QUOTE(isora @ 2012 08 07, 10:35)
Jetus jetus.. kai paskaitai...
Nu jei nepatinka tų bepradedančių klausimai plepesiai ir pan, kam pult, lyg visos šedevrus nuo pirmo kadro kūrėt..
Komercija... Kas nori fotkina meną, kas nori, komercijai.. Jei žmonės ima ir moka, vadinasi jiem gerai....
Aš pati kiek fotkinu į savaitę po 5 kart,( beje neimu nei cento, nes aš mokausi, mokausi dirbt su spalvom ir pan. iš klaidų ir pan.) poto tvarkau, taip gal ir nemoku ir kičą varau, bet pasieksiu ko noriu.. Ir man visai nusišviplt, ką kiti galvoja, jei man menas ir supuvę suolai JB nepatinka, aš ir nefokinsiu,kad kitiem itikt...
Taip, mokausi fotkinti komercijai... Nes db ne tik kad vaikas numestas vienas, bet ir viską atiduodu tvarkymui.. Visą laiką vos ne..
Kas nori meno, kurkit meną, kas nori komercijai, stenkitės pasiekt aukšto lygio...
Iš tikro kai pasižiūriu į kai kurių senb
Uvių foto, kurios varo komerciją, tai... Nu tikrai kartais susimąstau
, už ką žmonės moka tokius pinigus..
Turiu savo idealus, į kuriuos l
Ygiuojuosi, taip gal kol kas ir kopijuoju, bet niekad nepamiršiu, kaip puolėt LAUKINĘ, kad ji kopijuoja.. Kad padarė kažkokią širdelę, na kažkurios iš seniau fotkinančių kopiją..
Tipo nieko nebus su plagijavimu, šūdą mali... Na bet man jos darbai superiniai dabar..
Ir tikrai manau dėl tokio dalyko kaip grožis ginčytis.... Estetika fotografijose, taisyklės ir t.t., v
A ką reikt
Ų aptarinėt..
O čia įdeda kokia naujai besimokanti fotkę, arba išvis ignoras arba tas tas tas ne taip, taip AČIŪ už dėmesį... Bet, kai įdeda senb
Uvė, oj liaupsės...tra lialia..
Nu juokingai skamba iš šono, atrodo nori įsiliet į temą, pradėt kažk
UO domėtis, tai jei ne vieną
, tai kitą, db kad aš nemokanti fotkint ruošiuos komercija užsiiminėt..
Na čia kas? Konkurencija kalba?
Juokinga.
Jetus jetus kai paskaitai
Aš asmeniškai šedevrus kūriau nuo antro kadro. galima pult toliau?
Jei neįsiskaitai, kas rašoma, tai neskaityk iš viso; jei kas neaišku, paklausk, patikslins žmonės, aš irgi.
Meno ir komercijos nepriešina niekas, ir apie supuvusius suolus nepezėk, nes niekas čia jų neliaupsina. Tai tik skirtinga tematika, skirtingos priemonės skirtingam rezultatui pasiekti. Todėl atkibk nuo MENO temos, nes akivaizdu, kad apie jį nesi pasiruošusi diskutuoti, jei Tau menas yra žodis, vartojamas tik kabutėse arba pašaipiai atsiliepiant apie kažką, ko nesupranti
Beje, jei nefotkinsi taip, kad kitiems įtiktum, tai link komercijos net nejudėk, nes komercija didžiąja dalimi yra kliento pageidavimų vykdymas, net jei Tau tie pageidavimai nepatiks.
Tu siek, ko sieki, pagirtina; tik nepamiršk, kad "
ką darai, daryk gerai". Apie TAI mes (bent jau aš) kalbu. Nes dabar iš bendrų stebėjimų kyla išvada, kad būtent ta "daryk gerai" dalis dažniausiai praleidžiama - kalbu apskritai, o ne konkrečiai apie Tave, kad nekiltų nauja banga
Bet tai juk Tavo sprendimas, daryk kaip nori, tik nesitikėk, kad žmonės galvos vienodai. Aš, tarkim, galvoju kitaip apie šį procesą, tai ir pasisakau. Manau, kad didelė dalis neatsakingai žiūri į šią profesiją.
Nori apie
estetiką pakalbėt? Pakalbam
Pradėk diskusiją, prisijungsiu. Bet būk atsargi, nes estetika nagrinėja grožį ir jo raišką ...., o Tu apie ..... juk nenori kalbėt..
Vaiko palikimo vieno kaip pasišventimo fotografijai įrodymo geriau nenaudok, nes sukelia priešingas, negu tikiesi, emocijas
Dėl naujokių foto tai objektyviai daug kas yra ne taip, ir senbuvių foto akivaizdžiai skiriasi. Tik tingisi vardint kartais, nes neprivaloma, be to, beveik visada atsiras, kas pavardins, skirs savo laiką - apie tai valandų valandas diskutuota, nesikartokim. Jeigu to dar nematai, tai pamatysi kada nors.. gal.. Juk yra naujokių, kurios bet kokią kritiką jų fotoms ar diskusiją, iš to kylančią, paverčia skundu, kaip naujokės diskriminuojamos ir "menai" kišami
Kokia konkurencija?
Čia kas kam konkurentas? Aš Tau? Tu man? Aš kam nors kitam? Man kas nors? Tau kas nors? Come on.......... A-a
O dėl domėjimosi tai super, domėkis. Pvz., perskaitei tą str., kurį vakar įmečiau? Čia šiaip, neprivaloma, aš gi ne mergaičių pensiono mokytoja, bet dėl įdomumo klausiu, ar skaitei. Jei tikrai domiesi, tai turėjai paskaityt, o jei nesidomi, tai neskaitei. Tai ar domiesi? Jei nesidomi tik todėl, kad aš jį įmečiau, tai, vadinasi, nesidomi..
Dinceli, va tokie žodžiai jau kitaip skamba. Sukelia norą palinkėti sėkmės ir įkvėpimo