Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 06, 12:56)
Gotte kartais mes ne toj pacioj mokykloj mokemes?  bigsmile.gif Iki siol negaliu pamirst ziemos rytu, kai saltom rankytem ta moli reikadavo delnuose susildyti...

as Siauliuose...Geguziu vidurine (buvusi 13-ta), sustiprinta daile buvo nuo pirmos klases..

tai vat...perfotografau ka radau is senesniu darbu...visa kita like pas mama Siauliuose blush2.gif
ant foto rasyta plunksna ir rasalu, darbeliai dalyvavo mini parodelese, tada man buvo 16 metu...baisiai ieskojimuose buvau...gyvenimo prasmes...kaip ir daugelis paaugliu turbut

Kai man buvo 16-lika, Zenitas, juosta:

user posted image

user posted image

user posted image

pries mazdaug 10 metu:
user posted image

pries mazdaug 3 metus, tik apdirbta veliau buvo:
user posted image

pries 2-3 metus, neapdirbta visai...siaip tiesiog atsitiktinis kadras, ieskojimai, nezinau kaip pavadint:
user posted image

pries 2 metus mazdaug...persarpinta kazkokia atrodo:
user posted image

vienas is bandymu fotkinti gatveje, siu metu pavasaris, nepatinka apdirbimas:
user posted image

Papildyta:
ka esu supratusi per bandymus ir ieskojimus - netraukia architektura visai, peizazai...oj neee.... daiktu fotografija/natiurmortai - jei be zmogaus tai neee... schmoll.gif

gatves fotografija traukia (butent zmones), bet nemoku pateikti, reiktu labiau gilintis ir as neskiriu tam laiko..pati kalta... naminius gyvunus patinka fotografuoti, konkreciai sunys kates, arkliai... tik mazai irgi i tai gilinuosi blush2.gif

ziauriai veza portretai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 rugpjūčio 2012 - 13:27
gotte, kai kurios fainos smile.gif

Yvettes kai kurie bandymai man matyti, man patinka Tavo minimalizmas ir kompozicijos, bet Tu tai jau žinai biggrin.gif

man portretai patinka. labai. gatvės fotografija irgi. nors aš kantrybės per mažai turiu. ir patingiu.

labai senų netrauksiu, kelias galiu parodyti ne portretines, nors jaučiu matytos visos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 rugpjūčio 2012 - 13:37
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 12:22)
* as Siauliuose...Geguziu vidurine (buvusi 13-ta), sustiprinta daile buvo nuo pirmos klases..
**nKai man buvo 16-lika, Zenitas, juosta:
*** ziauriai veza portretai...

* A ne toj pacios reiskias, as Kauno Juozo Gruso meno vidurinej mokykloj suola tryniau. Bet pakraipa abieju ta pati, pas mus irgi nuo 1 klases buvo sustiprinta daile 4u.gif Tiesa as po 9 klases meciau, nes pabodo vaiku patycios 'sita taigi paciuozus, prie meno'... Dabar pagaliau pribrendau, kai jau nebejaudina tokie ir visokie kitokie komentarai biggrin.gif
** Nuostabiai blink.gif wub.gif
*** Mane irgi. Dar labai zaviuosi 50-60's laikotarpiu. Plysau is balto pavydo, kai cia rodei ta moteri melyna sukne ir ryskiom raudonom lupom...Noreciau tokio modelio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 06 rugpjūčio 2012 - 13:35
As save siuo metu tokia buka laikau... blush2.gif doh.gif su tokiu labai ribotu matymu...ziauru suvokti tiesa unsure.gif bet pati kalta taip sakant...

paauglystes kancios, tokie gal siek tiek vaikiski ieskojimai ir butent ta aplinka, kad nuolat buvau tarp kurybisku, parodas rengianciu zmoniu, mokytoju...kad lankiau parodas, pati daug kur dalyvavau...dave man tuomet kur kas platesni matyma..
Atsakyti
Mh, taigi dedu ketvirtajį namų darbą. Ignoruoju, Jusu meninius ieškojimus ir pralošinejančius krepšininkus biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuoBa: 06 rugpjūčio 2012 - 13:42
Say, labiausiai tai 3-cia uzveze bigsmile.gif paskuitne dar labai istrigo... o priespaskutine cia double expo ar atspindys tiesiog? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 13:43)
Say, labiausiai tai 3-cia uzveze bigsmile.gif paskuitne dar labai istrigo... o priespaskutine cia double expo ar atspindys tiesiog? g.gif

atspindys smile.gif

paskutinę tai esu rodžius flickre, niekada niekam neužkliuvo. o man ji vis dar patinka. tokia stambuliška chaosynė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 13:44)
atspindys smile.gif

paskutinę tai esu rodžius flickre, niekada niekam neužkliuvo. o man ji vis dar patinka. tokia stambuliška chaosynė smile.gif

as taves flickr kazkodel nematau...nors lyg buvau prisijungusi g.gif gal tu manes nepatvirtinusi esi
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 13:47)
as taves flickr kazkodel nematau...nors lyg buvau prisijungusi g.gif gal tu manes nepatvirtinusi esi

einu pažiūrėsiu..
nerandu, gal kada pražiūrėjus? užeik http://www.flickr.co...ina_petrosiene/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 rugpjūčio 2012 - 13:50
aj tiesa...duru rankena, is tos mano rankenu serijos, tai kaip dabar prisimenu yra nuo aktu sales biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 13:49)
aj tiesa...duru rankena, is tos mano rankenu serijos, tai kaip dabar prisimenu yra nuo aktu sales biggrin.gif

man iš Tavo tai pirmna ir su šunim patiko smile.gif
pirmoje gal rašto kitokio šaukėsi atmosfera, ta, kaligrafiško tokio..biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cia tai, ka sau darau.Kai vaikstant kazka pamatau, nufotkinu, labai daznai pamirstu net perziureti
Atsakyti