Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 08, 06:42)
Labas rytas,

gal pradedam ir Emocijų tema?  bigsmile.gif
Papildyta:

apie tą rūką pamąsčiau. 
Kažkada tie rūkai atnešė man tikrai gražių darbų, ir dabar jais grožiuosi, bet.... Pagalvojau, geriau jau būsiu joka fotografė, nei vėl į rūką įklimpsiu.
Pamenu kūdroje po viena foto man kažkas buvo rašęs, kad skauda net žiūrėti į tokias foto. Dabar suprantu apie ką ji kalbėjo. Tada stebėjausi. Ta drama, skausmas fotografijoje mane žavėjo, tokių foto ir siekiau... Dabar jei gaunasi taip, tai netyčia. Bet fotografijos, kurios man dabar šildo širdį, kitokios.
Niekam čia asm. netaikau, tiesiog Say žodžiai priminė ir norėjau brūkštelti.

čia ne mano žodžai, aš tik tokiu durnu būdu pacitavau R.i.R.

man tos skausmingos foto vis dar artimos, kaip ir vidinio prieštaravimo, skausmo, dramos, skausmingo sarkazmo, suvaržymo motyvai dailėje, kine, bet kurioje kitoje vizualiojoje sferoje, literatūroje ir pan.

vizualiuosiuose menuose bent jau man skausmas dažniausiai stipresnis už džiaugsmą, šilumą, lengvumą, švelnumą. jo išraiškos priemonės platesnės, rafinuotesnės, įdomesnės ir pan. O dar įdomu ir intriguoja tai, kad daugelis vengia tos temos, jos bijo, lyg ją neigiant ji nustotų buvusi. tuo man ji įdomesnė..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 08, 01:04)
6. Say imestos nuorodos knyga man neiskaitomu stiliumi parasyta. Vargu ar as ja iveiksiu smile.gif nors pabrauktas vietas pabandysiu perskaityti smile.gif kitu mylimuku nuorodas issisaugojau. Kai temoje vel tvyros ziovulys, perziuresiu. Bet Aciu jau dabar wink.gif

Net širdį suskaudo sad.gif Tai viena geriausių parašytų fotografijos knygų, kurias esu skaičiusi. Tai labai intelektuali knyga apie fotografiją, jos istoriją ir meną. Ji net ne mokslinė, tai esė ir visai nesunki! Gal vis tik pabandyk 4u.gif
Man, kaip literatūrologei ji tobula, nes Sontag taip pat literatūrologė, terminai tie patys ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 08 rugpjūčio 2012 - 07:28
QUOTE(rG. @ 2012 08 08, 07:22)
Net širdį suskaudo sad.gif Tai viena geriausių parašytų fotografijos knygų, kurias esu skaičiusi. Tai labai intelektuali knyga apie fotografiją, jos istoriją ir meną. Ji net ne mokslinė, tai esė ir visai nesunki! Gal vis tik pabandyk  4u.gif
Man, kaip literatūrologei ji tobula, nes Sontag taip pat literatūrologė, terminai tie patys ir pan.

šita knyga yra išleista ir lietuvių kalba, kas nori, gali paieškoti. knygynuose nebėra seniai, bet iš antrų rankų dar įmanoma rasti. mano asmenine galva, ji būtina visiems, kad fotografuoja ne bile kaip.
Atsakyti
Labas dienas....

Sakot emocija? Charasho! smile.gif

Tuoj kaip liesiu emociją, neturiu nervų... Plius neatknisu kur ta nuoroda i SAY knygą.... mad.gif doh.gif verysad.gif
Aj dar eisiu į kiemą, girdžiu lb sirenos visokios kaukia, maž kur avarija ar kas.. Emocijos ten kiek!!! karsta.gif juokauju... blush2.gif bet idomu kur cia kaukia.. g.gif

Fsio einu vaika aptupinetbir gilintis wtf ta photography! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 08, 08:50)
Plius neatknisu kur ta nuoroda i SAY knygą....

Čia.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 08, 08:50)
Plius neatknisu kur ta nuoroda i SAY knygą.... mad.gif doh.gif  verysad.gif

ar labai knisai?
ji buvo 8 sitos temos puslapy
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 08, 02:04)
9. Pilnatis baigesi pries dvi tris dienas smile.gif

Niekaip ne, galite laisvai tęsti biggrin.gif

http://day.lt/diena/2012.08.09

http://astronomija.l...nulio-matomumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 rugpjūčio 2012 - 09:08
Ačiū !!! 4u.gif Tikrai knisau.....
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 23:25)
Kristaline, gražus šešėlis. Taip paprastai, kartu žavingai. Labai gražiai per ranką bei liemenį šviesesnė linija eina. Kelios detalės ypatingai patinka  smile.gif  Kokios - nepasakosiu. Visuma - liuks.

smagu, kad patiko smile.gif

QUOTE(ich @ 2012 08 07, 23:30)
thumbup.gif man patinka smelis bigsmile.gif

smelis iki krutines kazkas, o auksciau, ten jau vanduo mirksiukas.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 08, 00:04)
Kristalines, šaunuolė!!! thumbup.gif man tas perėjimas irgi super, ta textūra! wub.gif

aciuks.gif

labas rytas
Atsakyti
Sveiki,

kadangi jau springstu nuo 2ND....tai ir nedalyvauju diskusijose, kokios įdomios jos bebūtų.

Šiaip ištiko mane didžiulė bėda- gal kas atmenat , ruošiau savo dukrai fotosesiją žirgyne? Tai vat šiandien paskambinau suderinti smulkmenas- Soryy, bet fotografo nebus- mes neradom, gal kas iš jūsų gali pafotografuoti. Nustėrau...
Žodžiu visur , kur galiu ieškau pagelbėti galinčio žmogaus, juolab, kad ir pinigus tam turim paruošę. ( nemilijoną). taigi- gal Kaune yra šį šeštadienį nuo 15 iki 16 laisva (-as) fotografė (-as)- išgelbėtumėt mano vyresnėlės gimtadienį. ( į AŽ) AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 08, 10:27)
Sveiki,

kadangi jau springstu nuo 2ND....tai ir nedalyvauju diskusijose, kokios įdomios jos bebūtų.

Šiaip ištiko mane didžiulė bėda- gal kas atmenat , ruošiau savo dukrai fotosesiją žirgyne? Tai vat šiandien paskambinau suderinti smulkmenas- Soryy, bet fotografo nebus- mes neradom, gal kas iš jūsų gali pafotografuoti. Nustėrau...
  Žodžiu visur , kur galiu ieškau pagelbėti galinčio žmogaus, juolab, kad ir pinigus tam turim paruošę. ( nemilijoną). taigi- gal Kaune yra šį šeštadienį nuo 15 iki 16 laisva (-as) fotografė (-as)- išgelbėtumėt mano vyresnėlės gimtadienį. ( į AŽ) AČIŪ

nu gal ne tokia ir didziule cia ta beda, ka?smile.gif na, nebent, didesniu neturejot. manau, rasit ka nors. pafotkinciau, jei Vilniuj butu smile.gif

nors ne, persivalgojau. nefotkinciau. nes jei manote, kad foto svarbiausia gimtadienio dalis, tai labai ne kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 08 rugpjūčio 2012 - 10:22
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 08, 11:20)
nu gal ne tokia ir didziule cia ta beda, ka?smile.gif na, nebent, didesniu neturejot. manau, rasit ka nors. pafotkinciau, jei Vilniuj butu smile.gif

Bėda tame, kad visas gimtadienis sukasi apie tą laiką... ir- mano panelė baisiai kompleksuoja dėl savo išvaizdos- ryža , garbanota,ir dar su strazdanom (jos žodžiai). Todėl norėjau, kad fotosesija- jai pasitikėjimo savimi truputį įpūstų. Tik tiek tos bėdos.
Atsakyti