QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2013 01 07, 18:34)
Hmmm
Merginos o jus zinot pirkanglijoje.lt? as pirkausi viena is akomos buvo kokie 4 kilogramai pristatymas i lt man kainavo 30 litu:) esu pirkus taip ir is kitu anglijos parduotuviu, kurios isvis i lt nesiuncia, 6 kilogramai buvo 36 litai
ten pirmiausiai prekes siunciamos i sandeli anglijoj (o daznai buna uk free shiping) o nuo sandelio iki namu duru jau pagal ju ikainius.
dar nemaciau, kad diskutuotumet apie mokejimai.lt sistema, nesigilinau nes man asmeniskai nereikejo, bet per juos galima atsiskaitineti ir su rytu salim per ta ju webmoney sistema.
beja tarptautiniai pavedimai per mokejimai.lt nekainuoja nei 5 lt
pasinagrinekit, tikiuosi bus naudinga
Šiek tiek pasižiūrėjau:
Pirkanglijoje.lt gerai, tik reikia iš anksto būti pas juos užsiregistravus.
Vienas niuansas - kai kurios firmos nesiunčia prekių kitu adresu, negu nurodyta mokėjimo pavedime (kai moki už prekes kortele).
Mūsų numatomas pirkinys didelis ir sunkus, įdomu, kiek kainuotų parvežti iš UK su pirkanglijoje.lt. Be to, free delivery galioja tik tai 25kg sviestmedžio dėžei, o kitos prekės ir UK siunčiamos su mokesčiu, bent man taip atrodo.
Mokėjimai.lt - tai čia tik darant pavedimus bankuose veikia, ar ne taip supratau? gali pervesti pinigus iš banko sąskaitos į kitą banko sąskaitą, o mūsų pardavėjai priima tik mokėjimus kortele, apie grynųjų pervedimą neradau, yra tik banko čekiai ir tik UK
pataisykit, jei ne taip supratau