isora -> Turėjau laiko, kafkę gėriau ir pakomentavau tavo flickr iš esmės, tai galiu pasakyti, kad visas nėštukių populiarias pozas panaudojai ir visus aksesuarus. Nereikėjo taip blaškytis
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 06, 10:35)
e, nu zinai, jauciuosi pamirsta kap tu galejai mane pamirst?
Na kitos nuo svetimų vaikų pradėjo
Bet jeigu gerai pamenu, tai tu nuo žolynėjimų pradėjai, ar klystu
Kiekvienas fotkina kaip jam atrodo, aš neieškau kažkokio meno, tiksliau net nenoriu fotkint taburečių ir suskilusių plitelių fone nuogos moters..
Man gražu taip: http://www.etsy.com/...search_type=all
To ir sieksiu, man gražu šeimos, vaikai, nėštukės, leliuzai... Aš net nenoriu fotkint krūmų kėdžių su mintim..
Kiekvienas renkas pagal save...
Aš fotkinu dabar, mokausi iš klaidų... Tam ir renku drauges nėštukes, jų leliukus, paaugusius leliukus...
Nes noriu TO... Noriu tokiu foto...
Tai matyt aš čia ne į temą, nes kopijuoju kažkieno bražą.. Niekad nepamiršiu kaip vieną narę ( aj nikais nesibarstysiu) ūdijot, kad plagijuoja, bet plagijuojant pradžioj gal atrasiu save, poto pasijuoksiu iš to kas db atrodo man gražu..
Taip, jūs menininkai... O aš tik paprasta moterėlė su fotiku rankose, kuri mėgsta saldžias leliukų ir vaikų fotkes.. Pagal jus kičą, bet net nesiruošiu daryt to kas man nepatinka, kad patiktu kitiem..
Pačią esmę fotkinimo žinau, taisykles irgi, aišku kartais jos pasimiršta, bet daba praktidkuodamasi, siekiu patirties..
Plius.. lagaminas, ok, gal poto vešiu lauk jį, ką aš ir sakau, aš dabar ieškau darau, ir žinau ko noriu... Man nereikia meno su gilia mintim.
Man tas nepatinka.
Papildyta:
Ačiū, kad atradai laiko..
Man gražu taip: http://www.etsy.com/...search_type=all
To ir sieksiu, man gražu šeimos, vaikai, nėštukės, leliuzai... Aš net nenoriu fotkint krūmų kėdžių su mintim..
Kiekvienas renkas pagal save...
Aš fotkinu dabar, mokausi iš klaidų... Tam ir renku drauges nėštukes, jų leliukus, paaugusius leliukus...
Nes noriu TO... Noriu tokiu foto...
Tai matyt aš čia ne į temą, nes kopijuoju kažkieno bražą.. Niekad nepamiršiu kaip vieną narę ( aj nikais nesibarstysiu) ūdijot, kad plagijuoja, bet plagijuojant pradžioj gal atrasiu save, poto pasijuoksiu iš to kas db atrodo man gražu..
Taip, jūs menininkai... O aš tik paprasta moterėlė su fotiku rankose, kuri mėgsta saldžias leliukų ir vaikų fotkes.. Pagal jus kičą, bet net nesiruošiu daryt to kas man nepatinka, kad patiktu kitiem..
Pačią esmę fotkinimo žinau, taisykles irgi, aišku kartais jos pasimiršta, bet daba praktidkuodamasi, siekiu patirties..
Plius.. lagaminas, ok, gal poto vešiu lauk jį, ką aš ir sakau, aš dabar ieškau darau, ir žinau ko noriu... Man nereikia meno su gilia mintim.
Man tas nepatinka.
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 06, 10:44)
isora -> Turėjau laiko, kafkę gėriau ir pakomentavau tavo flickr iš esmės, tai galiu pasakyti, kad visas nėštukių populiarias pozas panaudojai ir visus aksesuarus. Nereikėjo taip blaškytis
Ačiū, kad atradai laiko..
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 06, 10:35)
kristalines -> pritariu visiškai sayonarai. Yra skirtumas, kaip tuos vaikus pateikia fotografijoje Kaip nufotografuoja, kaip apdirba foto, ar iš vis neapdirba ir pan. Kaip sužaidžia su detalėm ir pan.
tai as irgi su tuo sutinku
bet yra zmoniu, kuriems is prigimties duota, o kitiems ne. Kitiems tenka ismokti, o kitiems tiesiog savaime.
As kaip pvz,gal nesupyks brumbrumai, nu bet niekada nesugebeciau taip graziai ir skaniai pateikti krapo!!!!! ziuriu ir geriuosi, nu fantastika kaip reikia jausti, kaip reikia matyti,kad toki kadra padaryti as to nepajausciau turbut jei as buciau ji fotkinusi, poto dabaigusi su savo apdirbimu ir butumet sake,kad von su ta zole is cia
QUOTE(kristalines @ 2012 08 06, 11:06)
As kaip pvz,gal nesupyks brumbrumai, nu bet niekada nesugebeciau taip graziai ir skaniai pateikti krapo!!!!! ziuriu ir geriuosi, nu fantastika kaip reikia jausti, kaip reikia matyti,kad toki kadra padaryti as to nepajausciau turbut jei as buciau ji fotkinusi, poto dabaigusi su savo apdirbimu ir butumet sake,kad von su ta zole is cia
Žinok aš taip pat.. nu krapas.. ok krapas.. bet, kad taip gražiai.. aš irgi net žagtelėjau pamačius..
O su vaikais, nu neatidirbu, išvis tuščias viedras be idėju esu.. Nežinau, arba nelemta, arba trūksta kažko,nes jokių įdėju neturiu, neišmastau..
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 10:30)
visi, absoliučiai visi čia, SM temose apie fotografiją, pradėjo nuo savo vaikų
Hehem.. aš tai ne. Neturiu savo, esu tik pabandžiusi su svetimu.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 06, 10:35)
haha, ir mane, ir mane pamiršo
Turiu klausima, kurio atsakymas tikrai kazkada skambejo jau..... Bet nesugebejau issisaugoti
Nepykit labai, tik priminkite, kas apie tai rase - atseksiu pagal rasytas zinutes...ar ne RG?
Klausimas toks....Kodel atidarant nuotraukas su Picture Manager ar kokia kita programele, dingsta kokybe...bet taip visiskai..... Ir ka daryti, kad to isvengti?
Aciu
Isora, nieko, tai praeis... Tos plunksnos, vaikai lagaminuose, muolo burbulai, balti balandziai ir pan...Po kurio laiko nebepatiks, manau, jei lankysiesi temoje
Nepykit labai, tik priminkite, kas apie tai rase - atseksiu pagal rasytas zinutes...ar ne RG?
Klausimas toks....Kodel atidarant nuotraukas su Picture Manager ar kokia kita programele, dingsta kokybe...bet taip visiskai..... Ir ka daryti, kad to isvengti?
Aciu
Isora, nieko, tai praeis... Tos plunksnos, vaikai lagaminuose, muolo burbulai, balti balandziai ir pan...Po kurio laiko nebepatiks, manau, jei lankysiesi temoje
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 06, 10:22)
haha, ir mane, ir mane pamiršo
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 06, 09:35)
sorry, bet Jūs tie išskirtiniai atvejai
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 09:36)
Say, mano algebros ir skaiciu teorijos destytojas visada taip sakydavo.....Va "musu laikais, tai ir pienas baltesnis buvo ir zole zalesne"
senstu
QUOTE(kristalines @ 2012 08 06, 09:37)
Nu tada jūs, senės, į kitu laiku esate, kitoks požiūris suformuotas, o mes, jaunos, ne senės, is skaitmeninio pasaulio labiau esam joke
O jei rimtai, tai sunku atrasti kažką savo, nes visko jau tiek yra, kad sunku nebūti panasiam į kažką ir vieniems tai iškart pavyksta, kitiems gal reikia laiko.
Ir is savo varpines pasakysiu, kad tikrai per mažai domiuosi pačia fotografija... Nu bet laiko turiu, viskas pries akis
O jei rimtai, tai sunku atrasti kažką savo, nes visko jau tiek yra, kad sunku nebūti panasiam į kažką ir vieniems tai iškart pavyksta, kitiems gal reikia laiko.
Ir is savo varpines pasakysiu, kad tikrai per mažai domiuosi pačia fotografija... Nu bet laiko turiu, viskas pries akis
o tai MES ne iš skaitmeninio? aš irgi kaip dauguma su skaitmena pradėjau, tik man ji nuobodi, bet čia nekalbam apie priemonę, kalbam apie turinį.
taip, atrasti kažką savito sunku, bet bent pabandyti reikia. man keisčiausia, kai net noro, poreikio nėra, ambicijų jokių: man taip gerai, ir viskas nes taip lengviau.
aš čia tik pamąstymui užviriau, kad neatprastumėt
QUOTE(isora @ 2012 08 06, 09:56)
Žinok Robobebras nuoširdžiai kaip komercininkas, o ne kaip menininkas patarė, verta kartais labiau įsiklausyti į patyrusius.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 10:42)
Ateik i komercine foto, su rinkos desniais, taisyklem, klientu norais ir madom, tada pakalbesim. Vienas dalykas, kai sau fotkini, kitas, kai tai AMATAS, rinkos preke.Menas ir amatas du skirtingi dalykai:)
Labas rytas, prieš paskutiniame preitos temos puslapyje, mano namu darbai dėmesio nesulaukė, perdariau