Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasario žieduos paskendęs pasakiškasis Krymas

Aidluka, apturejau grazu ilga vakara skaitydama. Atgaiva sielai po darbo dienos. Aciu tau uz suteikta galimybe pamatyti, pakeliauti kartu su tavim 4u.gif . Visada skaitau ir laukiu jusu seimos kelioniu mirksiukas.gif .
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(linole @ 2012 08 21, 21:11)
Dievinu tokius takelius-keliukus, mano stichija.  wub.gif

Atleiski, kad po kiekvienu postu komentuoju. Negaliu susilaikyti, kaip gražu....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kažin tik ar mano penkmečio planuose esanti Madeira į Krymą neišvirs...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Linole, nekalbėk nesąmonių - ko čia pykti lotuliukas.gif Džiaugiuos, kad patinka tai ką rodau thumbup.gif ...O Madeiros į Krymą jokiu būdu nekeist - tegu abu lieka penkmečio planuose mirksiukas.gif Svarbu svajot..juk kai labai labai noris svajonės pildosi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aidluka, sakiau, tylesiu, nepertraukinesiu tokio grazaus fotoreportazo, bet nesusilaikiau biggrin.gif Tas galicino kelias ir mane pernai buvo uzkabines, jau lekiau vyrui nuotraukas rodyti. bet jis mane kazkaip nusodino ta karta del Krymo doh.gif Bet kad Krymas bus tik pavasari pas mus, tai faktas. Klausimas tik kuri pavasari biggrin.gif Aciu, nerealiai grazu wub.gif O ir si jusu kelione man priimtiniausia, kai lankoma viena vieta, o ne daugybe saliu ax.gif Kaskart, kai pratesi fotoreportaza, apturiu daug maloniu akimirku prie kompiuterio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 21, 20:42)
Nežinau, ar verta ką nors dar rašyti - tiesiog nuostabus Novy Svet miestelio pajūrio keliukas - Tropa Galicina wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vien dėl jos noriu į Krymą grįžti, mes taip tuo takučiu ir nepasivaikščiojom. O jei dar oloj ir koncertą paklausyt , tai visiška pilnatvė būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilks @ 2012 08 21, 21:38)
Aidluka daro įtaką mano kelionėms, jaučiu, kad Krymas gali būti ne išimtis. Nors buvau girdėjęs nemažai kritikos, bet.. Dabar jau man patinka smile.gif Puikios nuotraukos, kokybiškas reportažas  thumbup.gif

Oho, daraus įtakinga thumbup.gif lotuliukas.gif Vilks, smagu kad patinka manasis Krymas thumbup.gif Žinok, aš ir labai dviprasmiškus atsiliepimus prieš kelionę apie jį skaičiau - ir, aišku, „neigiami“ ėmė viršų doh.gif Bet aš jau tokia... tie neigiami atsiliepimai kartais tiesiog „veža“ ir priverčia važiuot išsiaiškint kaip yra iš tiesų g.gif Dabar galėčiau Krymą palygint (gal geriau sakyt „sulygint“) su Juodkalnija smile.gif Mano manymu jos abi neturi viduriuko – arba labai patinka, arba visiškai ne drinks_cheers.gif Taigi, nenuostabu, kad vieni žmonės akyse jų nebenori matyt, o kiti tiesiog svaigsta ir vis grįžta ar bent svajoja sugrįžt smile.gif
QUOTE(gandrė @ 2012 08 21, 21:40)
Aidluka, apturejau grazu ilga vakara skaitydama. Atgaiva sielai po darbo dienos. Aciu tau uz suteikta galimybe pamatyti, pakeliauti kartu su tavim  4u.gif . Visada skaitau ir laukiu jusu seimos kelioniu  mirksiukas.gif .

Gandre, ačiū labai aciuks.gif Pažadu šiemet dar vieną fotoeportažą smile.gif Kelionė jau įvyko, tik, žinant mano tempą, kiek užtruks jos aprašymas net neįsivaizduoju blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 08 21, 23:47)
Aidluka, sakiau, tylesiu, nepertraukinesiu tokio grazaus fotoreportazo, bet nesusilaikiau  biggrin.gif Tas galicino kelias ir mane pernai  buvo uzkabines, jau lekiau vyrui nuotraukas rodyti. bet jis mane kazkaip nusodino ta karta del Krymo  doh.gif  Bet kad Krymas bus tik pavasari pas mus, tai faktas. Klausimas tik kuri pavasari  biggrin.gif  Aciu, nerealiai grazu  wub.gif  O ir si jusu kelione man priimtiniausia, kai lankoma viena vieta, o ne daugybe saliu  ax.gif  Kaskart, kai pratesi fotoreportaza, apturiu daug maloniu akimirku prie kompiuterio  thumbup.gif

Cobryt, dėkui aciuks.gif Iš visos širdies linkiu kad tas „krymietiškas“ pavasaris greičiau ateitų 4u.gif Šįvakar vyro paklausiau, sąžiningai pasakyk kas Kryme labiausiai patiko, tai tas net nedvejodamas Galicino kelią paminėjo wub.gif Negaliu nesutikt – man ir įspūdingiausia ši vietelė pasirodė drinks_cheers.gif
...Apaugęs ir Krymas lankytinom Ukrainos vietom buvo blush2.gif Tik laiko stoka privertė jų visų atsisakyt ax.gif Pirmą kartą gyvenime važiavom vos ne 2000 km nieko nelankydami...bet buvo verta „pakentėt“ drinks_cheers.gif O jei dar bent porą trejetą dienelių būtume galėję pačiam Kryme ilgiau pabūti wub.gif Ech, užsisvajojau...
QUOTE(Aruna @ 2012 08 22, 09:27)
Vien dėl jos noriu į Krymą grįžti, mes taip tuo takučiu ir nepasivaikščiojom. O jei dar oloj ir koncertą paklausyt , tai visiška pilnatvė būtų  wub.gif

Aruna, aš ir, jei likimas suteiks šansą sugrįžti, su didžiausiu malonumu šį takelį dar kartą apeisiu wub.gif O dėl koncerto tu teisi drinks_cheers.gif Toj uoloj akustika toooookia... mums būnant turistas - mėgėjas Avia Marija ten traukė wub.gif Šiurpas tiesiog per kūną ėjo ax.gif Va, dabar pagalvojau – sekės gi mums prie tų Krymo uolų... ir čia, ir Čufut Kale nors į mini „koncertus“ patekom thumbup.gif
Atsakyti
...Pavaikščiokim dar Galicino takeliais wub.gif Einam dairydamiesi į mus supančius kalnus ir žiūrim... apačioj pležiukas...žmonės maudosi bigsmile.gif Geras thumbup.gif Tikrai nesitikėjom pliažo čia rast schmoll.gif O, ir stebukle didžiausias... nesuprantu kokiu būdu mūsų kuprinėj sugebėjo maudymukai visų atsirast thumbup.gif ...Juokės mano vyrukai ilgai...anekdotą „gyvenimišką“ sukūrė - išėjo boba į kalnus, vietoj kalnų batų maudymuką įsidėjo... mažu prireiks lotuliukas.gif Na, ir prireikė... Nors iš tikro – nematau jokios problemos – būčiau ir su visais rūbais į vandenį šokus...tokia viliojanti jūra pasirodė wub.gif Pležiukas įlankoj, vanduo šiltutėlis, didžiulės medūzos plaukioja - pirmą kartą per šią kelionę galėjom ilgai maudytis thumbup.gif Beje, į šį pliažą (ir ne tik į jį - įlankose net kelis matėm) iš Novy Svet miestelio gali atplukdyti ir vandens taksi - kateriukas thumbup.gif Jei nori, gali išsikviest kateriuką, kad parplukdytų į miestelį – tereikia paskambint nurodytu telefono numeriu thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pailsėję, paskrudę saulutėj, keliaujam toliau smile.gif Va, ir mūsų maudynių vieta žemai apačioj paliko smile.gif

user posted image
Atsakyti
Prieš akis vėl gražieji vaizdeliai atsiveria wub.gif wub.gif wub.gif Ir kaip aš taip apsižioplint galėjau – užmiršau iš mašinos tuščią kortelę fotoaparatui pasiimt doh.gif Kad ir kaip „kadrus“ bandau taupyt...jie baigiasi ax.gif Ir Galicino keliukas eina į pabaigą ax.gif Puikiai praleidom laiką šiam fantastiškam rojaus kampely wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...Grįžtam takeliu į miestelį smile.gif Tik dabar pastebiu, kad šalia pliažo didžiulė valgykla thumbup.gif Einam pietaut - reikia vaikui parodyt, kad mes vaikystėj ne į kavines eidavom valgyt drinks_cheers.gif Imam padėklus į rankas ir pirmyn...sriuba, koldūnai, plovas, kompotas, bandelės... Skanumėlis...tikrai visai kaip vaikystėj wub.gif Ir skonis maisto toks tikras, matyt nelabai konservantais "pagardintas" thumbup.gif
...Smagūs keliaujam į mašiną ir važiuojam atgal į Sudaką smile.gif

user posted image

Deja, kopt į Sudako tvirtovę, norinčių neatsiranda ax.gif Na, ir telieka ji kitam kartui drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti
....Matau, kad mano vyrukai gerokai nusikalę... energijos reikalaujančių pramogų nebenori ax.gif Nebenori – tai ir nereikia drinks_cheers.gif Turiu dar vieną idėją... dar vieną svajonę wub.gif Bėda tik viena – nesu garantuota, kad šiuo metu mano idėją įmanoma įgyvendint g.gif Na, bet pabandom... Iš brangiausiojo išpešu pažadą, kad nebambės, jei nuvažiavę ten kur reikia, negausim to ko noriu ax.gif Puiku thumbup.gif Gražiu Karadago draustinio pakraščiu važiuojam link Koktebli wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Atvažiuojam į Kokteblį smile.gif Dabar vyrukams išduosiu ko čia trenkėmės... Noriu nuplukdyt savo chebrytę į Karadago draustinį... prie Auksinių vartų uolos wub.gif Tik klausimas aš šiuo metu laiveliai ten plaukia g.gif Maniškiai išgirdę apie plaukimą akimirksniu atkunta...nuovargio kaip nebūta smile.gif Dar sugeba man papriekaištaut, kad nuslėpiau tokią puikią pramogą ax.gif Na, nenuslėpiau – tik truputį nutylėjau... ir dabar juk neaišku plaukia tie laiveliai jau ar neplaukia g.gif Kaip ant sparnų atlekiam iki Kokteblio krantinės.... Nuplauksim tikrai nuplausim svajonėn wub.gif Laivas išplauks už 1,5 valandos... Palauksim... Bėda tik viena - bilietų pardavėja nesutinka priimti eurų – rodo visai kitam krantinės gale esančią valiutos keityklą... Einam keistis pinigų ax.gif Einam einam ...Girdim šalia žmogus per mikrofoną skelbia... "poezdki na katerax... zolotyje vorota" bigsmile.gif Akimirką pagalvoju negi jau vaidentis pradėjo... Na, bet nesivaidena... Pakalbinam plaukimo "reklamuotoją"... už dešimt minučių išplaukia kateris link mūsų svajonės thumbup.gif Neturim grivinų... jokios bėdos – jei valiutos keitykla nedirbs – priims ir eurus thumbup.gif Kateriu plaukti kainuoja lygiai tiek pat kaip ir didesniu laiviuku - 100 grivinų arba 10 eurų žmogui smile.gif Na, super, einu tiesiog krykštaudama - kaip gerai, kad galėsim pamatyt Auksinius vartus wub.gif Tik staiga, mus iki laivelio lydėjęs, plaukimo "reklamuotojas" šypsodamasis sako man lietuviškai – kaip smagu, kad jūs taip džiaugiatės išvyka smile.gif Aš tiesog be žado...nesitikėjau visiškai, kad lietuvišką šneką čia išgirsim schmoll.gif Pasirodo, kažkada jaunystėj žmogus, baigęs studijas, dirbo Jonavos „Azote“... gyveno kelis metus Lietuvoj... ir lietuviškai išmoko...dabar Kryme keliones laiveliais organizuoja smile.gif Dabar ir mus išplukdo š Juodąją jūrą wub.gif Plaukim... Gaila, kad saulė tuo metu labai ne vietoj buvo - kai kur spigino tiek , kad neįmanoma buvo nufotografuot ax.gif Bet... kas tos nuotraukos - svarbu tai kas širdy paliko drinks_cheers.gif ...O širdį iki pat gelmių suvirpino ši išvyka wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 23 rugpjūčio 2012 - 21:55
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 23, 22:51)
Atvažiuojam į Kokteblį ...

Va čia tai taaaaip bigsmile.gif wub.gif
Atrodo, kad kokioje saloje esate (pavz; Havajuose blush2.gif ). Sužavėta nuotraukomis (tiksliau jų pradžia) wub.gif
Atsakyti
...Gražuolės Karadago uolos - kiekviena viršūnė turi savo vardą wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

...ir aukso vartai pamažu artėja wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Gaila, kad negalima arti priplaukti... ir jaukioj įlankoj išlipti ax.gif Saugomas šis draustinis be galo... laiveliai arčiau nei 30 metrų iki kranto negali priplaukt ax.gif O ir pavaikšiot po patį draustinį iš sausumos pusės, savarankiškai beveik neįmanoma... reikia gidą samdytis ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Laabai "skanus" fotopasakojimas... smile.gif
Praktiškas klausimėlis - Тропа Голицына kiek įsivazduoju eina pakrante, o ilgis jos ne pilni šeši kilometrai... Kaip paskui parsirasti atgal prie automobilio (starto vietos) ? Eiti tuo pačiu taku?
Atsakyti