Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2012 08 09, 15:01)

Užskaitau abu tavo nd, kur įkėlei, maladec'as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 09, 15:23)
Afre, medalis tau  4u.gif  tikrai labai retai pasitaiko, kad dar neatsiskaičiusi ND dalyvė padėtų kitiems. Faina

Baik,nekabink per anksti biggrin.gif
O šiaip,manau,kad problema ne IT srityje,o EN kalboje smile.gif
Tai vat, jus jau skaitau po Naujųjų metų, nu vis knietėdavo daug kur įkišt savo liežuvį,bet kaip kiši,kad ND neatsiskaityti biggrin.gif

Noisy-B, ačiū 4u.gif smagu,kad ir medaliais jau kabina, ir maladiec biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 rugpjūčio 2012 - 14:31
QUOTE(Alabama @ 2012 08 09, 09:35)
Cia kiek kitoks zanras.Tobulos poros buna plastmasiniam glamure.
http://thegloss.com/...17-years-later/

Alabama, what is your problem? Zmogus issake savo nuomone, tai ka mato, prie ko cia glamuras? Kodel Tau taip sunku priimti kitokia nuomone? Galvoji, kad naujoke, tai visiska kvaile, kreivom akim ar nemacius Afghan girl portretuko? g.gif
Man tiesa pasakius, kuo daugiau ziuriu i Afghan girl, tuo labiau nesinori gryst prie Maggies varianto. Didelis skirtumas, kur zmogaus oda naturaliai pigmentuota, tamsi ir t.t., o kur uztepliota riebiu tamsiu tepalu ir jeigu Tu to skirtumo nepastebi, dar nereiskia, kad kiti nepastebes ar neatkreips demesio.
Ir gali net nebandyt leistis cia i asmeniskumus kiek as laiko domiuosi fotografija, ka skaicius ir t.t., nes i tokius blusinejimusis as atsakau taip: kai baigiaisi argumentai, prasideda asmeniskumai'...So, arba priimi kitokia nuomone, arba jau gana apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 08 09, 14:01)
Sveikutes, nesu kompiteriste, tad labai vargstu su tuo flickr  blush2.gif noreciau parodyti Jums savo pirmuosius ND, bet nu neiseina ikelti niekaip foto

kai įkeli foto, surask kairiajam kampe "actions"--->all sizes, pasirink norimą dydį ir tada jau tikrai gausi nuorodą "copy image adress"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 09 rugpjūčio 2012 - 14:47
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 14:38)
Alabama, what is your problem? Zmogus issake savo nuomone, tai ka mato, prie ko cia glamuras? Kodel Tau taip sunku priimti kitokia nuomone? Galvoji, kad naujoke, tai visiska kvaile, kreivom akim ar nemacius Afghan girl portretuko?  g.gif
Man tiesa pasakius, kuo daugiau ziuriu i Afghan girl, tuo labiau nesinori gryst prie Maggies varianto. Didelis skirtumas, kur zmogaus oda naturaliai pigmentuota, tamsi ir t.t., o kur uztepliota riebiu tamsiu tepalu ir jeigu Tu to skirtumo nepastebi, dar nereiskia, kad kiti nepastebes ar neatkreips demesio.
Ir gali net nebandyt leistis cia i asmeniskumus kiek as laiko domiuosi fotografija, ka skaicius ir t.t.,  nes i tokius blusinejimusis as atsakau taip: kai baigiaisi argumentai, prasideda asmeniskumai'...So, arba priimi kitokia nuomone, arba jau gana apie tai  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 09, 14:13)

much better biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 14:38)
Galvoji, kad naujoke, tai visiska kvaile, kreivom akim ar nemacius Afghan girl portretuko?  g.gif

Čia kietai biggrin.gif
Šiaip aš jo tikrai nebuvau mačius hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 09 rugpjūčio 2012 - 17:37
Aš irgi. blush-anim-cl.gif

Užskaitau Afrės abu ND. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 09 rugpjūčio 2012 - 17:39
QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:34)
Man Maggie foto nelabai. Jei tai bandymas imituoti garsiąją afagnistanietę, tai dirbtinė veido išraiška yra labai negera, oda - nenatūrali, lūpos pernelyg sexy, žvilgsnis gal tik patinka - baikštus išėjo. Išeitų labiau sarkastiškas ŠMC, o ne inspiracija.

bet veeeeeža burbuliukai kadro kairėje, spoksočiai ir spoksočiau..biggrin.gif

tai nebuvo bandymas imituoti JA. nebuvo bandymas kopijuoti ar atkartoti ar ar ar. Inspiracija tai viena, atlikimas kita. Jei mano inspiracija bus vienuole, visai nebutinai foto-vaisius bus mano auto su vienuoles rubais. Tikiuosi supratai apie ka as. O siaip mane visada zavejo kitokia kultura - ispaisyti veidai, delnai, skaros ant galvu, apyrankes and so on. zavejo ir zvilgsnis, foto tikrumas. mano veido israiska nera dirbtina. velgi sexualumas - lupos pernelyg sexy. tai peciai per daug atidengti. tai krutine persisviecia. Say, kad ir ka padaryciau - lupu nebepakeisiu smile.gif ir matyt kad ir kaip besistengciau - sexualumo nepaslepsiu mirksiukas.gif
kaip suprast?
QUOTE(Alabama @ 2012 08 09, 11:35)
Cia kiek kitoks zanras.Tobulos poros buna plastmasiniam glamure.

aciu. tikrai faina, kad nors minimum'as suprato minti 4u.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 15:38)
Alabama, what is your problem? Zmogus issake savo nuomone, tai ka mato, prie ko cia glamuras?

i savo nuotraukos konstruktyvu gynima pridursiu - Say, kitos, ne karta sakiusios - ismok issakyti nuomone/kritikuoti neizeidzianciai. man realiai px, bet uzknisa, kad jei naujokei pasakai panasiai - prunkscia, pyksta, burnuojasi ir t.t. ir pan. tai kodel TU negalejai pasakyti, kad "man nepatinka, nes oda atrodo negerai, nepatinka emocija ir nepatinka apdirbimas", dar, parasyti KODEL. ismok kritikuoti. ismok pateikti nuomone. we r all grown up's, ait.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 09, 12:19)
Ir patinka dar dėl to, kad tavasis variantas visai kitoks, nuo tavo 'inspiracijos'.

Ir kaip 60d labiau patinka, nei turėtasis anksčiau? Aš irgi mąstau pirkti arba 50d arba 60d. Kaip iso tvarkosi tavasis 60d? Dar tiesa po vieno pokalbio labai sudomino senukas 5d... Tai dvejonių karalystė, turiu dar laiko, kol pinigėlius taupausi.

aciu. that was the point.

na turetas anksciau, tai 400d. tai drasiai teigciau, kad 60d aisku labai patinka, ypac del to, kad galiu filmuot (nesu megeja, bet patinka iamzinti kartais vaika). iso daug dar nekeliau, bet as apskritai stengiuos to vengt, o kadangi tamsiose baznyciose nefotografuoju, pasakyt negaliu smile.gif bet galbut imciau senuka 5d. arba 600d, kuris puikiai susitvarko. labiau investuociau i objektyvus.
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 09:43)
noriu jums parodyti, kritikos lauksiu  smile.gif

man visai nieko. daugumazh sutinku su Say, nors man foto "jau" ziuretusi, jei nebutu to medzio uzstojancio reklama, kuris vagia demesi. reklamos uzraso man cia nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 09, 17:43)
i savo nuotraukos konstruktyvu gynima pridursiu - Say, kitos, ne karta sakiusios - ismok issakyti nuomone/kritikuoti neizeidzianciai. man realiai px, bet uzknisa, kad jei naujokei pasakai panasiai - prunkscia, pyksta, burnuojasi ir t.t. ir pan. tai kodel TU negalejai pasakyti, kad "man nepatinka, nes oda atrodo negerai, nepatinka emocija ir nepatinka apdirbimas", dar, parasyti KODEL. ismok kritikuoti. ismok pateikti nuomone. we r all grown up's, ait.

Man rodos as aiskiau nei aiskiai pasakiau, kas man nepatinka, nebent neperskaitei ar kazko nedaskaitei. Man pati nuotrauka labai patiktu, bet oda viska nuzudo, tik tiek. O pradzioj, tikrai, nesupratau Tu sposiji (nuotraukai skirtas pavadinimas ir odos baisumas suklaidino) su ta nuotrauka ar ant rimto viskas..todel gal ir gavos negraziai..Sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 19:50)
Man rodos as aiskiau nei aiskiai pasakiau, kas man nepatinka, nebent neperskaitei ar kazko nedaskaitei. Man pati nuotrauka labai patiktu, bet oda viska nuzudo, tik tiek. O pradzioj, tikrai, nesupratau Tu sposiji (nuotraukai skirtas pavadinimas ir odos baisumas suklaidino) su ta nuotrauka ar ant rimto viskas..todel gal ir gavos negraziai..Sorry  4u.gif

tikrai aiskiau nei aiskiai, ypac ta vieta apie mama ir soliariuma biggrin.gif palinkeciau buti objektyvesniai pacios labui. visgi ne naujuokei pavarei. retai, laabai retai toki pastebejima rasau, nu bet "mano laikais" temoje kazkaip galvojau ka ir kaip sakau. ir kam sakau.
cheers.
Atsakyti
Lendu ir aš "iš apkasų" smile.gif
Grįžau po savaitės atostogų, o čia pas Jus tiek prikalbėta, kad reikėjo kelių dienų kol perskaičiau doh.gif
Pradėjau tvarkyt kelionės nuotraukas ir norėčiau Jūsų kritikos vienai nuotraukai. Man pačiai ji patinka (vienintelė iš pirmos kelionės dienos). Gal galit tarti ir Jūs žodelį? Ačiū mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti