Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 08 07, 22:05)
Atnešu savo bandymą žaidimui smile.gif
šešėlis

tikrai patiko, saunuole smile.gif

QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 12:15)

jau anksciau rasiau, bet nesunku pasikartoti, labai grazi wub.gif ir ne del to, kad tobulas modeliukas, bet man ryza plauku spalva ir strazdanos kazkas tokio bigsmile.gif

QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 13:00)
Fotografavau vakar laukus  ax.gif  padariau nuotraukeliu ir pora man labai patinka limpa  bigsmile.gif  tai noreciu kritikos, kad padetumet nusiimti  rozinius akinius  biggrin.gif

pirmoji labai suspausta, o antroje lyg truktu kazko, nes nelabai aisku ka ten bandei nufotografuoti. padek kazka ant pagrindo ir pabandyk nufotografuoti kitu kampu, bet su tais paciais nustatymais. nelabai moku aiskiai rasyti, bet gal minti suprasi. abi laisvai gali pabandyti is naujo, kai jau tiek patarimu is merginu gavai mirksiukas.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 08 08, 16:27)
Kažkaip labai jau tylu, bene darbo valandos baigėsi? g.gif
Keliu dar kartą ND 1, tik kitokį variantą  ax.gif

uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
paskutinius keltus ND visom užskaitau

Ich, o kurioje tu pusėje gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 08, 18:36)
Ich, o kurioje tu pusėje gyveni?

Pietuose, Ulm'e 4u.gif

bandziau siandien emocijas fotografuot smile.gif ohoho kaip sudetinga biggrin.gif viena nuotrauka lyg ir patinka paciai, bet reikia rytdienos palaukti, gal paziurejus ryt nebepatiks biggrin.gif
Atsakyti
Mergina fotografuoja savo portretus su Canon eos 500D. Ne su kokiu marku. Aišku objektyvą naudoja turbūt ne patį pigiausią. smile.gif
Shannon
Atsakyti
Skaitau tą knygą.. ax.gif AČIŪ, tikrai įdomi, atsispausdinau ir dabar prieš miegą vis skaitysiu ir viską į makaulę dėsiu.. Tikrai super.. bigsmile.gif

Beje,dėkoju už komentarus.. Beprotiškai ačiū... 4u.gif

Turiu vieną kadrą, na turiu jų begalės, keliu vieną, noriu jūsų kritikos, rimtos,nebijau spjūvių... blush2.gif
user posted image

Beje, sakot lb suspausta ir t.t., jooo, žinau, daug net kur per langą lipau nėštukę fotkinant, ant palagės kabėjau,nes erdvės lb mažai, o tas 50tukas, nu nesutelpu aš su juo, kokį gal objektyvą parekomenduotumėt? Prašau, pagalbos.user posted image
Atsakyti
Kaip matau trys TAIP 4u.gif
Judu į priekį smile.gif
ND 2:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 08, 22:24)
Kaip matau trys TAIP  4u.gif
Judu į priekį smile.gif

nea, visai nesiskiria man jos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 08 rugpjūčio 2012 - 21:54
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 08 08, 22:25)
nea, visai nesiskiria man jos.. mirksiukas.gif

Tikrai nesiskiria, kas už objekto 4u.gif
Vadinasi saldžių ir ryt perdarinėti ND biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 08 rugpjūčio 2012 - 21:45
nu ka, judam i prieki, kazkoks netiketas ikvepimas hi hi

31 savaite, "queen of the sun"
user posted image

ka manot? as dziaugiuosi, nes pavyko just how I wanted. Insipracija - visiems iki skausmo zinoma zurnalo "National geographic" graziausio ir ko gero geriausio pasaulyje virselio Steve McCurry mergaites nuotrauka ("Afghan girl").
Atsakyti
Maggie , nu ką ir sakyt.. Lendu su savo fotke už sofkos... user posted image Super, mergyt.. Tobula, man tobula.. Dievinu tokias ryškias, ryškius bruožus.. wub.gif Lenkiuosi.. visi kvietkai TAU..user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 08 rugpjūčio 2012 - 22:38
QUOTE(robobebras @ 2012 08 07, 17:20)

gaila, kad mama tokios foto neturejo ir neparode man kai sirgau soliariumo liga biggrin.gif
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 08, 13:24)
Na jei tamsi baznycia buvo o fotkino su muilinem, tai ko tu nori?

drinks_cheers.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 08 08, 06:56)
Maggie??? wtf, kur Tavo humoro jausmas?? biggrin.gif vos ne vienintelį postą parašiau žvengdama, o jinai būtent ant šito WTF uždėjo. WTF?? biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 18:19)
būsiu bjauri, man akmenukai prilygsta ND su žaislais. Galima, žinoma ir akmenukus gražiai nufotografuoti, bet šie ND man atmestinai atlikti, mažai stengtasi. Tad aš neužskaitau.

man akmenukai visai faini pasirode, lyginant, kad kazkas praslydo su aplelsinais, nes ten very simple, man kaip zaislas. nu bet cia matyt nuo pilnaties priklauso ar kaip.
QUOTE(Ka @ 2012 08 07, 18:42)
Tada nereikėtų užskaityti ir greipfruto ant tvoros ar kur ten jis buvo.

pritariu.
QUOTE(robobebras @ 2012 08 07, 19:20)
o tai kad fonas tai suglamzytas. tarkim reik nufotkint produkta ir patinget normaliai backgrounda pasidaryt? no way biggrin.gif

tai taip tongue.gif
QUOTE(Ka @ 2012 08 08, 22:05)
Mergina fotografuoja savo portretus su Canon eos 500D. Ne su kokiu marku. Aišku objektyvą naudoja turbūt ne patį pigiausią.  smile.gif
Shannon

saunuole ji. nors yra prie ko prisikabinti, bet tikrai nepeiksiu darbstumo ir vaizduotes.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 08, 16:15)
Maggie -> Koks naujas fotikas?

nieko blatno, 60d.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 08, 23:38)
gaila, kad mama tokios foto neturejo ir neparode man kai sirgau soliariumo liga  biggrin.gif
Labas vakaras  4u.gif

tikrai taip. (?!)

beje, labai skaniu cia nuorodu pridejot, jb, mm, man taip patinka peizazai, ypac black and white. nu kodel as nemoku ju fotkint? :/
Atsakyti