Afre, blogai nusistatai baltą spalvą arba netinkamoje aplinkoje fotografuoji - žiūrėk, kad aplink nebutu nebutu kazkokiu ryskiu daiktu/sienu, kas atspindetu tau kita spalva...
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 10, 09:13)
O kodel keista? Man tai labiau keista, kad jus cia taip stebites Skoniai zmoniu juk skiriasi, kas vienam baisu, kitam grazu, ir apie fotografija tikrai ne visi nusimano. Tai ir uztenka darbo visiems, kas isivaizduoja, kad tereikia fotiko ir pasitikejimo savim, jog taptum fotografu
Realiai tai taip: yra paklausa - yra pasiūla. Tiesiog man neteko sutikti tokių žmonių kurie tarkim eitų fotografuotis pas tokius "fotografus", anei tokių "fotografų" nepažįstu asmeniškai, todėl ir keista. O kad būna visokių žmonių-tai faktas.
Labas oh kokios diskusijos sioje temoje.. Grazu!
PArsiradau.. Nezinau, ar dar mane kazkas pamena, bet atsiskaiciau 4 namu darbus ir mano darbai, problemos pradangino mane is internetinio pasaulio
Ar nieko pries damos, jei grisiu atgal pas jus su 5 namu darbu?
PArsiradau.. Nezinau, ar dar mane kazkas pamena, bet atsiskaiciau 4 namu darbus ir mano darbai, problemos pradangino mane is internetinio pasaulio
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 08 10, 12:18)
Labas oh kokios diskusijos sioje temoje.. Grazu!
Cia tavo darbai pirmam puslapi?
QUOTE(sayonara @ 2012 08 10, 12:42)
spėk, kodėl
Spėju kad blogai nusistatau ir dar plius rusvai-geltonas stalas su savo atspindžiu
Gotte, ačiū
QUOTE(Afrė @ 2012 08 10, 12:34)
Spėju kad blogai nusistatau ir dar plius rusvai-geltonas stalas su savo atspindžiu
Mano darbai sie:
1 ND
2ND
3ND
Papildyta:
4ND
Likes tik 5 namu darbas
1 ND
2ND
3ND
Papildyta:
4ND
Likes tik 5 namu darbas
Na bandau rodyti pusę ND 5
WB natūraliame apšvietime
Auto
Cloudy
Custom
WB natūraliame apšvietime
Auto
Cloudy
Custom
hmm, nu gal man cia tik vienai, bet atsizvelgiant i paskutinius ND ir ju politika, manau, Cherrie turetu perdaryt visus apart 3 ir 4 gal, nes ten bent jau matosi kame esme.
jegishkas laikrotis baltas, cia swatch? as sergu swatch'ais
p.s. man lyg ir gerai atrodo, nors ilgiau paziurejus lyg ir melynuoja, bet gal cia tik pagrindas, nes pats laikrodis lyg ir baltas. kas pamatuos? PS atidarytas bet as nemoku ;]
Papildyta:
kaip jums toks apdirbimas? too much? yra flickr ir normaliu spalvu. man kazkaip patinka pastarosiom savaitem zaisti su spalvom, toks jausmas, kad ne tai, kad sergu kazkokiais action'ais (as ju nenaudoju, itin retai pasitaiko, kai tingiu, nes siaip man paciai labiau patinka experimentuot, negu uzdet kazka gatavo), bet lyg ir griashtu rpie very very pradzios, kai dedi visokias nesamones (texturas, actionus, layerius) ant realiai puikios nuotraukos (turiu omeny natural beauty and colors).
p.s. man lyg ir gerai atrodo, nors ilgiau paziurejus lyg ir melynuoja, bet gal cia tik pagrindas, nes pats laikrodis lyg ir baltas. kas pamatuos? PS atidarytas bet as nemoku ;]
Papildyta:
kaip jums toks apdirbimas? too much? yra flickr ir normaliu spalvu. man kazkaip patinka pastarosiom savaitem zaisti su spalvom, toks jausmas, kad ne tai, kad sergu kazkokiais action'ais (as ju nenaudoju, itin retai pasitaiko, kai tingiu, nes siaip man paciai labiau patinka experimentuot, negu uzdet kazka gatavo), bet lyg ir griashtu rpie very very pradzios, kai dedi visokias nesamones (texturas, actionus, layerius) ant realiai puikios nuotraukos (turiu omeny natural beauty and colors).
QUOTE(Maggie @ 2012 08 10, 15:02)
hmm, nu gal man cia tik vienai, bet atsizvelgiant i paskutinius ND ir ju politika, manau, Cherrie turetu perdaryt visus apart 3 ir 4 gal, nes ten bent jau matosi kame esme.
Taip Swatch
O aš pastebėjau,kad į Flickr sukėlus,foto truputį patamsėja Per stacionarą kiek žiūriu atrodo OK spalvos, per laptopą irgi patamsėja. Nejau, reiks diedą kalt prie sienos ir prašyt,kad pažiūrėtų ar sukalibruotos spalvos stacionare
Ar ne per anksti savaitgalis prasidėjo? Taip tylu,ramu čia
4ND netinkamas?