Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o kas ten per netaisykligas apskritimas pirmoj nuotraukoj prie.....uodegos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 08 11, 11:31)
Labas rytas. 4u.gif  Kurį laiką dėl tam tikrų aplinkybių visai nefotografavau, čia darbelis po pertraukos vertinimams... ax.gif 

Man irgi truksta erdves, mergina lenda i ta tvora, nes nebeturi vietos 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 11, 20:37)
As taip pat atnesu

man visai idomiai, bet nelabai matosi, kad ten zuvys guli. patinka labai tiltelis smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 11, 23:41)
Atnešu savo auto... blush2.gif Pirmą kart gyvenime tą dariau, jeetus, dar be pultelio.. mega_shok.gif Nu bet, atsiduodu visa jūsų kritikai...

man koliazas nelimpa g.gif per dideli remai ir siaip nelabai ziurisi g.gif uztektu vienos foto, desinej esanti foto man patinka 4u.gif einu i flirck dar paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 11, 23:46)
o kas ten  per netaisykligas apskritimas pirmoj nuotraukoj prie.....uodegos  blush2.gif

Ten gal dupce kreivai padėjau.. biggrin.gif ten kas ir viršui, ir kas kitose 4turiose vietose... ax.gif tik tiek kad ji lb šviežia ir lb ryški man tas nepatiko kad lb šviečia.. unsure.gif

QUOTE(ich @ 2012 08 11, 23:52)
man koliazas nelimpa g.gif per dideli remai ir siaip nelabai ziurisi g.gif uztektu vienos foto, desinej esanti foto man patinka 4u.gif einu i flirck dar paziuret smile.gif

Ačiū už kritiką.. Gal tikrai tik vienas ir gražiau, bet kažkaip užsinorėjo tokio koliažo, išvis tokių fotkių kai nedarau, tai tik mokausi.. Flikre kitokios biški... ax.gif Bet esmė ta pati.. biggrin.gif
Atsakyti
Isora, man koliažas irgi nelabai patinka. Dvi skirtingos foto, viena kitos nepapildo, tiesiog gražios abi atskirai. Šiaip, šaunuolė, man ypač dešinėje foto patinka.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 11, 23:41)
Labas vakarėlis.. 4u.gif
Flikriuke yra dar dvi.. blush2.gif

ir vėl tas pats, mato ne visi foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 12, 09:08)
ir vėl tas pats, mato ne visi foto doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu. aš irgi nematau. Bet gal pati ir kalta esu smile.gif nesiruošiu visų į draugus susimesti tam, kad galėčiau čia rodomas foto pakomentuoti.
Atsakyti
Db matysit visi.. 4u.gif

Na atskirai jos žiūrisi, man patiko visai taip pasifotkint, nes seniau ypač po gimdymo, lb išstambėjus buvau,o daba džiaugiuosi tai drąsiai pleškinau nuogą kūną.. ax.gif
Atsakyti
Isora, drasiai tu cia smile.gif man abi patinka.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 12, 09:25)
Db matysit visi.. 4u.gif

nezinau, as tai nematau.

edit: nu kazkaip keistai, nes vietoj nuotraukos rodo "this photo unavailable", nors nuoroda veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 12 rugpjūčio 2012 - 11:04
isora, dešinioji foto thumbup.gif Bet nuotraukos atskirai mieliau žiūrisi ax.gif Auto vykęs wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti