Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mano kitokie, ne portretiniai bandymai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
http://fotikas.wordp...p-carousel-1279
Atsakyti
Trečias namų darbas.

user posted image
user posted image
user posted image

Taisau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuoBa: 06 rugpjūčio 2012 - 12:58
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 10:53)
va dailes prasimokiau 12 metu nuo pirmos klases ir vareme mes daugybe dalyku: nuo piesimo, tapybos, grafikos, dailes istorijos, jau pirmoj klasej lipdem ne plastelina, bet tikra moli... tada ir atrandi save...suvoki, kad koki nors ekslibri tau kurti buvo visai neidomu, bet smagiai darei lino raizini...kad gipsines galvos piesimas varo is proto, bet natiurmortai tave visai veza..

Gotte kartais mes ne toj pacioj mokykloj mokemes? bigsmile.gif Iki siol negaliu pamirst ziemos rytu, kai saltom rankytem ta moli reikadavo delnuose susildyti...

Labas dienas.....
Hm...idomi diskusija uzvire.... Pasakysiu kaip as matau fotografija ir ka darau.... As tiesiog pries fotosesija susikuriu vizija ir stengiuos ja igyvendinti. Tiesa dar truksta patirties, bet as stengiuos, kad nuotraukuose atsispindetu, tai kaip as matau savo vaizduoteje vienas prie vieno. Bet dar tik pati pradzia, bandysiu, ieskosiu, itikti niekam nebandau, nenoriu ir nesiekiu, busiu tokia kur hate it or love it smile.gif
Ir darba beja meciau, kad tureciau daugiau laiko seimai, sau, atradimui, nes ten kur pries tai buvau, nesijauciau savo vezese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 13:56)
Trečias namų darbas.

ok
Atsakyti
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 13:56)
Trečias namų darbas.

uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 06, 11:46)

patiko pirmoji ir puodeliai. Dar apie pirmaja pamasciau, kad fainai atrodytu giliu pedsaku juosta nusidriekianti ties vienu is namuku 4u.gif Bet smagu, matyt tas kitokias foto.
As savaitgali pasigailejau, kad fotiko su savim neturejau, vaziavom i kita miesteli tokiais sunkeliais ir teko stoti, nes keliu ukininkas ir suo varovas vijo didziausia banda graziu avyciu...sedejau masinoj ir nagucius graziau, nes taip norejosi iamzint ju eisena verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 06 rugpjūčio 2012 - 13:06
QUOTE(Yvette @ 2012 08 06, 13:46)

idomiai, du paskutiniai patinka ypač smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 06, 11:59)

QUOTE(kristalines @ 2012 08 06, 12:04)

Laukiu trečio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 13:49)

smile.gif
Atsakyti
aš save irgi laikiau "portretiste" ilgą laiką, bet ir žoles, ir peizažus nesėkmingai bandžiau fotkint biggrin.gif na nejaučiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 14:10)
aš save irgi laikiau "portretiste" ilgą laiką, bet ir žoles, ir peizažus nesėkmingai bandžiau fotkint biggrin.gif na nejaučiu..smile.gif

nu, išmindžiosi žolytes, paskui kitiem nebus ką fotkint. Geriau ties žmonėm apsistok biggrin.gif
Atsakyti