o kas ten per netaisykligas apskritimas pirmoj nuotraukoj prie.....uodegos
QUOTE(Eve... @ 2012 08 11, 11:31)
Labas rytas. Kurį laiką dėl tam tikrų aplinkybių visai nefotografavau, čia darbelis po pertraukos vertinimams...
Man irgi truksta erdves, mergina lenda i ta tvora, nes nebeturi vietos
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 11, 20:37)
As taip pat atnesu
man visai idomiai, bet nelabai matosi, kad ten zuvys guli. patinka labai tiltelis
QUOTE(isora @ 2012 08 11, 23:41)
Atnešu savo auto... Pirmą kart gyvenime tą dariau, jeetus, dar be pultelio.. Nu bet, atsiduodu visa jūsų kritikai...
man koliazas nelimpa per dideli remai ir siaip nelabai ziurisi uztektu vienos foto, desinej esanti foto man patinka einu i flirck dar paziuret
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 11, 23:46)
o kas ten per netaisykligas apskritimas pirmoj nuotraukoj prie.....uodegos
Ten gal dupce kreivai padėjau.. ten kas ir viršui, ir kas kitose 4turiose vietose... tik tiek kad ji lb šviežia ir lb ryški man tas nepatiko kad lb šviečia..
QUOTE(ich @ 2012 08 11, 23:52)
man koliazas nelimpa per dideli remai ir siaip nelabai ziurisi uztektu vienos foto, desinej esanti foto man patinka einu i flirck dar paziuret
Ačiū už kritiką.. Gal tikrai tik vienas ir gražiau, bet kažkaip užsinorėjo tokio koliažo, išvis tokių fotkių kai nedarau, tai tik mokausi.. Flikre kitokios biški... Bet esmė ta pati..
QUOTE(isora @ 2012 08 11, 23:41)
ir vėl tas pats, mato ne visi foto
QUOTE(Afrė @ 2012 08 12, 09:08)
ir vėl tas pats, mato ne visi foto
pritariu. aš irgi nematau. Bet gal pati ir kalta esu nesiruošiu visų į draugus susimesti tam, kad galėčiau čia rodomas foto pakomentuoti.
Db matysit visi..
Na atskirai jos žiūrisi, man patiko visai taip pasifotkint, nes seniau ypač po gimdymo, lb išstambėjus buvau,o daba džiaugiuosi tai drąsiai pleškinau nuogą kūną..
Na atskirai jos žiūrisi, man patiko visai taip pasifotkint, nes seniau ypač po gimdymo, lb išstambėjus buvau,o daba džiaugiuosi tai drąsiai pleškinau nuogą kūną..
QUOTE(isora @ 2012 08 12, 09:25)
nezinau, as tai nematau.
edit: nu kazkaip keistai, nes vietoj nuotraukos rodo "this photo unavailable", nors nuoroda veikia.
isora, dešinioji foto Bet nuotraukos atskirai mieliau žiūrisi Auto vykęs