Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tai, kad nematau nieko bendro tarp jų biggrin.gif Bet atrodo įspūdingai, Magda.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:23)
nu negražus tas bantas, nu biggrin.gif

Nu ok, perdarysių tą bantą.. lotuliukas.gif va kaip gerai, kritika, da ir ant siuvimo patobulėsiu.. lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:34)
Man Maggie foto nelabai. Jei tai bandymas imituoti garsiąją afagnistanietę, tai dirbtinė veido išraiška yra labai negera, oda - nenatūrali, lūpos pernelyg sexy, žvilgsnis gal tik patinka - baikštus išėjo. Išeitų labiau sarkastiškas ŠMC, o ne inspiracija.

bet veeeeeža burbuliukai kadro kairėje, spoksočiai ir spoksočiau..biggrin.gif

o man patinka ta maggie foto.. ax.gif grubi, aš mėgstu arba grubumą arba švelnumą.. Arba juoda arba balta pas mane, tarpinio varianto nėr, na arba da nepataikiau ant tokio.. lotuliukas.gif Aj jaunikla, ko ir norėt.. irnesakyk.gif Kas čia tie, 26.. lotuliukas.gif
Atsakyti
ND2
f3,5/ISO100
user posted image

f11/ISO800
user posted image

f18/ISO1600
user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 09, 06:47)
*Nu ok, perdarysių tą bantą.. lotuliukas.gif
** Aj jaunikla, ko ir norėt.. irnesakyk.gif Kas čia tie, 26.. lotuliukas.gif

* as manau, kad bantas turetu but maziausias Tavo rupestis, juk ne jis padaro nuotrauka teisinga smile.gif
** amzius neturetu but pasiteisinimas, yra 16-meciu kurie ohoho kokias nuotraukas padaro mirksiukas.gif

Rytas 4u.gif
Atsakyti
Afrė man tinka smile.gif

Maggie, patinka sitas tavo auto tikrai 4u.gif

labas.

noriu jums parodyti, kritikos lauksiu smile.gif
Paciai patinka socialine reklama kaireje ir tie zmogystos pijokaujantys. Zodziu, rysys yra mano akimis. Su apdirbimu, vel gi, jauciu nugrybavau unsure.gif

Turbūt gražiausia laimė pasaulyje – rasti žmonių, kurie mąstytų ir jaustų taip kaip mes. C. Spitteler
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 08, 23:26)
31 savaite, "queen of the sun"

Man labai patinka 4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 08 09, 09:21)

uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 09, 09:29)
* as manau, kad bantas turetu but maziausias Tavo rupestis, juk ne jis padaro nuotrauka teisinga  smile.gif
** amzius neturetu but pasiteisinimas, yra 16-meciu kurie ohoho kokias nuotraukas padaro  mirksiukas.gif

Rytas  4u.gif

* tai prašom, komentuokit kurioj vietoj ji bloga, noriu dar kritikos... mirksiukas.gif
** aš gi ne apie fotkinimą kalbėjau.. doh.gif o aplamai apie gyvenimą juoda/ baltą.. be tarpinių spalvų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 08:43)
noriu jums parodyti, kritikos lauksiu  smile.gif
Paciai patinka socialine reklama kaireje ir tie zmogystos pijokaujantys. Zodziu, rysys yra mano akimis. Su apdirbimu, vel gi, jauciu nugrybavau unsure.gif

Turbūt gražiausia laimė pasaulyje – rasti žmonių, kurie mąstytų ir jaustų taip kaip mes. C. Spitteler

foto su potencija. buvusia. nes dešinė faina, o kairėje pats socialinės reklamos buvimo faktas nepakankamas, reikalingas ir turinys, ryšys su visuma. man tarkim nepakanka matyti vaiko rankutės mamos rankoje ir tada kelis bendraujančius žmones šalia reklamos, kad suskambėtų bresoniškasis momentas. bet apdirbimas ok, kompozicija nebloga, pradžia labai gera. maladiec. gaudyk toliau.
Atsakyti
kristalines, ech, kad galimėtų nukirsti tą medį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 09 rugpjūčio 2012 - 09:01
Dėl savo foto, tai spec norėjau pirma užpakalio, nes visada būna pirmam plane veidas,o db pirmam plane uodega, man visai taip faina... ax.gif

Kristalinei, jau rašiau, jo, tas medis nukreipia kažkaip dėmesį. ax.gif Bet tikrai šaunuolė, stengiasi.. Taip ir toliau, mergyt. 4u.gif
Atsakyti
kristalines, man patinka nuotrauka, tik taip, tas medis pakisa koja. Tarp reklamos ir zmoniu rysi matau, visos gi mes mamos auginam tuos mazus kleckus linkedamos jiems geriausios ateities, o va realybe tokia, kad uzauge jie pasuka skirtingais keliais ir deja, kai kuriu kelias baigiasi ant suolelio su butelaiciu rankoje...
Einu ganyt savo klecko, gal dar pavyks ir momenta istaikius ka paskaityt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 09, 08:43)

Na, žinok nustebinai. ok. Gaudyk pastabas iš say (nes kiti mato tik medį biggrin.gif ) ir pirmyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 09 rugpjūčio 2012 - 10:22