QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 20:32)
Kadangi as motera paprasta, tai man visi zmones lygus ir vienodi, as neskirstau, subiniuku nebuciuoju ir nebijau kazko kazkam pasakyti
nu zodziu. i krastutinumus nesivelsiu.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 20:35)
Maggie, tik nereikia lūpų ar papų operuotis. Bet galima jų taip neakcentuoti
Nebent aš nesuvokiu, kas tai yra inspiracija..
Inspiracija - atsakingas dalykas.
Galima. As to ir nedarau. As tikrai nenoriu analizuoti step by step kiekviena savo foto nu bet nera tam tikros kuno dalys non stop akcentuojamos. Jos matomos - cia kaip pieshti zmogaus sharzha, nemegau to labai, nemokejau, bet turejau ismintinga mokytoja, kuris man padejo suvokti sarzho esme, kaip ir nuo ko pradeti piesti; veidas - ziuri i ji ir bandai suvokti kas jame daugiausiai sulaukia demesio - piesciau Laukine - akcentuociau dideles akis, piesciau A.Jolie akcentuociau didziules lupas, piesciau P.Anderson - krutine. Anyway, manau, kad 95proc darbu lupos vistiek liktu dideles
Velniava, retai as veliuos i diskusijas, nes darosi idomu, o cyber pasaulio, forumo - taip nepakanka, taip noretusi paaiskint, su veido mimika, padiskutuot. Tu mane pazisti anyway, manau supranti ka turejau omeny. Stiliai skyriasi ir tiek.
Inspiracija - ideju igyvendinimo saltinis. Rezultatas. Kiekvienas mato savaip. Tu suvoki taip, as kitaip, Kazys ir Maryte dar kazkaip.