QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:23)
nu negražus tas bantas, nu
Nu ok, perdarysių tą bantą.. va kaip gerai, kritika, da ir ant siuvimo patobulėsiu..
QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:34)
Man Maggie foto nelabai. Jei tai bandymas imituoti garsiąją afagnistanietę, tai dirbtinė veido išraiška yra labai negera, oda - nenatūrali, lūpos pernelyg sexy, žvilgsnis gal tik patinka - baikštus išėjo. Išeitų labiau sarkastiškas ŠMC, o ne inspiracija.
bet veeeeeža burbuliukai kadro kairėje, spoksočiai ir spoksočiau..
bet veeeeeža burbuliukai kadro kairėje, spoksočiai ir spoksočiau..
o man patinka ta maggie foto.. grubi, aš mėgstu arba grubumą arba švelnumą.. Arba juoda arba balta pas mane, tarpinio varianto nėr, na arba da nepataikiau ant tokio.. Aj jaunikla, ko ir norėt.. Kas čia tie, 26..
ND2
f3,5/ISO100
f11/ISO800
f18/ISO1600
f3,5/ISO100
f11/ISO800
f18/ISO1600
QUOTE(isora @ 2012 08 09, 06:47)
* as manau, kad bantas turetu but maziausias Tavo rupestis, juk ne jis padaro nuotrauka teisinga
** amzius neturetu but pasiteisinimas, yra 16-meciu kurie ohoho kokias nuotraukas padaro
Rytas
Afrė man tinka
Maggie, patinka sitas tavo auto tikrai
labas.
noriu jums parodyti, kritikos lauksiu
Paciai patinka socialine reklama kaireje ir tie zmogystos pijokaujantys. Zodziu, rysys yra mano akimis. Su apdirbimu, vel gi, jauciu nugrybavau
Turbūt gražiausia laimė pasaulyje rasti žmonių, kurie mąstytų ir jaustų taip kaip mes. C. Spitteler
Maggie, patinka sitas tavo auto tikrai
labas.
Paciai patinka socialine reklama kaireje ir tie zmogystos pijokaujantys. Zodziu, rysys yra mano akimis. Su apdirbimu, vel gi, jauciu nugrybavau
Turbūt gražiausia laimė pasaulyje rasti žmonių, kurie mąstytų ir jaustų taip kaip mes. C. Spitteler
QUOTE(Maggie @ 2012 08 08, 23:26)
31 savaite, "queen of the sun"
Man labai patinka
QUOTE(Afrė @ 2012 08 09, 09:21)
uzskaitau
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 09:29)
* as manau, kad bantas turetu but maziausias Tavo rupestis, juk ne jis padaro nuotrauka teisinga
** amzius neturetu but pasiteisinimas, yra 16-meciu kurie ohoho kokias nuotraukas padaro
Rytas
Rytas
* tai prašom, komentuokit kurioj vietoj ji bloga, noriu dar kritikos...
** aš gi ne apie fotkinimą kalbėjau.. o aplamai apie gyvenimą juoda/ baltą.. be tarpinių spalvų.
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 08:43)
foto su potencija. buvusia. nes dešinė faina, o kairėje pats socialinės reklamos buvimo faktas nepakankamas, reikalingas ir turinys, ryšys su visuma. man tarkim nepakanka matyti vaiko rankutės mamos rankoje ir tada kelis bendraujančius žmones šalia reklamos, kad suskambėtų bresoniškasis momentas. bet apdirbimas ok, kompozicija nebloga, pradžia labai gera. maladiec. gaudyk toliau.
kristalines, ech, kad galimėtų nukirsti tą medį
Dėl savo foto, tai spec norėjau pirma užpakalio, nes visada būna pirmam plane veidas,o db pirmam plane uodega, man visai taip faina...
Kristalinei, jau rašiau, jo, tas medis nukreipia kažkaip dėmesį. Bet tikrai šaunuolė, stengiasi.. Taip ir toliau, mergyt.
Kristalinei, jau rašiau, jo, tas medis nukreipia kažkaip dėmesį. Bet tikrai šaunuolė, stengiasi.. Taip ir toliau, mergyt.
kristalines, man patinka nuotrauka, tik taip, tas medis pakisa koja. Tarp reklamos ir zmoniu rysi matau, visos gi mes mamos auginam tuos mazus kleckus linkedamos jiems geriausios ateities, o va realybe tokia, kad uzauge jie pasuka skirtingais keliais ir deja, kai kuriu kelias baigiasi ant suolelio su butelaiciu rankoje...
Einu ganyt savo klecko, gal dar pavyks ir momenta istaikius ka paskaityt...
Einu ganyt savo klecko, gal dar pavyks ir momenta istaikius ka paskaityt...