Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

blink.gif retai čia beišlendu, bet jau ši foto KAŽKAS TOKIO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 08, 21:52)
tikrai taip. (?!)

na as nezinau kokiu tikslu daryta si nuotrauka, bet jeigu pasijuokti is soliariume perkepusiu ir dar idegio kremus besitepliojanciu mergaiciu, tada taip si nuotrauka pasiekia tiksla. Man tikrai kazkokius negerus jausmus sukelia kai ziuriu i ta murzina, ioly oda su sviecianciom visom veido porom.... unsure.gif
Bet jeigu cia buvo daryta su rimtu tikslu pavaizduot/imituot tamsiaode moteri, tai sorry, bet no no no...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 08, 23:27)
na as nezinau kokiu tikslu daryta si nuotrauka, bet jeigu pasijuokti is soliariume perkepusiu ir dar idegio kremus besitepliojanciu mergaiciu, tada taip si nuotrauka pasiekia tiksla. Man tikrai kazkokius negerus jausmus sukelia kai ziuriu i ta murzina, ioly oda su sviecianciom visom veido porom....  unsure.gif
Bet jeigu cia buvo daryta su rimtu tikslu pavaizduot/imituot tamsiaode moteri, tai sorry, bet no no no......  4u.gif

Bent zinai, apie kokia foto kalba Maggie?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 08, 23:20)
Bent zinai, apie kokia foto kalba Maggie?

Zinau, maciau.. Ir ka tai keicia? g.gif oda gadina visa Maggie nuotrauka.. Su apdirbimu gal reik padirbet, nes dabar tiesiog baisiai ziurisi tas murzinas dirbtinis 'tepalas' ant veido, ypac po apatine lupa..
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 08, 21:12)
Turiu vieną kadrą, na turiu jų begalės, keliu vieną, noriu jūsų kritikos, rimtos,nebijau spjūvių... blush2.gif

žiek, būk gera, atsisakyk tokių žodžių kaip spjūviai, apdrabstė ir pan.

paskaičius juos iškart kyla noras šiauštis, nes Tu tarsi iš anksto esi pasiryžusi gintis. nors čia suš.. internetas, bet žodžiai vis dar yra kalbos dalis, o į kalbą reaguoja mūsų smegenys, tai bent jau man tokie žodeliai yra kaip buliui raudonas skuduras. Tau pačiai bus lengviau, pamatysi, kai nevartosi tokių žodžių ir savęs iš anksto neparinsi. gali rašyti nebijau kritikos, komentarų, pastabų, o ne dergimo, spjūvių, drabstymo - koks žmogus norės komentuoti foto, kai iš anksto siunčiamas signalas, jog komentarai yra SPJŪVIAI?

juk normaliai pabaigėm diskusiją, skaitai knygą, patinka, lankaisi toliau temoje, tai gal dar pakoreguotum kalbą, ir išvis bus super?

be ironijos, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 08, 23:52)

man akmenukai visai faini pasirode, lyginant, kad kazkas praslydo su aplelsinais, nes ten very simple, man kaip zaislas. nu bet cia matyt nuo pilnaties priklauso ar kaip.

į mėnulio fazes jau senokai nereaguoju smile.gif
Tiesiog kaip ir fotografijoj apskritai, taip ir daiktų pasirinkime ND atlikimui - skirtingi skoniai. Vieniems priimtina viena, kitiems kita. Tas atsispindi ir komentaruose.
Atsakyti
Ahoy!!!

QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 07:05)
žiek, būk gera, atsisakyk tokių žodžių kaip spjūviai, apdrabstė ir pan.

paskaičius juos iškart kyla noras šiauštis, nes Tu tarsi iš anksto esi pasiryžusi gintis. nors čia suš.. internetas, bet žodžiai vis dar yra kalbos dalis, o į kalbą reaguoja mūsų smegenys, tai bent jau man tokie žodeliai yra kaip buliui raudonas skuduras. Tau pačiai bus lengviau, pamatysi, kai nevartosi tokių žodžių ir savęs iš anksto neparinsi. gali rašyti nebijau kritikos, komentarų, pastabų, o ne dergimo, spjūvių, drabstymo - koks žmogus norės komentuoti foto, kai iš anksto siunčiamas signalas, jog komentarai yra SPJŪVIAI?

juk normaliai pabaigėm diskusiją, skaitai knygą, patinka, lankaisi toliau temoje, tai gal dar pakoreguotum kalbą, ir išvis bus super?

be ironijos, ačiū.

Gerai.. blush2.gif

Bet tikrai, kaip foto, nėr kažkokia pilka? Suspausta, ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 09, 06:56)
Ahoy!!!
Gerai.. blush2.gif

Bet tikrai, kaip foto, nėr kažkokia pilka? Suspausta, ar pan.?

man nepatinka, kad vaiko užpakalis yra arčiau kameros, negu veidas. žvilgsnis ne vietoje, pasislinkęs kairėn per stipriai. be to, tas tamsus pasijonis kelia kakalinių asociacijų. fokuso trūksta. veido spalva lyg ir nieko. mane spalviškai nervina - balta, kūno spalva, tada ta kreminė ir tada BAC tamsi. nesuprasi, ar kakučiai, ar kraujas, tokia be ryšio, draskanti kadrą.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 09, 08:03)
man nepatinka, kad vaiko užpakalis yra arčiau kameros, negu veidas. žvilgsnis ne vietoje, pasislinkęs kairėn per stipriai. be to, tas tamsus pasijonis kelia kakalinių asociacijų. fokuso trūksta. veido spalva lyg ir nieko. mane spalviškai nervina - balta, kūno spalva, tada ta kreminė ir tada BAC tamsi. nesuprasi, ar kakučiai, ar kraujas, tokia be ryšio, draskanti kadrą.

Ten tas tamsus, gi bantas.. lotuliukas.gif visai nesupranti.. doh.gif lotuliukas.gif gi mandrą sijoną siūvau, užrišimas ten.. biggrin.gif ok, reiks perdaryt, kad su Š neasocijuotusi.. lotuliukas.gif
*****, o kaip viso kūno spalvas suvienodint, blogu kampu ėmiau, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 09, 07:08)
Ten tas tamsus, gi bantas.. lotuliukas.gif visai nesupranti.. doh.gif  lotuliukas.gif gi mandrą sijoną siūvau, užrišimas ten.. biggrin.gif ok, reiks perdaryt, kad su Š neasocijuotusi.. lotuliukas.gif
*****, o kaip viso kūno spalvas suvienodint, blogu kampu ėmiau, ane? g.gif

nu negražus tas bantas, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 08, 23:26)
Insipracija - visiems iki skausmo zinoma zurnalo "National geographic" graziausio ir ko gero geriausio pasaulyje virselio Steve McCurry mergaites nuotrauka ("Afghan girl").

Va va va, pamačiau, ir ta pati asociacija mintyse šmėkštelėjo biggrin.gif Man tai šauniai, tikrai gerooookai kitaip šįkart smile.gif
Atsakyti
Man Maggie foto nelabai. Jei tai bandymas imituoti garsiąją afagnistanietę, tai dirbtinė veido išraiška yra labai negera, oda - nenatūrali, lūpos pernelyg sexy, žvilgsnis gal tik patinka - baikštus išėjo. Išeitų labiau sarkastiškas ŠMC, o ne inspiracija.

bet veeeeeža burbuliukai kadro kairėje, spoksočiai ir spoksočiau..biggrin.gif
Atsakyti