Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2012 08 06, 13:56)

Grazu:)
Atsakyti
Okey, ieškosiu savęs... blush2.gif supratau dabar, bandysiu viską, gotosesijom, ieškojimais parkuose, senamiesty, miškuose.. Bandysiu..

Dabar stengsiuos visą kritiką priimti, kaip pamokas.

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 15:02)
versciau JB iskart..tas zalumas rezia aki ir nukonkuruoja jaunaja...jei jau norisi spalvoto varianto, gesinciau zalia spalva, kuri dar be kita ko ir isdegusi desineje..

O aš neversčiau arba bent jau abu variantus atiduočiau. Dabar taip yra - žalia, žalia. O tas išdegimas, kad jis jau ne ant veido ar suknelės, tai man po teisybei kaži ko tragiškai ir nesugadina. Tobuliau visada yra kur, bet man asmeniškai niekas ten jaunosios nenukonkuruoja iki nepastebimos. :]] O apskritai, tai kažkuriuo momentu pajutau, kad nebeturiu suabsoliutintos "išdegimų fobijos", žiūriu į bendrą vaizdą... va. Nenuobdu jus šiandien skaityt. biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 15:21)
tik nepriekaištauk, plyz. pilnatis gi, suprask. čia pilna demonų, o Tu su savo apelsinais biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugpjūčio 2012 - 16:15
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 05, 11:12)
Yvette -> gal šis variantas geresnis? Bet kažkaip man norėjosi būtent to apkarpyto varianto, galbūt negerai kadravau? Ar keistai atrodo, kad rankų nėra tame apkarpytame?

man si labai patinka smile.gif

QUOTE(eglliux @ 2012 08 05, 20:03)

Labas vakaras. Na kad seselius jau keliam ikelsiu ir as. Bandziau zaidimui nufotografuoti

visai neblogai gavosi tas begantis zmogutis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 08 05, 21:12)
Atnešu foto ax.gif  jei kas nepatyngetu pora zodziu pasakyti, butu saunu  4u.gif

centruota, sviesinciau, pazaisciau su spalvom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 06, 13:59)
Sveikos 4u.gif

As po pirmuju vestuviu, atnesu viena nuotraukyte:

man ne tik virsaus truksta, bet gal kiek ir apacios daugiau noretusi smile.gif

idomus pokalbiai smile.gif labai patiko Yvettes balti puodeliai, Zydraakes paparciai ir Alabamos pirmoji su pedutem
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 15:47)
as taves flickr kazkodel nematau...nors lyg buvau prisijungusi g.gif gal tu manes nepatvirtinusi esi

O ka ten reikia tvirtint? pirma k girdziu, as niekada nieko netvirtinu, kur ten eit, ka daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 rugpjūčio 2012 - 17:39
chebra, jei uzsiimate komercija ir nesate cia: http://www.youarenotaphotographer.com, tai dar nera taip jau blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 06 rugpjūčio 2012 - 17:51
Ar nors lašelis įdomumo yra šioje nuotraukoje? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 13:21)
užskaitau.

tik nepriekaištauk, plyz. pilnatis gi, suprask. čia pilna demonų, o Tu su savo apelsinais biggrin.gif

Nea, nu nereikia iškart greifrukto įžeidinet biggrin.gif Na taip suprantu, kad namu darbai ne tokie, kokie pačiai noretuos, bet metus atideliojau, nes vis norejos kažko. Galų gale, taip arba niekaip biggrin.gif
Bandau su Penktuoju namu darbu smile.gif

Natūralus apšvietimas

Manual/Rankinis WB
user posted image

Auto WB
user posted image

Debeselis
user posted image

balto apelsino neradau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuoBa: 06 rugpjūčio 2012 - 18:39
Sveikos smile.gif
ohoho kiek diskusiju, tikra pilnatis biggrin.gif
saules lauke ner, lietus, tai ieskojimais uzsiemiau namuose.. biggrin.gif nezinau ar deti nuotrauka siandien, nes bijau but apmetyta pomidorais biggrin.gif
LuoBa, uzskaitau 4u.gif nors pats natiurmortas nekoks biggrin.gif
Nieko sau, man krenta i akis horizontas kreivas ir tie laidai nepatink 4u.gif
Atsakyti
Klausykit bijau biggrin.gif Labai noriu kritikos, zhinoma, nesitikiu pagiru, bet galit iskirt mena ir technika. Vat kolkas mokaus teisingai atlikt nuotrauka, ir ja apdirbt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 06, 18:44)

Nieko sau, man krenta i akis horizontas kreivas ir tie laidai nepatink 4u.gif

4u.gif
horizonto nemoku ištiesint, laidai man visai patiko dėl tarsi susikertančių linijų.
Atsakyti