Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 08 09, 18:26)
ir kam sakau.

Kadangi as motera paprasta, tai man visi zmones lygus ir vienodi, as neskirstau, subiniuku nebuciuoju ir nebijau kazko kazkam pasakyti smile.gif Na nebent sioje temoje lankosi pati Anglijos karaliene, tada hm...paploninsiu liezuvi ir galvyte linktelsiu (joke) biggrin.gif
Atsakyti
Maggie, tik nereikia lūpų ar papų operuotis. Bet galima jų taip neakcentuoti, pvz., nedažyti, nenuoginti, antraip visi darbi tampa vienas į kitą panašūs smile.gif

Nebent aš nesuvokiu, kas tai yra inspiracija.. Inspiracija - objekto dvasios perėmimas, perteikimas, atmosfera, emocija, esminės žinios skleidimas, kurstymas pajusti kito darbo esmę, prasmę. Man būtų sunku bet kuria prasme sugretinti tuos du darbus, negaliu vienam iš jų atiduoti inspiracijos vaidmenį, nebent inspiracija pavadinti tai, kad kai kurie anos foto mašinaliai elementai perkelti į Tavąją. Nežinau, ar sugebu paaiškinti.

Inspiracija - atsakingas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 20:32)
Kadangi as motera paprasta, tai man visi zmones lygus ir vienodi, as neskirstau, subiniuku nebuciuoju ir nebijau kazko kazkam pasakyti

nu zodziu. i krastutinumus nesivelsiu.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 20:35)
Maggie, tik nereikia lūpų ar papų operuotis. Bet galima jų taip neakcentuoti

Nebent aš nesuvokiu, kas tai yra inspiracija..

Inspiracija - atsakingas dalykas.

Galima. As to ir nedarau. As tikrai nenoriu analizuoti step by step kiekviena savo foto nu bet nera tam tikros kuno dalys non stop akcentuojamos. Jos matomos - cia kaip pieshti zmogaus sharzha, nemegau to labai, nemokejau, bet turejau ismintinga mokytoja, kuris man padejo suvokti sarzho esme, kaip ir nuo ko pradeti piesti; veidas - ziuri i ji ir bandai suvokti kas jame daugiausiai sulaukia demesio - piesciau Laukine - akcentuociau dideles akis, piesciau A.Jolie akcentuociau didziules lupas, piesciau P.Anderson - krutine. Anyway, manau, kad 95proc darbu lupos vistiek liktu dideles wink.gif Velniava, retai as veliuos i diskusijas, nes darosi idomu, o cyber pasaulio, forumo - taip nepakanka, taip noretusi paaiskint, su veido mimika, padiskutuot. Tu mane pazisti anyway, manau supranti ka turejau omeny. Stiliai skyriasi ir tiek.

Inspiracija - ideju igyvendinimo saltinis. Rezultatas. Kiekvienas mato savaip. Tu suvoki taip, as kitaip, Kazys ir Maryte dar kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 09, 15:01)
Kad ir tamsus ND 2, bet buvo 3 TAIP smile.gif Dėl Noisy-B pakartojau šviesumą dar smile.gif
O dabar keliu ND3
18mm
http://farm9.staticf..._ae2446aeb5.jpg
35mm
http://farm9.staticf..._347155d53c.jpg
55mm
http://farm9.staticf..._5e600b2eb6.jpg

Auuu inspiracijos biggrin.gif trūksta dar vieno TAIP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 09, 21:43)
Auuu inspiracijos biggrin.gif trūksta dar vieno TAIP  ax.gif

TAIP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 09, 21:43)
Auuu inspiracijos biggrin.gif trūksta dar vieno TAIP  ax.gif

jau matau surinkai visus balsus užskaitymui bet vistiek paburbėsiu. Knygą kreivai pastatei. Jei jau viską tvarkingai, tai viską.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 08, 22:26)
nu ka, judam i prieki, kazkoks netiketas ikvepimas hi hi

idomiai, kitoniskai, nors nepasakyciau, kad labai patiko blush2.gif kazkaip tu man labiau baltaode patikai biggrin.gif

QUOTE(Vandenė @ 2012 08 09, 19:26)
Lendu ir aš "iš apkasų"  smile.gif

fainos linijos, bet kazkaip neidomi man nuotrauka, nuobodi. gal kitos ka geresnio iziures 4u.gif

kristalines, nesikartosiu, nes dauguma jau viska issake. bet maladiecas 4u.gif priminei man, kad senokai gatvinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 08 09, 20:26)
Gal galit tarti ir Jūs žodelį? Ačiū  mirksiukas.gif

man patinka, ypac linijos 4u.gif kairej esantis namo kampas truputi atima demesi 4u.gif
Atsakyti

man noretusi maziau virsaus ir maziau kaires g.gif

dar karta ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 09, 21:52)
jau matau surinkai visus balsus užskaitymui bet vistiek paburbėsiu. Knygą kreivai pastatei. Jei jau viską tvarkingai, tai viską.

Jin ne tiek kreiva, kiek vis pirmas lapas atsiversdavo,nes viršelis minkštas, bet taip. Tą pastebėjau. Nu bet jau turiu 3 TAIP. Bet jei jau pabumbėjimą gavau,vadinasi taisytis reikia visgi smile.gif Netgi ties knygos apačios matosi,kad lapas kilstelėjęs. Bet pati kalta,kad nesužiūrėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 rugpjūčio 2012 - 21:41
Grįžau po savaitės atostogų, o čia pas Jus tiek prikalbėta, kad reikėjo kelių dienų kol perskaičiau  doh.gif
Pradėjau tvarkyt kelionės nuotraukas ir norėčiau Jūsų kritikos vienai nuotraukai. Man pačiai ji patinka (vienintelė iš pirmos kelionės dienos). Gal galit tarti ir Jūs žodelį? Ačiū  mirksiukas.gif

linijos gerai, o virsuj kas idomaus? baltas dangaus blyns... O linijos tikrai gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 09, 21:44)
linijos gerai, o virsuj kas idomaus? baltas dangaus blyns... O linijos tikrai gerai wink.gif

Čia tipo viršų kirpti iki laidų? g.gif
Atsakyti