QUOTE(Liurda @ 2013 01 23, 13:37)
As paskutiniais kartais irgi pergyvenau, kad siuntinio niekaip neissiuncia, o pasirodo, kad tiesiog Fedex'o pranesimo i el. pasta negaudavau. Reikia jungtis prie savo saskaitos AZ ir tikrinti, ar siuntinys ruosiamas, ar jau issiustas
Idomu, kodel automatiskai nebegaunu fedex'o pranesimu i pasta
taip daug patogiau buvo.
Merginos, o kaip jums su fedex'o pranesimu, apie issiusta siuntini, gaunat i el.pasta? ar tikrinates prie AZ saskaitos prisijungusios?
Goccia, nera dar ziniu is akomaskincare?
Idomu, kuo viska baigsis... man jau labai keletos prekiu reikia, pirkciau kitur, jei su akoma nieko neiseina
As ir jungciausi pirkimui is AROMA VITA
Dėl AZ siuntinių - jie rašo, kad turi daug darbų ir lėtai komplektuoja dabar siuntinius ( eina viršuj eilutė tituliniame lape).
O Fedex laiškų nebesiunčia, reikia nusikopojuoti iš AZ savo tracing number ir Fedex psl sekti. Man dabar jau nebepatinka jų siuntimas - paskutinį kartą Kelne mano siunta pragulėjo 4 dienas ( pagal jų pačių duomenis)
Į Kauną jų atstovai pristato prastai ( jau kelis kartus), būna, kad iš Vilnius į Kauną keliauja 3-4 dienas, ypač jei paima iš Rodunios muitinės ketvirtadienį, 2 kartus buvo parašę Fedex psl., kad penktadienį manęs nerado (nors sėdėjau, laukiau), atvežė tik pirmadienį po pietų, parašiua užklausimą - jokio atsakymo.
Dėl Aromavita - nesudarykit didelio siuntinio, nes reikės mokėti PVM, geriausia - bendra suma su siuntimu iki 1000 grivinų , ir kad svoris būtų nedidelis ( kad dar būtų laiškas, o ne siuntinys)