Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 08 06, 20:34)
Gerai laidai smile.gif Ryškinčiau

Ačiū už komentarą 4u.gif thumbup.gif . Su LR kažin įmanoma g.gif .
Whatever?, ačiū, PS neturiu dar:).
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 06, 21:52)
Ačiū už komentarą  4u.gif thumbup.gif . Su LR kažin įmanoma  g.gif .

yra adjustment brush.
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 06, 20:52)
Ačiū už komentarą   4u.gif thumbup.gif . Su LR kažin įmanoma  g.gif .

Galima redaguot ir su LR.

Import - Develope - didink pačią foto labai daug, imk šepetuką (1), jį sumažink (2) ir zulink su šarpu, bet kad nebūtų per daug. Aišku su PS lengviau, kai žinai kaip...
user posted image
Papildyta:
Nu arba su brushu. Tik nežinau kaip su LR sluoksniais, jei tokie yra, dirbt, aš su PS retušuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 06 rugpjūčio 2012 - 21:17
QUOTE(rG. @ 2012 08 06, 21:41)
Man atrodo, kad kaip tik atvirkščiai  biggrin.gif  ax.gif  Mane čia atvijo tik meilė fotografijai, noras išmokti to, kas traukia, aš gi nuolat  mokausi. 
O jei kokį pinigą dabar uždirbu, tai tik dėl to, kad esu labai gudra ir naudojuosi savo ištekliais, kai matau, kad jie gali pasitarnauti  biggrin.gif

Nesąmonė  doh.gif  Ir dėl to, kad imasi, ir dėl to, kad pelningiau. Nugi negalima visko matuoti savais matais  rolleyes.gif

Samone, deja....Tave atvijo meile, kitas kelias atvijo meile...Bet didzioji dalis zmoniu galvoja, kad tai lengvas budas uzsidirbti...
yra aibe zmoniu, kurie nusiperka fotoaparata, nusistato auto ir jau galvoja,kad gali....Ir tiems, kas fotografuoja su telefonu ar muiline, kur butinai nustatyta nuotraukos data, kazkiek geresnes foto jau yra aukstuma.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nurimo audros? biggrin.gif keliu bangas biggrin.gif
Buvo zmogus, liko seselis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 21:40)
Samone, deja....Tave atvijo meile, kitas kelias atvijo meile...Bet didzioji dalis zmoniu galvoja, kad tai lengvas budas uzsidirbti...
yra aibe zmoniu, kurie nusiperka fotoaparata, nusistato auto ir jau galvoja,kad gali....Ir tiems, kas fotografuoja su telefonu ar muiline, kur butinai nustatyta nuotraukos data, kazkiek geresnes foto jau yra aukstuma.... lotuliukas.gif

Nu tai ok, kur čia tokių krūvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 06, 22:48)
Nu tai ok, kur čia tokių krūvos?  4u.gif

Ne butinai cia...Ne visi SM sedi mirksiukas.gif Bendraja prasme kalbu....
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 27, 01:10)
Aisku, tai neturi ir negali buti siekiamybe,taciau tokio tipo nuotraukos, tikiu, kad daugeliui yra AFIGIENAI geros...Kaip ir balta misraine per vestuves, puosta petrazolemis arba idaryta zyvis, su pipirais vietoj akiu...

nice biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 10:17)
o štai, tarkim, apkarpymą ginčiau savąjį. nes foto šaukiasi dramatizmo - vaikas, ligoninė, tai visada yra emociškai įtaigus vaizdas. Tavajam variante per daug erdvės, kuri leidžia klaidžioti po kadrą ir galvoti, *****, ko dar trūksta arba per daug? Mano apkarpymas bent jau man sukoncentruoja žvilgsnį į svarbiausius dalykus, sukuria dramą - rankutė, kyšanti pro agresyvius virbus (kova su liga), nuvargęs miegas - kova su liga. virbai - kova su liga. Bent jau man šitas kadras su tokiu apkarpymu ir kontrastingu jb, atsiradusiomis linijomis ima sakyti visomis savo poromis apie vieną dalyką, žvilgsnis nebevaikšto po kadrą, sustoja ir staiga pyst - emocija. pagailo vaiko.

jb nešvarus, nes kadras nebuvo tobulas. be to, tik paverčiau, pakontrastinau ir pašarpinau, daugiau nagų nekišau, ne mano kadras, neturiu originalo.

cia viskas puikiai surasyta. linijos graziai suzaidzia, erdves virsuje ne per daug. jb prastas. bet cia tik laiko su retusavimu klausimas. jei pasedet, galima butu kazka ishspaust, bet realiai originalas jau siaip sau, tai stebuklu nebus.
QUOTE(gotte @ 2012 07 26, 00:43)
kodel vaikas su vienu batu tik 

geri patarimai.
QUOTE(sayonara @ 2012 07 28, 09:51)
verčiau į jb su legendiniu avytės jb

o koks yra tas legendinis? plis nuoroda jeit tokia egzistuoja. labai idomu.
QUOTE(Yvette @ 2012 07 18, 15:06)
Maggie, pagarba tau, nes tu eini toliau su projektu. Aš prieš metus ties 25 rodos sustojau.

Nesiūlau tau savęs kitokios parodyti. Tuo ir patinki, kad turi savo galvą, savo idėją ir darai taip, kaip įsivaizduoji rezultatą, nebijodama eiti prieš srovę.

Iš abiejų variantų spalvota išraiškingesnė. Tai vat, šiose foto reiktų arba žvaigždučių, arba kamuoliuko.
Nežinau kiek dirbta su spalvom, bet kažkoks murzinumas jaučiasi. Bet visumoje, visai smagiai.

aciu uz suprantinguma. matyt mano foto tokios yra - erotiskos, svelnios, kartais arogantishkos. nzn. nieko naujo i galva neateina. grynai keleta bandymu apturejau auto VISAI kitokiu, nu nieko, visai nieko nepavyko. esu kiek pasimetus. nemeile fotografijai apskritai.

beje, as jau beveik sustojau. ishsisemiau. matyt.

labai norejau parodyti butent zvaigzdutes (naujos jos he he), bet lyg ir nuobodu buvo vien jas demonstruoti, tai sugalvojau su judesiu, kamuoliuku, man atrode superine ideja, bet..

flickr bishkuti pakomentavau.

cia keli nauji

"Liepos mėta"
user posted image

Traffic jam biggrin.gif [juosta]
user posted image

In the sky [juosta]
user posted image

Auto 30/52 (temai - zmogus)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 10:30)
visi, absoliučiai visi čia, SM temose apie fotografiją, pradėjo nuo savo vaikų smile.gif

hmz. dristu nesutikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 06 rugpjūčio 2012 - 22:44
QUOTE(Maggie @ 2012 08 06, 23:44)
o koks yra tas legendinis? plis nuoroda jeit tokia egzistuoja. labai idomu.

Šis berods, bet aš jo susiinstaliuot nebesugebu net su randamais angliškais paaiškinimais. frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugpjūčio 2012 - 22:59
QUOTE(Maggie @ 2012 08 07, 00:44)

Auto super duper!
Atsakyti
Na ir plipliurpet!!! Taip as irgi truputi uzsiimineju komercija, gink Dieve niekam nesipersu, perspeju zmones del savo nepatyrimo... taciau visiskai nepazystamiems zmonems negali dirbti uz aciu, o naujas objektyvas nepamaisys bigsmile.gif
Megstu fotografuoti tiek portretus tiek minetasias zoles.... prifotkintu kelmu pilnas kompas, bet kai reikia juos apdirbti nesuprantu kas pasidaro - nemoku. Naismastau kaip padaryti kad butu grazu.... o ir be zmogaus silujeto, kad ir koks grazus kelmas butu - nuotrauka tampa neidomi.

Jau kuris laikas i flicr esu ikelusi foto "popiete su arbatos puodeliu - prisiminimais apie Ispanija, atributika kvepianti vandenynu, vestuvine nuotrauka ir kazkada rasytais meiles laiskais".

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 06 rugpjūčio 2012 - 23:12
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 17:58)
Pabandysiu as pakomentuoti Luobos nuotrauka biggrin.gif

Visu pirma virsuj truksta erdves. Labai...
antra, pats modelis...Baltos spalvos rubas man rodos per ryskiai rekiantis...Ir makiazas...Jis siaubingas....priskirciau vakariniam, bet tada su tokiu nereiketu pievoje      gulineti smile.gif Ir ta poza labai labai keista moters...

Techniškai balta per aktyvi, kompoziciškai truksta erdvės, meniškai modelis nekoks... Pamoka išmokta, ačiū. Bet kad ir modelis ne koks, ta dien aš išmokau ax.gif Kai ir su kiekvienu fotografavimu smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 18:38)
Drauges, vaikai, draugiu vaikai - visi tik dziaugiasi...dar neteko nieko prasyti, kad papozuotu-norinciu tikrai desimtys....
Aisku, as uz tai pinigu neimu ir neimsiu dar ilgai..Gal todel.

Va drauge paprase pafotografuoti mamyciu ir leliuku jos internetiniam puslapiui...."modeliais" rupinausi ne as...Tai jei leis - butinai parodysiu kelias.... blush2.gif  Ir man praktika, ir jai, jeigu patiks, bus smagu...

Vaikai, taip... Tik vaikų fotografija išties skirias nuo suaugusiojo. Reik susikaupt vaikus savo ir ne savo parodyt smile.gif
Atsakyti