Paskutini kart as jiems rasiau pries pora sav. Parasiau ryte. Po pietu gavau atsakyma. As visad sakau priklauso nuo darbuotojo, kuris jusu laiskeli perskaitys. Juk tas kas perskaitys ir turi imtis sprest problema, o gi buna ir pritinginciu...As irgi rasau angliskai.
Gal jie prieme koki nauja darbuotoja, nes ziuriu ne vienai kazkas neideta...
Vakar po pietų AZ parašė atsakymą - atsiuntė koduką tai sumai, už kurį neįdėjo prekės. Taigi į prancūzišką laiško vertimą sureagavo per pusdienį
QUOTE(asssandra @ 2013 03 01, 14:46)
Vakar po pietų AZ parašė atsakymą - atsiuntė koduką tai sumai, už kurį neįdėjo prekės. Taigi į prancūzišką laiško vertimą sureagavo per pusdienį
Va todėl aš visą laiką ir rašau jiems tik prancūziškai Juk jie žinomi anglų "nekentėjai"
o pas mane 3dien a ir tylu, pakartojau laiskuti ir neidomu niekam negi reikes verst i prancuzu? siaip jei puslapi galima ziurineti anglu kalba turetu ir darbuotojas buti angliskai kalbantis
idomiai...As visad rasau angliskai
QUOTE(Gutka @ 2013 03 01, 16:05)
o pas mane 3dien a ir tylu, pakartojau laiskuti ir neidomu niekam negi reikes verst i prancuzu? siaip jei puslapi galima ziurineti anglu kalba turetu ir darbuotojas buti angliskai kalbantis
QUOTE(goccia @ 2013 03 01, 17:31)
idomiai...As visad rasau angliskai
Ir aš manau, kad bet kokiu atveju atsakys, nereikia taip jaudintis O jei nori parašyti laišką prancūziškai ir tau sunku, brūkštelk man, padėsiu
bandau dar laukt vis tik savaitgalis jau
Tai kas nors planuoja apsipirkti ?
QUOTE(Oksanik @ 2013 03 05, 19:58)
Tai kas nors planuoja apsipirkti ?
O kas Jus domina? Pvz. aš svarstau, gal reiktų iš AZ pasidaryti užsakymą, bet šiek tiek abejoju ar susirinks pakankamas norinčių skaičius (šiek tiek pramiegojau)
QUOTE(krepsyte @ 2013 03 05, 20:23)
O kas Jus domina? Pvz. aš svarstau, gal reiktų iš AZ pasidaryti užsakymą, bet šiek tiek abejoju ar susirinks pakankamas norinčių skaičius (šiek tiek pramiegojau)
Noreciau bent uz 50 lt pasipirkti
Aš tai negaliu atsidžiaugti Prolipid ir Gel Maker (Simulgel 600) . Gal tikrai mergaites parašom AZ, rekomendacijas, kad papildytų savo asortimentą , bus ir mums patogiau. Kuri šia iš mūsų prancūziškai porina
QUOTE(redazuka @ 2013 03 08, 18:10)
Aš tai negaliu atsidžiaugti Prolipid ir Gel Maker (Simulgel 600) . Gal tikrai mergaites parašom AZ, rekomendacijas, kad papildytų savo asortimentą , bus ir mums patogiau. Kuri šia iš mūsų prancūziškai porina
Gerai, pabandysiu sukurpti laišką per savaitgalį (pati irgi apie tai mąsčiau, bet vis kiti reikalai atitraukia)