Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 11:24)
Bėda tame, kad visas gimtadienis sukasi apie tą laiką... ir- mano panelė baisiai kompleksuoja dėl savo išvaizdos- ryža , garbanota,ir dar su strazdanom (jos žodžiai). Todėl norėjau, kad fotosesija- jai pasitikėjimo savimi truputį įpūstų. Tik tiek tos bėdos.

Cia gi nuostabaus grozio vaikas.... wub.gif ir cia labai rimtai sakau.... As turejau problemu, kai surasti tokiu modeliuku norejau....
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 08 08, 11:30)
Cia gi nuostabaus grozio vaikas....  wub.gif  ir cia labai rimtai sakau.... As turejau problemu, kai surasti tokiu modeliuku norejau....

varyk i Kauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 10:24)
Bėda tame, kad visas gimtadienis sukasi apie tą laiką... ir- mano panelė baisiai kompleksuoja dėl savo išvaizdos- ryža , garbanota,ir dar su strazdanom (jos žodžiai). Todėl norėjau, kad fotosesija- jai pasitikėjimo savimi truputį įpūstų. Tik tiek tos bėdos.

Dieve, kaip grazu.Mielai pafotkinciau, bet 11 diena negaliu.Siaip kokia kita diena mielai.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 10:24)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif fotografo svajonė tokia mergaitė
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 08 08, 11:30)
Cia gi nuostabaus grozio vaikas....  wub.gif  ir cia labai rimtai sakau.... As turejau problemu, kai surasti tokiu modeliuku norejau....

QUOTE(Alabama @ 2012 08 08, 11:43)
Dieve, kaip grazu.Mielai pafotkinciau, bet 11 diena negaliu.Siaip kokia kita diena mielai.

QUOTE(smalsi_ @ 2012 08 08, 12:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif fotografo svajonė tokia mergaitė

Man "nuskilo" aš auginu dvi fotografų svajones....O į tą temą- kai gimė mažoji- dičkė glosto jos galvelę ir sako, kad tik tu būtum neraudonplaukė ir negarbanota... kai pradėjo mažylei kaltis rausvi plaukiukai- vėl didžioji buria, kad nors nebūtum garbanota...
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 08 08, 12:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif fotografo svajonė tokia mergaitė

jei jau svajonė, tai Lietuva ne tokia ir didelė smile.gif pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 11:50)
Man "nuskilo" aš auginu dvi fotografų svajones....O į tą temą- kai gimė mažoji- dičkė glosto jos galvelę ir sako, kad tik tu būtum neraudonplaukė ir negarbanota... kai pradėjo mažylei kaltis rausvi plaukiukai- vėl didžioji buria, kad nors nebūtum garbanota...

Kvailute wub.gif
Atsakyti
vilkra, neturi dukrų fotkių, kaip smalsu jas pamatyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 08, 12:54)
vilkra, neturi dukrų fotkių, kaip smalsu jas pamatyti? smile.gif

jei pažadat nesikabinėti prie techninių dalykų- rodau:

Ačiū visoms... Žinosit, kas turi "fotografų svajones"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 08 rugpjūčio 2012 - 12:02
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 11:57)
jei pažadat nesikabinėti prie techninių dalykų- rodau:

ojėzus, koks gražumas wub.gif
noriu fotkint! bet negaliu biggrin.gif bet gal kada nors? biggrin.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeeetau, pažengusios, pafotografuokit tą mergaitę, įpūskit jai pasitikėjimo savimi, kai pamatys nuostabias foto. jei neišdegs per gimtadienį, bent kitą dieną suorganizuokit. Nuostabaus grožio, išties.
Aš per toli, deja, nors mielai pafotografuočiau.
Vilkra, o jei kas nors iš pradedančiųjų fotkins, neišmanantys dar, pasakyk kad dukrelės profilis nuostabus, lai profilio foto nemažai padaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 rugpjūčio 2012 - 12:01
QUOTE(Yvette @ 2012 08 08, 12:01)
jeeeeeeeeeeeeetau, pažengusios, pafotografuokit tą mergaitę, įpūskit jai pasitikėjimo savimi, kai pamatys nuostabias foto. jei neišdegs per gimtadienį, bent kitą dieną suorganizuokit. Nuostabaus grožio, išties.
Aš per toli, deja, nors mielai pafotografuočiau

Butinai:)
Atsakyti