Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pabandysiu as pakomentuoti Luobos nuotrauka biggrin.gif

Visu pirma virsuj truksta erdves. Labai...
antra, pats modelis...Baltos spalvos rubas man rodos per ryskiai rekiantis...Ir makiazas...Jis siaubingas....priskirciau vakariniam, bet tada su tokiu nereiketu pievoje gulineti smile.gif Ir ta poza labai labai keista moters...
Atsakyti
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 19:50)
Klausykit bijau biggrin.gif Labai noriu kritikos, zhinoma, nesitikiu pagiru, bet galit iskirt mena ir technika. Vat kolkas mokaus teisingai atlikt nuotrauka, ir ja apdirbt.

man irgi, poza baisi blush2.gif atrodo tupi po krumu doh.gif makiazas tikrai nekoks, labai ryskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 17:58)

antra, pats modelis...Baltos spalvos rubas man rodos per ryskiai rekiantis...Ir makiazas...Jis siaubingas....priskirciau vakariniam, bet tada su tokiu nereiketu pievoje      gulineti smile.gif Ir ta poza labai labai keista moters...

Na suprantat, kadangi tik mokaus, ir moterys kurios sutinka gaist savo laika shiaip, gaunas tokio tipazho. Nu pvz Jums pachioh pradzioj daug zhmoniu sutikdavo shiaip pozuot biggrin.gif Man nea...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuoBa: 06 rugpjūčio 2012 - 19:05
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 17:58)

antra, pats modelis...Baltos spalvos rubas man rodos per ryskiai rekiantis...Ir makiazas...Jis siaubingas....priskirciau vakariniam, bet tada su tokiu nereiketu pievoje      gulineti smile.gif Ir ta poza labai labai keista moters...

drinks_cheers.gif

Ir kadangi sakot pilnatis, tai uzsimaniau pabambet. Atsimenant tuos laikus kai pati atsiskaitinejau namu darbus ir kitos koleges, tai musu ND buvo tooookie reikalavimai, kad zymiai tvarkingesni ir akiai patrauklesni darbai buvo neuzskaitomi, o Luobai pasirodo uzteko numest belenkur greifrukta ir legviausiai sau prastume tuos ND... g.gif Kame reikalas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 18:04)
Nu pvz Jums pachioh pradzioj daug zhmoniu sutikdavo shiaip pozuot biggrin.gif Man nea...

Man ir nea, bet as ir pati nenoriu bet ko ir bet kaip fotografuot, stengiuos atsirinkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 06, 17:57)
4u.gif
horizonto nemoku ištiesint, laidai man visai patiko dėl tarsi susikertančių linijų.

Va cia pasiskaityt, labai gerai paaiskinta, kaip tai padaryti http://fotografuojam...patiesinti.html 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 06 rugpjūčio 2012 - 19:11
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 20:04)
Nu pvz Jums pachioh pradzioj daug zhmoniu sutikdavo shiaip pozuot biggrin.gif Man nea...

neskubek su tais zmonem smile.gif kam tau jie dabar? fotografuok aplinka, vaikus, o kai ismoksi tada ir norinciu atsiras smile.gif as dar nieko nefotkinus, drauge praso, bet man bet kaip nesinori, norisi pribresti tam reikalui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 06, 12:32)
Na ismokti tai tau dar labai daug reikia, vien kompozicija slubuoja smarkiai.Paziurejau nestukes fs, na nera net ka sakyt.

O ka manei, ateisi ir visi puls glostyt?

Bet tai common, paskaitykit jos pirmą postą, su nėštukės fotosesijos linku:
"Nes tik kritikoj ir diskusijose gimsta tobulybė ir bent tikiuosi tapti kiek panašesne į mano favoritus ..."http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=856030&st=588 Paskelbta: #597

Ji ir nori mokytis, kad ir komercijai ir ji prašo patarimų smile.gif Ji gi nesakė,kad va, aš jau FOTOGRAFĖ ir viskas cool.

ir šiaip, šioj temoj dėl meno fotografuoja tikrai mažuma... Dauguma čia ateina su nori užsiimti komercija, tad naturalu, kad iš karto bando kopijuoti savo mėgstamus fotografus stilistika.

Kaži, kodėl visi imasi portreto? Nes komerciškai tai pelningiau, ypatingai, vestuvių fotografija. Tai nesuprantu, kam tą žmogų siųsti fotografuoti baldų ar statinių, ar juolab stiklinių ar monetų???
Atsakyti
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 20:04)
Na suprantat, kadangi tik mokaus, ir moterys kurios sutinka gaist savo laika shiaip, gaunas tokio tipazho. Nu pvz Jums pachioh pradzioj daug zhmoniu sutikdavo shiaip pozuot biggrin.gif Man nea...

Drauges, vaikai, draugiu vaikai - visi tik dziaugiasi...dar neteko nieko prasyti, kad papozuotu-norinciu tikrai desimtys....
Aisku, as uz tai pinigu neimu ir neimsiu dar ilgai..Gal todel.

Va drauge paprase pafotografuoti mamyciu ir leliuku jos internetiniam puslapiui...."modeliais" rupinausi ne as...Tai jei leis - butinai parodysiu kelias.... blush2.gif Ir man praktika, ir jai, jeigu patiks, bus smagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 rugpjūčio 2012 - 19:39
QUOTE(robobebras @ 2012 08 06, 18:51)
chebra, jei uzsiimate komercija ir nesate cia: http://www.youarenotaphotographer.com, tai dar nera taip jau blogai biggrin.gif

Nuostabus puslapis ir nelabai užsiimantiems, labai padeda nuo savigraužos. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 06, 18:57)
4u.gif
horizonto nemoku ištiesint, laidai man visai patiko dėl tarsi susikertančių linijų.

Gerai laidai smile.gif Ryškinčiau
Atsakyti
ech tiek susikelus buvau ka pakomentuoti norejau bet istryniau viska kazko tai lotuliukas.gif ant pilnaties kalbu uzvesti matyt nenoriu biggrin.gif planuoju si vakara padaryt grazu kadra, na kolkas mintyse ji issivaizduoju kaip labai faina atnesiu ryt jums parodyti labai prasysiu komentaru lotuliukas.gif

Dekui merginoms kas komnetuoja nuotraukas naujoku ir mano tame tarpe, nes tikrai paciam sunku pamatyti kas ne taip arba kodel tai prasta nuotrauka o kai is salies pasako leva tada uzsikuria ugnele padaryti neleva. vat rolleyes.gif

Laba vakara visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 06, 19:25)
ir šiaip, šioj temoj dėl meno fotografuoja tikrai mažuma... Dauguma čia ateina su nori užsiimti komercija, t

Man atrodo, kad kaip tik atvirkščiai biggrin.gif ax.gif Mane čia atvijo tik meilė fotografijai, noras išmokti to, kas traukia, aš gi nuolat mokausi.
O jei kokį pinigą dabar uždirbu, tai tik dėl to, kad esu labai gudra ir naudojuosi savo ištekliais, kai matau, kad jie gali pasitarnauti biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 06, 19:25)
Kaži, kodėl visi imasi portreto? Nes komerciškai tai pelningiau, ypatingai, vestuvių fotografija. Tai nesuprantu, kam tą žmogų siųsti fotografuoti baldų ar statinių, ar juolab stiklinių ar monetų???
Nesąmonė doh.gif Ir dėl to, kad imasi, ir dėl to, kad pelningiau. Nugi negalima visko matuoti savais matais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 06 rugpjūčio 2012 - 20:41
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 06, 20:18)
Ir kadangi sakot pilnatis, tai uzsimaniau pabambet.

matai, kai mes atsiskaitinejom, buvo pms turbut daug kam, na bent sitoje temoje ne karta teko tai girdeti, o dbr grazu, ramu, tai ir praeina kas nori smile.gif
Man tai negaila ax.gif

pilnatys jus pilnatys biggrin.gif
o siaip isvada tokia, kad nebedekite foto su vaikais, nes jau atsibodo smile.gif nebent tai butu ziauriai idomiai kazkas, su gilia mintim ir prasme. pioneer.gif

gotte, nu tavo tos rankenos tai fainos bigsmile.gif
Atsakyti