Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bumbasi @ 2012 08 07, 19:08)
Bandau belstis su namų darbais Nr.2

Neužskaitau dėl dviejų priežasčių - nelygus fonas (kiti tai jau minėjo), nepatiko man išlukštentas riešutas, geriau jau jis būtų sveikas kitų sveikų fone. rolleyes.gif

Ich, šitas tavo bandymas man patinka. bigsmile.gif Kažko trūksta, bet kažkas ir paperka.
Atsakyti
o aš prie riešuto nesikabinčiau smile.gif
Atsakyti
Nu su riesutais ok, sutinku.... Susilamdziusi paklode grozio neprideda...
Bet akmenukai...Jie man visai dailus pasirode ax.gif

beje, su vysnaitem tikrai nebuvo absoliuciai zalias zmogus, jas fotografaves...Ir kur jis? Nebesilanko cia man rodos....Labai neuzsibuna cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 rugpjūčio 2012 - 19:14
QUOTE(Ka @ 2012 08 07, 19:52)
Ich, šitas tavo bandymas man patinka.  bigsmile.gif  Kažko trūksta, bet kažkas ir paperka.

aciu 4u.gif bet ziuriu nedaug kas deda temai foto g.gif o dar turiu ideju bigsmile.gif lotuliukas.gif uzkabino mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandau antrą kartą... smile.gif Man išlukštentas riešutas kaip tik kitokį vaizdą duoda nei sveikas...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 07, 20:18)
aciu 4u.gif bet ziuriu nedaug kas deda temai foto g.gif o dar turiu ideju bigsmile.gif  lotuliukas.gif uzkabino mane lotuliukas.gif

Atostogauju,bet tema/ zaidimus seku ir foto darau, kai grįšiu būtinai parodysiu.
Diskusijos drinks_cheers.gif kaip be jų tiesa issiaiskinti smile.gif
Laba visiems!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 07 rugpjūčio 2012 - 19:44
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 19:22)
drinks_cheers.gif  pamenu už neišlygintą staltiesę neužkaitėm.
Tokių detalių sužiūrėjimas ateityje jum tik viską palengvins. Tad labai nepykit ir perdarykit

jeeeeeeeetau  su Robobebru pijokauju  drinks_cheers.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tos neišlygintos paklodės, tai ojjj, man pakišusios koją buvo, jopš ta ra rai... blush2.gif Db nakti pakelta pasakyčiau, kad FONAS TURI BŪTI ĮDEALIAI LYGUS.. lotuliukas.gif

O tema, tai ką nuspresit tą mėginsiu pyškint.. ax.gif Emocija gal ir nieko tikrai būtu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 08 07, 19:19)

Ar cia man vienai taip melyna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 08 07, 20:19)
Bandau antrą kartą... smile.gif Man išlukštentas riešutas kaip tik kitokį vaizdą duoda nei sveikas...

uzskaitau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 08 07, 21:08)
Ar cia man vienai taip melyna? g.gif

cia dar ne WB atsiskaitineja, tai manau nieko tokio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 08 07, 21:07)
O tema, tai ką nuspresit tą mėginsiu pyškint..  ax.gif Emocija gal ir nieko tikrai būtu.. wub.gif

dabar tema "Seseliai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 07, 21:11)
cia dar ne WB atsiskaitineja, tai manau nieko tokio smile.gif

Kad ir kiek bežaisčiau su baltos spalvos balansu ir kitais nustatymais, vis tas žydrumas lenda..Einu info ieškot, kaip balta baltai nufotkyt...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 08 07, 21:18)
Kad ir kiek bežaisčiau su baltos spalvos balansu ir kitais nustatymais, vis tas žydrumas lenda..Einu info ieškot, kaip balta baltai nufotkyt...

papasakok, kaip bandei? Ka darei?
Atsakyti