QUOTE(redazuka @ 2013 01 07, 09:47)
Liūdnos žinios iš AN. Nei Nikomuls, nei Montanov ,nei Prolipid emulsikliu Lietuvoje nebus.
Šių emulsiklių gamintojams Lietuva atrodo per maža rinka. Nesiteikia net bendrauti. Monika iš AN nusiminusi, kad tiek pastangų įdėjo, o rezultatas "0"
Tad jei merginos organizuosit emulsiklių Nikomuls arba Prolipid pirkimą, tai ir mane priimkit.
Kaip gaila...
vakar inete narsiau, galvojau paieskoti, kur butu galima siu emulsikliu nusipirkti, tai radau MONTANOV 68 su tokiu pat inci: Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside www.theherbarie.com, vadinasi SUGARMULSE.
Ar siuntetes ka nors is ten? Su siuntimo kainom is JAV labai neaisku, kol nesusimeti krepselio. Pabandziau kazkuriam psl. viena preke lengva isimesti, tai kaina siuntimo labai didele buvo
Merginos, as irgi jungciausi pirkimui MONTANOV ir kitu emulsikliu
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 07, 18:19)
Šiek tiek pasižiūrėjau:
Pirkanglijoje.lt gerai, tik reikia iš anksto būti pas juos užsiregistravus.
Vienas niuansas - kai kurios firmos nesiunčia prekių kitu adresu, negu nurodyta mokėjimo pavedime (kai moki už prekes kortele).
Mūsų numatomas pirkinys didelis ir sunkus, įdomu, kiek kainuotų parvežti iš UK su pirkanglijoje.lt. Be to, free delivery galioja tik tai 25kg sviestmedžio dėžei, o kitos prekės ir UK siunčiamos su mokesčiu, bent man taip atrodo.
As esu kazkada pirkusi is akomaskincare UK pati ir siunciau kompanijos Tukis adresu UK (tarpininke Limcamca SM tuo uzsiima), jiem tik uz parvezima i LT mokejau. Tai siuo atveju viskas gerai su akoma del dvigubo adreso. Tik su pacia tarpininke biolaukai nesutapo
keista ji man...
jauciausi, kaip ismaldos prasydama. Siuntinys mano pas jos kaimyna nukeliavo (bent taip ji sake, o teisybes tai nesuzinosiu) i klausimus keliais zodziais atsakydavo, ir sake, kad cia mano, o ne jos problema, kad siuntini kaimynas paeme
Rezultate as ta siuntini gavau, bet su ta tarpininke jokiu reikalu nebenoriu tureti
Man rodos, kad tikrai pigiau nei 30 sv kainuotu, jei siustume UK adresu, o paskui mum ji atgabentu tuo uzsiimanti kompanija.
Jei siusti UK gyvenanciu draugu adresu, o tada i koki mikriuka vezejam ideti, tai nesutaupytume, nes jie ten ziuri ir pagal svori ir pagal dydi, tai gali 20-30 sv kainuoti