Tik dabar suvirskinau (nes maciau jau vakar) ar patinka ta sokoladine moteris. Sakyciau kad patinka tik tos poros ant veido truputi ismusa is veziu! Kazkaip noretusi geretis bendru vaizdu, o ta oda grobsto demesi.
Iamzinti diedai ant suoliuko super, labai geriuosi kompozicija.... jau geriau su tuo to trugdanciu medziu, nei tik vien butu buve "pagyvene senjorai".
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 09, 10:33)
Tik dabar suvirskinau (nes maciau jau vakar) ar patinka ta sokoladine moteris. Sakyciau kad patinka tik tos poros ant veido truputi ismusa is veziu! Kazkaip noretusi geretis bendru vaizdu, o ta oda grobsto demesi.
Iamzinti diedai ant suoliuko super, labai geriuosi kompozicija.... jau geriau su tuo to trugdanciu medziu, nei tik vien butu buve "pagyvene senjorai".
Cia kiek kitoks zanras.Tobulos poros buna plastmasiniam glamure.
http://thegloss.com/...17-years-later/
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 09, 10:33)
Na, čia duoda tokį prieskonį tas medis, kad kažkas stebi iš už ano, toks kaip pasakotojo žvilgsnis, ypač jei būtų dar arčiau jis.
Per naktį susitūpėjo nuotraukos
flick parašiau: Žiūriu...žiūriu ir nebesimato man tas medis. Tebūnie tai kažkokis gyvenimo tarpsnis nuo vaikystės iki šio suoliuko.
Gera nuotrauka, tikrai labai gera, jei tiek minčių į ją žiūrint
O matėt, ten flick yra kita foto? Manau verta dėmesio, tik pyp kaip norisi pavadinimą ištrinti
flick parašiau: Žiūriu...žiūriu ir nebesimato man tas medis. Tebūnie tai kažkokis gyvenimo tarpsnis nuo vaikystės iki šio suoliuko.
Gera nuotrauka, tikrai labai gera, jei tiek minčių į ją žiūrint
O matėt, ten flick yra kita foto? Manau verta dėmesio, tik pyp kaip norisi pavadinimą ištrinti
ačiū, kad pastebėjot, už komentarus ir kritiką faina, kad ne tik man patiko
istikruju uzkabino gatves "gyvenimas", žiauriai. Manau bandysiu toliau
labas
istikruju uzkabino gatves "gyvenimas", žiauriai. Manau bandysiu toliau
labas
QUOTE(Ka @ 2012 08 08, 22:05)
Mergina fotografuoja savo portretus su Canon eos 500D. Ne su kokiu marku. Aišku objektyvą naudoja turbūt ne patį pigiausią.
Shannon
Shannon
Gražu ir įdomu peržiūrėjau visas foto, nepasakytum, kad čia paprastas canon 500 dar kartą įrodymas, kad ne aparate esmė
QUOTE(isora @ 2012 08 08, 22:12)
Turiu vieną kadrą, na turiu jų begalės, keliu vieną, noriu jūsų kritikos, rimtos,nebijau spjūvių...
http://farm9.staticf...9a28a.jpg[/img]
http://farm9.staticf...9a28a.jpg[/img]
Labai užšarpinta ir veiduko spalva nepatinka man
Maggie -> eina sau, aš apakus, kaip cool, stebini su kiekviena savaite Man labai patinka eksperimentai ir bandymai. Ir patinka čia tos juodos kaip sagos akys, taip net baugiai atrodo, cool! Ir patinka dar dėl to, kad tavasis variantas visai kitoks, nuo tavo 'inspiracijos'.
Ir kaip 60d labiau patinka, nei turėtasis anksčiau? Aš irgi mąstau pirkti arba 50d arba 60d. Kaip iso tvarkosi tavasis 60d? Dar tiesa po vieno pokalbio labai sudomino senukas 5d... Tai dvejonių karalystė, turiu dar laiko, kol pinigėlius taupausi.
kristalines -> bet rimtai, tas medis degina akis. Vis kitą say puikiai pasakė
Afrė -> kiek tamsoka, bet aš užskaitau
Vakarykščiai perdaryti namų darbai užskaityti ar ne?
QUOTE(bumbasi @ 2012 08 09, 12:25)
Vakarykščiai perdaryti namų darbai užskaityti ar ne?
riešutai buvo, kur su wb nesusitvarkyta, taip?
Kiek pamenu, visumoj tai gerai, jei ne melynas atspalvis. Cia gal senės pasakys daugiau, ar užskaito ar ne, jei dar prie wb namu darbo neprieita.
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 08 09, 11:48)
Na, čia duoda tokį prieskonį tas medis, kad kažkas stebi iš už ano, toks kaip pasakotojo žvilgsnis, ypač jei būtų dar arčiau jis.
bet istikruju, turi sleptis, jei nori kazka nufotkinti, nes zmones kazkaip nepatikliai ziuri, nepatenkinti. toki dieduka kol pagavau su siaudine skrybele, jis seka mane, as tik objektyva i ji, o jis ir nusisuka bet poto "apgavau" ir pagavau ji vistiek, nes lb jau jis man patiko...
o nesate patyre kokiu nemaloniu situaciju, ar piktavalisku zmoniu, kurie pradetu burnoti ar dar kazka? gal net i dūdą pasiūlo?
žiūrėkit, didmiesčių gyventojams duodu idėją reportažui
http://www.bernardin...-simmeliu/86376
Papildyta:
ir į dūdą, ir kai ką dar, ir pinigų paprašo, ir juokauja, ir veja šalin, ir nusisuka, ir apiburba. įvairia būna.
slėptis nereikia. pabandyk nuo klubo fotkint - tai klasikinis gatvės fotografijos būdas.
aš tai dažnai į akis žiūriu, apsimetu, kad šiaip, o pirštas ant mygtuko ir spaudžiu. iš oro darai kadrą. būna visai nieko kartais prieš kelis metus vieną reportažą turguje dariau fotoaparato iki akių lygmens nepakėlusi, nuo klubo.
http://www.bernardin...-simmeliu/86376
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 11:51)
bet istikruju, turi sleptis, jei nori kazka nufotkinti, nes zmones kazkaip nepatikliai ziuri, nepatenkinti. toki dieduka kol pagavau su siaudine skrybele, jis seka mane, as tik objektyva i ji, o jis ir nusisuka bet poto "apgavau" ir pagavau ji vistiek, nes lb jau jis man patiko...
o nesate patyre kokiu nemaloniu situaciju, ar piktavalisku zmoniu, kurie pradetu burnoti ar dar kazka? gal net i dūdą pasiūlo?
ir į dūdą, ir kai ką dar, ir pinigų paprašo, ir juokauja, ir veja šalin, ir nusisuka, ir apiburba. įvairia būna.
slėptis nereikia. pabandyk nuo klubo fotkint - tai klasikinis gatvės fotografijos būdas.
aš tai dažnai į akis žiūriu, apsimetu, kad šiaip, o pirštas ant mygtuko ir spaudžiu. iš oro darai kadrą. būna visai nieko kartais prieš kelis metus vieną reportažą turguje dariau fotoaparato iki akių lygmens nepakėlusi, nuo klubo.
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 12:51)
man irgi grazu gatves fotografija, labai. tavo kadras irgi idomus, sudominantis del svetimu zmoniu tai turbut sudetinga, as nebandziusi bet vos ne kas diena sutinku labai zavia mociute, ji toookia stilinga, taip noretusi ja nufotografuoti man, bet bijau, kad nesugebesiu perteikti jos to ypatingumo
QUOTE(ich @ 2012 08 09, 12:09)
man irgi grazu gatves fotografija, labai. tavo kadras irgi idomus, sudominantis del svetimu zmoniu tai turbut sudetinga, as nebandziusi bet vos ne kas diena sutinku labai zavia mociute, ji toookia stilinga, taip noretusi ja nufotografuoti man, bet bijau, kad nesugebesiu perteikti jos to ypatingumo
susipažink, bus lengviau
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 12:51)
riešutai buvo, kur su wb nesusitvarkyta, taip?
Kiek pamenu, visumoj tai gerai, jei ne melynas atspalvis. Cia gal senės pasakys daugiau, ar užskaito ar ne, jei dar prie wb namu darbo neprieita.
Aš juos perdariau.. Trečias dublis 36 puslapy pasilikęs..