Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 08 10, 16:39)
Afrė ir Arizele. aš užzkaitau  ax.gif
o gal nei vienas ?

Viskas OK,bet kurį ND 4 ar 5 ax.gif
Man asmeniškai kita ta foto, gal truputį per juoda. Tamsesnis petys užgulia balta veidą.

Kaip suprantu, jei temos pradžioje parašyta koks vyksta žaidimas, gal niekoprieš, jei jau pusę ND įveikta, gal galima ir man šešėlį parodyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 10 rugpjūčio 2012 - 15:55
QUOTE(Afrė @ 2012 08 10, 15:34)
bet čia riba tokia. o jei daugiau,tai ale "išdegimas"? Ir tarp skaičių koks gali būti skirtumas? pvz. 200, 255, 189
Aišku,kai kurios apsakytų,eik ir pasiskaityk,bet kad jau apie tai prakalbom ax.gif

Aga ir aš žiūriu,tas swatch ir mano 4 ND užgulė biggrin.gif Nebent jis toks,blogas g.gif

Įsivesk tą kodą ir pamatysi kokią spalvą rodo smile.gif pilkai melsva smile.gif Nors visumoj ji balta. Jei 255 visa, tada išdegimas.
O šiaip ir tos vietos gi skirtingos skirtingai rodo, aš čia pirmą pasitaikiusią vietą bakstelėjau, kitur visi skaičiai artimesni.
Skirtumas gali būti, būna spalvos, kurios dominuoja. Pažaisk ir pamatysi, įsikelt foto ir su tokia pipete baksnok.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 10, 16:54)
Įsivesk tą kodą ir pamatysi kokią spalvą rodo smile.gif pilkai melsva smile.gif Nors visumoj ji balta. Jei 255 visa, tada išdegimas.
O šiaip ir tos vietos gi skirtingos skirtingai rodo, aš čia pirmą pasitaikiusią vietą bakstelėjau, kitur visi skaičiai artimesni.
Skirtumas gali būti, būna spalvos, kurios dominuoja. Pažaisk ir pamatysi, įsikelt foto ir su tokia pipete baksnok.

Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 10, 15:39)
Afrė ir Arizele. aš užzkaitau  ax.gif

Auto atnešu  smile.gif  tik nžn kuris geriau ziurisi  g.gif

o gal nei vienas ?

cia jei gerai suprantu atstume skirtumas? jei taip man pirmas variantas, antroje petys labai i aki krenta zenkliai tamsesnis nei veidas, gal man biski dar per juoda, maikute juoda tolumoje juoda nebeiskiriu, man gal tos sienos sviesesnes noretusi g.gif bet nesu tikra del to biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau temą ir pamiršau tuo pačiu cituoti. Tai nežinau kas siūlė perdaryti ND tiem, kas anksčiau atsiskaitė ir ND nebuvo tokie estetiški kaip dabar reikalaujama. Manau jei jau ND užskaityti, reiškias užskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 rugpjūčio 2012 - 20:20
QUOTE(dosa @ 2012 08 10, 13:02)
Realiai tai taip: yra paklausa - yra pasiūla. biggrin.gif  Tiesiog man neteko sutikti tokių žmonių kurie tarkim eitų fotografuotis pas tokius "fotografus", anei tokių "fotografų" nepažįstu asmeniškai, todėl ir keista. O kad būna visokių žmonių-tai faktas.

as irgi drinks_cheers.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 10, 15:46)
Maggie -> man šiaip nepatinka, kad hžji kažką burnoj laiko?? dešinėj pusėj?

ir as nesu isitikinus, ar man patinka, sakau kazkokia manija su spalvom, realiai visada zavejo naturali sviesa bei spalvos, o dabar biggrin.gif taip, ji cia kazka valge, man kaip aiskus faktas nekliuna, bet speju desine ne per geriausiai ziurisi?
QUOTE(ich @ 2012 08 10, 15:55)
stalas melynuoja g.gif
man nepatinka isdeges veidas 4u.gif

as ji gerokai sviesinau, turiu "normalu" varianta flickr, tai lyg ir neisdeges. bet taip, cia atrodo per sviesus.
QUOTE(Afrė @ 2012 08 10, 15:58)
Noisy-B, toks ir kietas biggrin.gif paprastas laikrodis juk,tik tiek,kad man širdžiai prie mano sportinio stiliaus tinka wub.gif
Nu ką,vadinasi reikia susigriebt ir su WB susikalbėti smile.gif

matyt Noisy irgi tokie prie sirdies, nes ir maniski kazkada gyre. as pasirinkau ruda, patiko juodas bei baltas, bet tik stiliukui palaikyt, nes siaip maziau praktishka, streliu nesimate smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Skaitineju skaitineju vis sia tema ir nutariau pagaliau isilieti i jusu buri smile.gif jeigu priimsit... ax.gif

na, bandau priduot 1 ND:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 08 10, 22:28)
Labas vakaras  4u.gif

per tamsu.
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 08 10, 22:28)
Labas vakaras  4u.gif

tamsu ir krastai raudoni sviecia 4u.gif ryt, kai bus sviesu, pavyks geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos vakare 4u.gif
Nu kakis ant pagaliuko, nesigavo nieko man su tuo auto verysad.gif Tikejausi, kad jau siandien kurjeris pristatys nauja mano zaisliuka, bet tep ir nesulaukiau (uzsakiau internetu, nes musu 'kaime' nera tos parduotuves, tai sumaniau sutaupyt ant kuro, juk turejo but free next day delivery). Teko traukt savo senuka, bet sumanymo nepavyko igyvendinti, nes nesutilpau su savo 85 mm kieme, jau mislyjau tvora griaut biggrin.gif
Zodziu, palieku sumanyma kitai savaitei, o ryt geriau gamtoj seselius pamedziosiu rolleyes.gif
Labos 4u.gif
P.S. Viena nupiepusia idejau i flikre, bet nezinau kazkas ten man vis tiek nepatinka, tai cia net nekelsiu (nors kazin ar kada bus tokia foto kur tenkins?!)

Saldziu.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau, kad taip cia ipuolu...bet gal kas galite imesti nuoroda puslapio, kur butu galima paziureti foto darytas su tam tikru pasirinktu objektyvu ? blush2.gif Renkuosi objektyva, noreciau pavyzdziu pasiziurineti. Zinau tikrai buvo geras puslapis, (ne flickr) bet neberandu... verysad.gif

Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pheasant @ 2012 08 11, 10:38)
Sveikos, atsiprasau, kad taip cia ipuolu...bet gal kas galite imesti nuoroda puslapio, kur butu galima paziureti foto darytas su tam tikru pasirinktu objektyvu ? blush2.gif  Renkuosi objektyva, noreciau pavyzdziu pasiziurineti. Zinau tikrai buvo geras puslapis, (ne flickr) bet neberandu...  verysad.gif

Dekoju is anksto  4u.gif

pagooglink, ismeta daug pavyzdziu. kad ir va bile koks CIA
Atsakyti