Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 14:18)
Pirmojo ND antras dublis

tikrai pagerinai ND. Turi Photoshopą? Nes foto vistiek vos vos čiuožia, tokius mažus trūkumus su ps gali pataisyti
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 13:18)
Pirmojo ND antras dublis

geriau. jei nori dar kankintis, pakartok, nors aš linkus užskaityti.

QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 13:21)
o sita buvo i seseliu zaidima  blush2.gif

o šita jau geriau. labai labai gaila apačios. mergaitė tarsi kabo ore tokia nukirstom kojom, o va jei stovėtų ant pagrindo, jaustųsi vėjas.
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 14:18)
Pirmojo ND antras dublis
]

man tinka smile.gif

as tai tyliai tyliai skaitau jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 08, 13:16)
O kas yra super duper fotografas?Be ironijos, smalsu... 4u.gif

Pripazintas ir zinomas:)
Atsakyti
Egliuk, šešėliui kojyčių trūksta, bet šiaip visai miela pasišiaušėlė. Taip pat jb tvarkyčiau, su kontrastu šviesumu pažaisčiau, nes dabar pilka labai.

Rodos vienoj temoj skaičiau, kad greitai kaimynės busim smile.gif ar sumaišiau nikus?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 08, 13:22)

žinok pas super duper fotografus kaip tik nėra parašų  biggrin.gif

Ar as kur sakiau, kad super duper privalo tureti parasa?As tik pasakiau, kad jei jau dedasi, tai lai buna geras, pripazintas, zinomas.O ne mergaite su pigiu fotiku
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 08, 14:24)
tikrai pagerinai ND. Turi Photoshopą? Nes foto vistiek vos vos čiuožia, tokius mažus trūkumus su ps gali pataisyti

Vadinasi stalas nelygus g.gif Iki PS man dar toli blush2.gif bet draugystė su juo artimiausiuose planuose. Sakot ND perdaryt... Jei reikia - tai reikia pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 13:31)
Vadinasi stalas nelygus  g.gif  Iki PS man dar toli  blush2.gif bet draugystė su juo artimiausiuose planuose. Sakot ND perdaryt... Jei reikia - tai reikia  pioneer.gif

dėl manęs ne perdaryk, o pasistenk su antrais ND geriau. tada pirmus atleisim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 14:31)
Jei reikia - tai reikia  pioneer.gif

aš tai už tai, kad perdarytum. Paaiškinsiu tik kodėl.
Pirmą bandymą tokį čiuožiantį čiuožiantį įkėlei. Viena dvi parašė, kad čiuožia, nenukabinai nosies nuėjai ir perdarei. Ir palipai n laiptukų į viršų su rezultatu. Tad man tiesiog įdomu, kiek aukštai trečiąkart užlipsi smile.gif Ir manau kai antrąkart perdarysi, nebepamirši to, ką išmokai ir daugiau tavo jokie horizontai nebečiuož, nebent tikslingai.
Tuo pačiu ir antrą ND atlik, nes tas mano neužskaitymas tai tik kabinėjimasis ax.gif

Nors šiaip su photoshopu lengva. gal nori pabandyti. Atsidarai foto ir reiktu tik vos keliais laipsniais pasukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 rugpjūčio 2012 - 13:35
QUOTE(Yvette @ 2012 08 08, 13:28)
Egliuk, šešėliui kojyčių trūksta, bet šiaip visai miela pasišiaušėlė. Taip pat jb tvarkyčiau, su kontrastu šviesumu pažaisčiau, nes dabar pilka labai.

Rodos vienoj temoj skaičiau, kad greitai kaimynės busim  smile.gif  ar sumaišiau nikus?

bandysiu pakoreguot pioneer.gif
ne nesumaisei niku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 08, 14:28)
O ne mergaite su pigiu fotiku

ainu uzsidesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 08 08, 13:47)
ne nesumaisei niku  ax.gif

issikraustot gyvent i Vokietija? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti