Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas. 4u.gif Kurį laiką dėl tam tikrų aplinkybių visai nefotografavau, čia darbelis po pertraukos vertinimams... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Is pirmo zvilgsnio man wau. Patinka liniju ir spalvu zaismas. Saunuole.
Atsakyti
Eve... spalvos OK, bet mergina labai suspausta, desinej reikia daugiau erdves, ir norisi atviresnes diafragmos.
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 10, 23:34)
tamsu ir krastai raudoni sviecia 4u.gif ryt, kai bus sviesu, pavyks geriau 4u.gif

Bandysim taisyt 4u.gif
Atsakyti
skubiai ieškau fotografo-fotografės kuris (kuri) butu laisvas(laisva) rugpjučio 18 diena. man jo(jos) paslaugu rekitu tik pororai valandu. gali buti ir neprofesonalas(neprofesonalė). gal turite kokiu pazystamu(draugu) kurios galetumete rekomenduoti? nepykit jai ne i tema tik tiesiog neradau labiau tinkancios uz šia...
klausimus ir atlygi aptarsime asmenine zinute
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif

Del Magie bandymo....Vien uz tai ja be galo zaviuosi...Zmogus eksperimentuoja, bando, iesko idomiu dalyku, zaidzia su nuotraukomis...Tai yra be galo sveikintina, mano galva....Aisku, kad ne viskas visada pavyksta, bet nebandes - nesuzinosi....
Ir kas nuostabiausia, jos nuotraukos skirtingos.... smile.gif

eve nuotrauka faina, tik mergaites poza labai keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 11, 10:42)
pagooglink, ismeta daug pavyzdziu. kad ir va bile koks CIA

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 08 11, 11:31)
Labas rytas. 4u.gif  Kurį laiką dėl tam tikrų aplinkybių visai nefotografavau, čia darbelis po pertraukos vertinimams... ax.gif 

Sveika sugryzusi, kazkodel tave labai gerai pamenu ... nors pati esu is sviezienu!
Patinka spalvos, veza dryzuotumas....taciau mergaite atrodo labai suspausta ir man daugiau veidelio noretusi!

As taip pat atnesu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 11 rugpjūčio 2012 - 19:38
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 11, 20:37)

As taip pat atnesu

perdaug viršaus ir apačios. Nepatinka kaip sutvarkyta jb. Gal ir būtų tas įspūdis, kokį norėjai perteikti, bet gal spalvotai labiau. JB netinka.
o visumoje, apkarpius, gražinus spalvas, kiek padirbėjus gal ir nieko būtų.
Atsakyti
Aciu uz nuomones labai, siaip jauciuosi visai gerai, nes tai turbut pirmas mano darbas cia kurio laabaai neispeiket biggrin.gif

O be pasiteisinimu irgi turbut negaliu, kas del desnes puses, tai ji ciut nukirpta ir yra.. Nenorejau sucentruoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pheasant @ 2012 08 11, 18:47)
Ačiū labai  4u.gif

kaip suprantu ieskai pixel-peeper.com
Atsakyti
Labas vakarėlis.. 4u.gif

Atnešu savo auto... blush2.gif Pirmą kart gyvenime tą dariau, jeetus, dar be pultelio.. mega_shok.gif Nu bet, atsiduodu visa jūsų kritikai... mirksiukas.gif

user posted image

Flikriuke yra dar dvi.. blush2.gif
Atsakyti