noretu uzsakineti is cia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 03 25, 19:42)
tiksliai is cia  doh.gif  jaunatvine skleroze man  biggrin.gif  ar kas noretu uzsakineti is cia?  ax.gif

Aš gelmaker norėčiau, gal ir dar ko nors g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti