Labas rytas. Kurį laiką dėl tam tikrų aplinkybių visai nefotografavau, čia darbelis po pertraukos vertinimams...
Eve... spalvos OK, bet mergina labai suspausta, desinej reikia daugiau erdves, ir norisi atviresnes diafragmos.
QUOTE(ich @ 2012 08 10, 23:34)
tamsu ir krastai raudoni sviecia ryt, kai bus sviesu, pavyks geriau
Bandysim taisyt
skubiai ieškau fotografo-fotografės kuris (kuri) butu laisvas(laisva) rugpjučio 18 diena. man jo(jos) paslaugu rekitu tik pororai valandu. gali buti ir neprofesonalas(neprofesonalė). gal turite kokiu pazystamu(draugu) kurios galetumete rekomenduoti? nepykit jai ne i tema tik tiesiog neradau labiau tinkancios uz šia...
klausimus ir atlygi aptarsime asmenine zinute
klausimus ir atlygi aptarsime asmenine zinute
Sveiki visi
Del Magie bandymo....Vien uz tai ja be galo zaviuosi...Zmogus eksperimentuoja, bando, iesko idomiu dalyku, zaidzia su nuotraukomis...Tai yra be galo sveikintina, mano galva....Aisku, kad ne viskas visada pavyksta, bet nebandes - nesuzinosi....
Ir kas nuostabiausia, jos nuotraukos skirtingos....
eve nuotrauka faina, tik mergaites poza labai keista
Del Magie bandymo....Vien uz tai ja be galo zaviuosi...Zmogus eksperimentuoja, bando, iesko idomiu dalyku, zaidzia su nuotraukomis...Tai yra be galo sveikintina, mano galva....Aisku, kad ne viskas visada pavyksta, bet nebandes - nesuzinosi....
Ir kas nuostabiausia, jos nuotraukos skirtingos....
eve nuotrauka faina, tik mergaites poza labai keista
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 11, 10:42)
Ačiū labai
QUOTE(Eve... @ 2012 08 11, 11:31)
Labas rytas. Kurį laiką dėl tam tikrų aplinkybių visai nefotografavau, čia darbelis po pertraukos vertinimams...
Sveika sugryzusi, kazkodel tave labai gerai pamenu ... nors pati esu is sviezienu!
Patinka spalvos, veza dryzuotumas....taciau mergaite atrodo labai suspausta ir man daugiau veidelio noretusi!
As taip pat atnesu
Aciu uz nuomones labai, siaip jauciuosi visai gerai, nes tai turbut pirmas mano darbas cia kurio laabaai neispeiket
O be pasiteisinimu irgi turbut negaliu, kas del desnes puses, tai ji ciut nukirpta ir yra.. Nenorejau sucentruoti...
O be pasiteisinimu irgi turbut negaliu, kas del desnes puses, tai ji ciut nukirpta ir yra.. Nenorejau sucentruoti...
QUOTE(pheasant @ 2012 08 11, 18:47)
Ačiū labai
kaip suprantu ieskai pixel-peeper.com