Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū visoms- radau, kas apsiims fotografuoti ...
Atsakyti
Nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 15:16)

http://3.bp.blogspot...eigle fair1.jpg[/img]

šitam bloge dar kažkiek jo darbų yra.

blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 13:04)
Ačiū visoms- radau, kas apsiims fotografuoti ...

linkiu nuostabių rezultatų. Gal išduosi kas fotografuos? smalsu ax.gif

o šiaip pavydžių tokių modeliukų. Taigi, panele, ponia ar dar kaip nors. Prašom pasitempti ir mokintis fotografuoti. Turi du nuostabius modeliukus joms reikia gražių foto smile.gif
Jei reikės kokios pagalbos rašyk, padėsim. Gali ir į až parašyti, jei galėsiu padėsiu, paaiškinsiu.
Atsakyti
aš dabar svajosiu apie tą mergaitę biggrin.gif
mažoji man dar neįdomi, nemoku tokių mažiukų fotkinti, bet didžioji tai eina namas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 08, 13:08)
mažoji man dar neįdomi, nemoku tokių mažiukų fotkinti, bet didžioji tai eina namas  wub.gif

kam svajot. į eilę stok biggrin.gif

Vilkra, o tu dukrelei paskui visą eilę norinčių ją fotografuoti parodyk smile.gif
Aš irgi stoju į eilę, jei netyčia būčiau Kaune, kas mažai tikėtina, arba jei jūs netyčia Vokietijoj būsit
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 11:24)
Bėda tame, kad visas gimtadienis sukasi apie tą laiką... ir- mano panelė baisiai kompleksuoja dėl savo išvaizdos- ryža , garbanota,ir dar su strazdanom (jos žodžiai). Todėl norėjau, kad fotosesija- jai pasitikėjimo savimi truputį įpūstų. Tik tiek tos bėdos.

Mano panele tokio pat amžiaus ir taip pat ryza,o ir kitos dvi ryzos taip pat mirksiukas.gif ,bet jokių kompleksu neturi, čia nuo būdo priklauso tikriausiai,o gal kas įžeidė vaiką,pasikalbekit,nors šiuo metu toks augimo periodas kai viskas negerai,bent pas mus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Nuo seniai skaitinėju šitą temą, pasiryžau įsigyti pirmąjį veidrodinį fotoaparatą ir pagaliau pasiryžau padaryti pirmąjį namų darbą. Žaboju savo jautrius nervus ir laukiu kritikos blush2.gif

http://farm9.staticf...ea55dd20e_z.jpg
http://farm8.staticf...c53baba24_z.jpg
http://farm8.staticf...40bf533a0_z.jpg
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 08, 13:08)
mažoji man dar neįdomi, nemoku tokių mažiukų fotkinti, bet didžioji tai eina namas  wub.gif

paerzinimui- didžiosios krikštas prieš ketverius metus, kai dar garbanų nesigėdijo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 13:12)
Sveikos
Nuo seniai skaitinėju šitą temą, pasiryžau įsigyti pirmąjį veidrodinį fotoaparatą ir pagaliau pasiryžau padaryti pirmąjį namų darbą.  Žaboju savo jautrius nervus ir laukiu kritikos  blush2.gif

ND esmę supratai, gerai atlikai. Jei nesunku, perdaryk ND, pabandyk tiesiai fotografuoti, kad nečiuožtų daiktai nuo stalo. Ir tada viskas bus ok.
Sveika prisijungusi.
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 13:15)
paerzinimui- didžiosios krikštas prieš ketverius metus, kai dar garbanų nesigėdijo:

iš fotografo tai aparačiuką reik atimti už tokias foto
Atsakyti
[quote=Yvette,2012 08 08, 13:17]
ND esmę supratai, gerai atlikai. Jei nesunku, perdaryk ND, pabandyk tiesiai fotografuoti, kad nečiuožtų daiktai nuo stalo. Ir tada viskas bus ok.
Sveika prisijungusi.
Papildyta:

tvarkelė. einu "patiesinti" daiktų
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 08 08, 12:12)
Sveikos
Nuo seniai skaitinėju šitą temą, pasiryžau įsigyti pirmąjį veidrodinį fotoaparatą ir pagaliau pasiryžau padaryti pirmąjį namų darbą.  Žaboju savo jautrius nervus ir laukiu kritikos  blush2.gif

kad nervus žabosi - gerai, man patinka smile.gif

ND perdaryk. teoriškai kaip ir ok, fokusas aišku, kur, principą suvoki, bet svyra viskas, be to, objektai tokie truputį chaotiški, atsitiktiniai pasirinkti. kad jau užpriekaištavo čia mus pažemintais standartais, tai sorry. geriau pasiimk tris cukraus gabaliukus, tris vienodo dydžio spalvotus pieštukus, tris vyšnias, tris knygas, tris plunksnas, na ką nors mažiau virtuviško ir padaryk ant visiškai lygaus foto tą patį.

QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 12:15)

nu žodžiu, turėsi fotkių, matau smile.gif nenurims pusė temos dabar biggrin.gif
Atsakyti