QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:34)
Man Maggie foto nelabai. Jei tai bandymas imituoti garsiąją afagnistanietę, tai dirbtinė veido išraiška yra labai negera, oda - nenatūrali, lūpos pernelyg sexy, žvilgsnis gal tik patinka - baikštus išėjo. Išeitų labiau
sarkastiškas ŠMC, o ne inspiracija.
bet veeeeeža burbuliukai kadro kairėje, spoksočiai ir spoksočiau..
tai nebuvo bandymas imituoti JA. nebuvo bandymas kopijuoti ar atkartoti ar ar ar. Inspiracija tai viena, atlikimas kita. Jei mano inspiracija bus vienuole, visai nebutinai foto-vaisius bus mano auto su vienuoles rubais. Tikiuosi supratai apie ka as. O siaip mane visada zavejo kitokia kultura - ispaisyti veidai, delnai, skaros ant galvu, apyrankes and so on. zavejo ir zvilgsnis, foto tikrumas. mano veido israiska nera dirbtina. velgi sexualumas - lupos pernelyg sexy. tai peciai per daug atidengti. tai krutine persisviecia. Say, kad ir ka padaryciau - lupu nebepakeisiu
ir matyt kad ir kaip besistengciau - sexualumo nepaslepsiu
kaip suprast?
QUOTE(Alabama @ 2012 08 09, 11:35)
Cia kiek kitoks zanras.Tobulos poros buna plastmasiniam glamure.
aciu. tikrai faina, kad nors minimum'as suprato minti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 15:38)
Alabama, what is your problem? Zmogus issake savo nuomone, tai ka mato, prie ko cia glamuras?
i savo nuotraukos konstruktyvu gynima pridursiu - Say, kitos, ne karta sakiusios - ismok issakyti nuomone/kritikuoti neizeidzianciai. man realiai px, bet uzknisa, kad jei naujokei pasakai panasiai - prunkscia, pyksta, burnuojasi ir t.t. ir pan. tai kodel TU negalejai pasakyti, kad "man nepatinka, nes oda atrodo negerai, nepatinka emocija ir nepatinka apdirbimas", dar, parasyti KODEL. ismok kritikuoti. ismok pateikti nuomone. we r all grown up's, ait.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 09, 12:19)
Ir patinka dar dėl to, kad tavasis variantas visai kitoks, nuo tavo 'inspiracijos'.
Ir kaip 60d labiau patinka, nei turėtasis anksčiau? Aš irgi mąstau pirkti arba 50d arba 60d. Kaip iso tvarkosi tavasis 60d? Dar tiesa po vieno pokalbio labai sudomino senukas 5d... Tai dvejonių karalystė, turiu dar laiko, kol pinigėlius taupausi.
aciu. that was the point.
na turetas anksciau, tai 400d. tai drasiai teigciau, kad 60d aisku labai patinka, ypac del to, kad galiu filmuot (nesu megeja, bet patinka iamzinti kartais vaika). iso daug dar nekeliau, bet as apskritai stengiuos to vengt, o kadangi tamsiose baznyciose nefotografuoju, pasakyt negaliu
bet galbut imciau senuka 5d. arba 600d, kuris puikiai susitvarko. labiau investuociau i objektyvus.
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 09:43)
noriu jums parodyti, kritikos lauksiu
man visai nieko. daugumazh sutinku su Say, nors man foto "jau" ziuretusi, jei nebutu to medzio uzstojancio reklama, kuris vagia demesi. reklamos uzraso man cia nereikia.