Šešėliai, siluetai... Iš archyvų bet gi norisi temon įsilieti:)
Apie ieškojimus... Man jie prasidėjo ne iš karto...gal reikėjo tam pribręsti kažkaip, įsisavinti technines puses, kad jos nekvaršintų galvos Iš pradžių sukau galvą dėl fokuso, paskui tik atėjo tai, kad kartais pagauta emocija ar jausmas yra stipriau už adatos aštrumo bet emociškai buką fokusą...
Pradėjau fotografuoti nuo savo vaikų Paskui užvaikė jie mane... Perėjau prie savo rankdarbių O atsigaunu pasiėmusi juostą, tada va prasideda ieškojimai. Mano keletas iš jų:
Sveikos
As po pirmuju vestuviu, atnesu viena nuotraukyte:
Kiek mazdaug foto atiduodat jauniesiems?
Zidraake, grazi Kikes foto
As po pirmuju vestuviu, atnesu viena nuotraukyte:
Kiek mazdaug foto atiduodat jauniesiems?
Zidraake, grazi Kikes foto
QUOTE(sayonara @ 2012 08 06, 12:28)
labai senų netrauksiu, kelias galiu parodyti ne portretines, nors jaučiu matytos visos.
Dvi paskutines patiko, patraukia aki ieskojimui
alabama, man ta, kur skarele risa...ir pedute miela
zydraakes labai paprastuciai (be ne prasti jokiais budais) ir tokie silti juostos darbeliai...super super...
versciau JB iskart..tas zalumas rezia aki ir nukonkuruoja jaunaja...jei jau norisi spalvoto varianto, gesinciau zalia spalva, kuri dar be kita ko ir isdegusi desineje..
apacios mazoka
zydraakes labai paprastuciai (be ne prasti jokiais budais) ir tokie silti juostos darbeliai...super super...
QUOTE(neiste @ 2012 08 06, 13:59)
versciau JB iskart..tas zalumas rezia aki ir nukonkuruoja jaunaja...jei jau norisi spalvoto varianto, gesinciau zalia spalva, kuri dar be kita ko ir isdegusi desineje..
apacios mazoka
QUOTE(Žydraakė @ 2012 08 06, 12:56)
Mano keletas iš jų:
Pirmoji tokia, kad taip nuo dusios norisi atsidusti ach...paprastumas, lyg is vaikystes kaimisku atostogu prisiminimai sukyla, toks vasariskas jaukus rytas.. Patinka man
QUOTE(gotte @ 2012 08 06, 16:02)
Bus ir JB
QUOTE(neiste @ 2012 08 06, 13:59)
Dega krumas desineje, vietos virs galvos mazai:)
Nu tai kaip elgtis Perdarinet ar pakomentuosit Na žinoma, kai tiek nuotrauku, kam tie namų darbai Supračiau, jei temoj būtų ramu. Žodziu, prašaus dėmesio
QUOTE(LuoBa @ 2012 08 06, 14:15)
Nu tai kaip elgtis Perdarinet ar pakomentuosit Na žinoma, kai tiek nuotrauku, kam tie namų darbai Supračiau, jei temoj būtų ramu. Žodziu, prašaus dėmesio
užskaitau.
tik nepriekaištauk, plyz. pilnatis gi, suprask. čia pilna demonų, o Tu su savo apelsinais
Gotte, alabama, dekui Foto karpyta, apacia ir virsus yra, o su isdegimais nelabai ka bepakeisiu.
Luoba, noretusi fono ryskesnio, kad skirtumas labiau matytusi...
bet as linkusi uzskaityti, jei kam idomu
Beje, kas atidarinejate tema, nera 3 ir 4 ND pavyzdziu,nusikando kazkur
Ir kas nors gal gali paskyti, kas kalbejo, kodel nukencia foto kokybe ziurint su Photo manager programele? Ten buvo temele apie tai, kaip issaugotas nuotraukas atiduodate zmonems...
bet as linkusi uzskaityti, jei kam idomu
Ir kas nors gal gali paskyti, kas kalbejo, kodel nukencia foto kokybe ziurint su Photo manager programele? Ten buvo temele apie tai, kaip issaugotas nuotraukas atiduodate zmonems...
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 15:25)
Jų niekas dar ir nedėjo po reformų. Nepadarė dar tokių, kad būtų galima įdėti į pirmą puslapį.
Žydraake, man labai patiko paparčiai.
Neiste, nepatinka man ta žalia spalva, daryčiau ką nors. Lauksiu kitų foto. Beje, su pirmų vestuvių krikštu.
Luoba, na, užskaitymų tavo namų darbai sulaukė, bet... Panašu, kad vėl leidžiam kartelę žemyn ir leidžiam bet kaip namų darbus atlikti. Tai gerai, kad dar ne žaislai.
Gotte, patiko man tavo aktų salės durys, rankena ir šunis laaabai!
Say, atspindžių vagonas mane visad žavėjo.
Yvette, balti puodeliai..
Alabama, tavo sūnaus (?) siluetas man visai patinka. Taip vaikiška..