QUOTE(Whatever? @ 2012 07 27, 01:10)
Aisku, tai neturi ir negali buti siekiamybe,taciau tokio tipo nuotraukos, tikiu, kad daugeliui yra AFIGIENAI geros...Kaip ir balta misraine per vestuves, puosta petrazolemis arba idaryta zyvis, su pipirais vietoj akiu...
nice
QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 10:17)
o štai, tarkim, apkarpymą ginčiau savąjį. nes foto šaukiasi dramatizmo - vaikas, ligoninė, tai visada yra emociškai įtaigus vaizdas. Tavajam variante per daug erdvės, kuri leidžia klaidžioti po kadrą ir galvoti, *****, ko dar trūksta arba per daug? Mano apkarpymas bent jau man sukoncentruoja žvilgsnį į svarbiausius dalykus, sukuria dramą - rankutė, kyšanti pro agresyvius virbus (kova su liga), nuvargęs miegas - kova su liga. virbai - kova su liga. Bent jau man šitas kadras su tokiu apkarpymu ir kontrastingu jb, atsiradusiomis linijomis ima sakyti visomis savo poromis apie vieną dalyką, žvilgsnis nebevaikšto po kadrą, sustoja ir staiga pyst - emocija. pagailo vaiko.
jb nešvarus, nes kadras nebuvo tobulas. be to, tik paverčiau, pakontrastinau ir pašarpinau, daugiau nagų nekišau, ne mano kadras, neturiu originalo.
cia viskas puikiai surasyta. linijos graziai suzaidzia, erdves virsuje ne per daug. jb prastas. bet cia tik laiko su retusavimu klausimas. jei pasedet, galima butu kazka ishspaust, bet realiai originalas jau siaip sau, tai stebuklu nebus.
QUOTE(gotte @ 2012 07 26, 00:43)
kodel vaikas su vienu batu tik
geri patarimai.
QUOTE(sayonara @ 2012 07 28, 09:51)
verčiau į jb su legendiniu avytės jb
o koks yra tas legendinis? plis nuoroda jeit tokia egzistuoja. labai idomu.
QUOTE(Yvette @ 2012 07 18, 15:06)
Maggie, pagarba tau, nes tu eini toliau su projektu. Aš prieš metus ties 25 rodos sustojau.
Nesiūlau tau savęs kitokios parodyti. Tuo ir patinki, kad turi savo galvą, savo idėją ir darai taip, kaip įsivaizduoji rezultatą, nebijodama eiti prieš srovę.
Iš abiejų variantų spalvota išraiškingesnė. Tai vat, šiose foto reiktų arba žvaigždučių, arba kamuoliuko.
Nežinau kiek dirbta su spalvom, bet kažkoks murzinumas jaučiasi. Bet visumoje, visai smagiai.
aciu uz suprantinguma. matyt mano foto tokios yra - erotiskos, svelnios, kartais arogantishkos. nzn. nieko naujo i galva neateina. grynai keleta bandymu apturejau auto VISAI kitokiu, nu nieko, visai nieko nepavyko. esu kiek pasimetus. nemeile fotografijai apskritai.
beje, as jau beveik sustojau. ishsisemiau. matyt.
labai norejau parodyti butent zvaigzdutes (naujos jos he he), bet lyg ir nuobodu buvo vien jas demonstruoti, tai sugalvojau su judesiu, kamuoliuku, man atrode superine ideja, bet..
flickr bishkuti pakomentavau.
cia keli nauji
"Liepos mėta"
Traffic jam
[juosta]
In the sky [juosta]
Auto 30/52 (temai - zmogus)
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 10:30)
visi, absoliučiai visi čia, SM temose apie fotografiją, pradėjo nuo savo vaikų
hmz. dristu nesutikti