Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eleja23 @ 2012 08 07, 16:15)
valioooo  lotuliukas.gif  dabar prie antros uzduoties kibsiu smile.gif

Reikia surinkti 3 taip.
Ir man atrodo, kad trečiojoje fokusas nusokes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 07 rugpjūčio 2012 - 16:41
Sakau Sayo , nes sutrumpinu, negalvoju, kad JI, tai JIS... lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos nemoku su Lightroomu pakoreguoti nuotraukos, nu pvz spuogeli reikia nutrinti ir nemoku graziai nu doh.gif cia su tuo ilgu gulinciu teptuku reikia taip? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 08 07, 16:29)
Merginos nemoku su Lightroomu pakoreguoti nuotraukos, nu pvz spuogeli reikia nutrinti ir nemoku graziai nu  doh.gif  cia su tuo ilgu gulinciu teptuku reikia taip?  g.gif  blush2.gif

as su Lightroomu nemoku to daryt, bet greiciausias budas tai youtubej susirasti, ten bus aisku filmukas ir detaliai viska parodys 4u.gif
Atsakyti
būsiu bjauri, man akmenukai prilygsta ND su žaislais. Galima, žinoma ir akmenukus gražiai nufotografuoti, bet šie ND man atmestinai atlikti, mažai stengtasi. Tad aš neužskaitau.
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 08 07, 17:29)
Merginos nemoku su Lightroomu pakoreguoti nuotraukos, nu pvz spuogeli reikia nutrinti ir nemoku graziai nu  doh.gif  cia su tuo ilgu gulinciu teptuku reikia taip?  g.gif  blush2.gif
nemoku su Lightroom dirbti tad nepadėsiu.

Tiesa, WB namų darbų su vazele taip pat neužskaitau. Jie netvarkingi. Greipfurtas buvo dar ok, bet su vazele irgi atmestinai padaryta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
idomios jusu diskusijos smile.gif galima pasijuokti, galima ir rimtai apsvarstyti biggrin.gif bet man rodos, kad daugumai per anksti net galvot apie fotografavima uz pinigus.. smile.gif o ir kam taip skubeti? ne man aisku spresti.. smile.gif
Yvette aciu uz gera blog'a, labai idomiu nuotrauku ten yra 4u.gif
Kiek dar laiko bus seseliu tema? reikia dar paieskot ko nors idomaus, nes paskutine foto pradingo diskusijose lotuliukas.gif reikia kazko idomesnio turbut biggrin.gif
Atsakyti
Wow blink.gif kai cia diskusiju thumbup.gif
Apie savituma. Pries pora dienu kaip tik pagalvojau atidarinedama flickeri, kad atidarinejant kai kurias nuotraukas visada beveik uztikrintai zinau kieno jos, tuo tarpu kitos gali buti bet kieno... Man kol kas, deja, to savo braizo nepavyko atrast, ir tai labai kankina... Kol kas man truksta kazkokio vientisumo nuotraukose, tikriausiai dar nemoku pajaust fotografuojamo objekto, perteikt jo butent per save doh.gif Bet gal kada nors... Apskritai kazkoks pasimetimo ir blaskimosi momentas man dabar, rezultatai fotografavimo just doesn't feel right unsure.gif
Tai jusu gilesnes diskusijos padeda pasisemt kazkokiu minciu, kazka permastyt thumbup.gif Na ir kaip kai kurios draskosi baisiai linksma paskaityt biggrin.gif
Mane ikvepia ir ramina gal patiks ir jums 4u.gif
Atsakyti
šiandien daug naujų vardų pakibusių mačiau. Junkitės drąsiai smile.gif

šešėlių tema iki pirmadienio. Paskui žinoma galima kelti foto, bet reikės ir naujos temos. Gal kas nori apsiimti ir sumąstyti ką toliau fotografuosim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 rugpjūčio 2012 - 17:34
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 18:33)
šiandien daug naujų vardų pakibusių mačiau. Junkitės drąsiai  smile.gif

šešėlių tema iki pirmadienio. Paskui žinoma galima kelti foto, bet reikės ir naujos temos. Gal kas nori apsiimti ir sumąstyti ką toliau fotografuosim?

Kur daug diskusiju, ten daug ir skaitovu biggrin.gif

Kaip pvz tema "Emocija/Emocijos" g.gif turetu buti idomios foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 07 rugpjūčio 2012 - 17:41
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 18:19)
būsiu bjauri, man akmenukai prilygsta ND su žaislais. Galima, žinoma ir akmenukus gražiai nufotografuoti, bet šie ND man atmestinai atlikti, mažai stengtasi. Tad aš neužskaitau.

Tada nereikėtų užskaityti ir greipfruto ant tvoros ar kur ten jis buvo. unsure.gif Sutinku, kad akmenų ND ne pats geriausias variantas, bet man asmeniškai akmenys labiau dera su aplinka, nei vaisiai lauke ant tvoros.

Apie žaidimus.. Hmm.. Gal pažaidžiam su ilgu išlaikymu? Be abejo nuotraukose turi atsispindėti ne tik tai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 14:16)

Vakar nervinausi, kad SM buvo užstrigęs, taip kvietėjo vieną nuorodą įkelti. Pirkau šio autoriaus mažą fotografijos albumą. Ant viršelio štai ši Paolo Roversi foto

wow koks zvilgsnis bigsmile.gif dekui uz nuoroda

QUOTE(Yvette @ 2012 08 07, 17:33)

siulau tema "Vanduo" biggrin.gif aisku ne siaip tep lep kudra nufotografuoti, bet kazkaip kitaip ta vandeni pateikti
Atsakyti
del akmenuku, tai nu nereikia....Viskas su jais ok - ryskiai sufokusuoti daiktai, visai puse velnio estetiska.....
Tikrai baisesni n kartu buvo iskaityti..
Atsakyti