Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šešėliai, siluetai... Iš archyvų blush2.gif bet gi norisi temon įsilieti:)

user posted image

Apie ieškojimus... Man jie prasidėjo ne iš karto...gal reikėjo tam pribręsti kažkaip, įsisavinti technines puses, kad jos nekvaršintų galvos biggrin.gif Iš pradžių sukau galvą dėl fokuso, paskui tik atėjo tai, kad kartais pagauta emocija ar jausmas yra stipriau už adatos aštrumo bet emociškai buką fokusą...
Pradėjau fotografuoti nuo savo vaikų biggrin.gif Paskui užvaikė jie mane... Perėjau prie savo rankdarbių biggrin.gif O atsigaunu pasiėmusi juostą, tada va prasideda ieškojimai. Mano keletas iš jų:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As po pirmuju vestuviu, atnesu viena nuotraukyte:
user posted image

Kiek mazdaug foto atiduodat jauniesiems?

Zidraake, grazi Kikes foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 rugpjūčio 2012 - 14:02
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 12:28)
labai senų netrauksiu, kelias galiu parodyti ne portretines, nors jaučiu matytos visos.

Dvi paskutines patiko, patraukia aki ieskojimui 4u.gif
Atsakyti
alabama, man ta, kur skarele risa...ir pedute miela ax.gif

zydraakes labai paprastuciai (be ne prasti jokiais budais) ir tokie silti juostos darbeliai...super super... wub.gif

QUOTE(neiste @ 2012 08 06, 13:59)
Sveikos 4u.gif
As po pirmuju vestuviu, atnesu viena nuotraukyte:

versciau JB iskart..tas zalumas rezia aki ir nukonkuruoja jaunaja...jei jau norisi spalvoto varianto, gesinciau zalia spalva, kuri dar be kita ko ir isdegusi desineje..
apacios mazoka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 rugpjūčio 2012 - 14:05
QUOTE(Žydraakė @ 2012 08 06, 12:56)
Mano keletas iš jų:

Pirmoji tokia, kad taip nuo dusios norisi atsidusti ach...paprastumas, lyg is vaikystes kaimisku atostogu prisiminimai sukyla, toks vasariskas jaukus rytas.. Patinka man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 16:02)

versciau JB iskart..tas zalumas rezia aki ir nukonkuruoja jaunaja...jei jau norisi spalvoto varianto, gesinciau zalia spalva, kuri dar be kita ko ir isdegusi desineje..

Bus ir JB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 06, 13:59)

Dega krumas desineje, vietos virs galvos mazai:)
Atsakyti
Nu tai kaip elgtis biggrin.gif Perdarinet ar pakomentuosit g.gif Na žinoma, kai tiek nuotrauku, kam tie namų darbai biggrin.gif Supračiau, jei temoj būtų ramu. ax.gif Žodziu, prašaus dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 14:15)
Nu tai kaip elgtis biggrin.gif Perdarinet ar pakomentuosit  g.gif  Na žinoma, kai tiek nuotrauku, kam tie namų darbai biggrin.gif Supračiau, jei temoj būtų ramu. ax.gif  Žodziu, prašaus dėmesio blush2.gif

užskaitau.

tik nepriekaištauk, plyz. pilnatis gi, suprask. čia pilna demonų, o Tu su savo apelsinais biggrin.gif
Atsakyti
Gotte, alabama, dekui 4u.gif Foto karpyta, apacia ir virsus yra, o su isdegimais nelabai ka bepakeisiu.
Atsakyti
Luoba, noretusi fono ryskesnio, kad skirtumas labiau matytusi...
bet as linkusi uzskaityti, jei kam idomu biggrin.gif

Beje, kas atidarinejate tema, nera 3 ir 4 ND pavyzdziu,nusikando kazkur 4u.gif

Ir kas nors gal gali paskyti, kas kalbejo, kodel nukencia foto kokybe ziurint su Photo manager programele? Ten buvo temele apie tai, kaip issaugotas nuotraukas atiduodate zmonems... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 15:25)
Beje, kas atidarinejate tema, nera 3 ir 4 ND pavyzdziu,nusikando kazkur 4u.gif

Jų niekas dar ir nedėjo po reformų. Nepadarė dar tokių, kad būtų galima įdėti į pirmą puslapį. rolleyes.gif

Žydraake, man labai patiko paparčiai. wub.gif

Neiste, nepatinka man ta žalia spalva, daryčiau ką nors. Lauksiu kitų foto. Beje, su pirmų vestuvių krikštu. 4u.gif

Luoba, na, užskaitymų tavo namų darbai sulaukė, bet... Panašu, kad vėl leidžiam kartelę žemyn ir leidžiam bet kaip namų darbus atlikti. unsure.gif Tai gerai, kad dar ne žaislai. biggrin.gif

Gotte, patiko man tavo aktų salės durys, rankena ir šunis laaabai! smile.gif

Say, atspindžių vagonas mane visad žavėjo. bigsmile.gif

Yvette, balti puodeliai.. bigsmile.gif

Alabama, tavo sūnaus (?) siluetas man visai patinka. Taip vaikiška.. bigsmile.gif

Atsakyti