QUOTE(linole @ 2012 08 21, 21:11)
Dievinu tokius takelius-keliukus, mano stichija.
Atleiski, kad po kiekvienu postu komentuoju. Negaliu susilaikyti, kaip gražu.... Kažin tik ar mano penkmečio planuose esanti Madeira į Krymą neišvirs...
Atleiski, kad po kiekvienu postu komentuoju. Negaliu susilaikyti, kaip gražu.... Kažin tik ar mano penkmečio planuose esanti Madeira į Krymą neišvirs...
Linole, nekalbėk nesąmonių - ko čia pykti Džiaugiuos, kad patinka tai ką rodau ...O Madeiros į Krymą jokiu būdu nekeist - tegu abu lieka penkmečio planuose Svarbu svajot..juk kai labai labai noris svajonės pildosi
Aidluka, sakiau, tylesiu, nepertraukinesiu tokio grazaus fotoreportazo, bet nesusilaikiau Tas galicino kelias ir mane pernai buvo uzkabines, jau lekiau vyrui nuotraukas rodyti. bet jis mane kazkaip nusodino ta karta del Krymo Bet kad Krymas bus tik pavasari pas mus, tai faktas. Klausimas tik kuri pavasari Aciu, nerealiai grazu O ir si jusu kelione man priimtiniausia, kai lankoma viena vieta, o ne daugybe saliu Kaskart, kai pratesi fotoreportaza, apturiu daug maloniu akimirku prie kompiuterio
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 21, 20:42)
Nežinau, ar verta ką nors dar rašyti - tiesiog nuostabus Novy Svet miestelio pajūrio keliukas - Tropa Galicina
Vien dėl jos noriu į Krymą grįžti, mes taip tuo takučiu ir nepasivaikščiojom. O jei dar oloj ir koncertą paklausyt , tai visiška pilnatvė būtų
QUOTE(vilks @ 2012 08 21, 21:38)
Aidluka daro įtaką mano kelionėms, jaučiu, kad Krymas gali būti ne išimtis. Nors buvau girdėjęs nemažai kritikos, bet.. Dabar jau man patinka Puikios nuotraukos, kokybiškas reportažas
Oho, daraus įtakinga Vilks, smagu kad patinka manasis Krymas Žinok, aš ir labai dviprasmiškus atsiliepimus prieš kelionę apie jį skaičiau - ir, aišku, neigiami ėmė viršų Bet aš jau tokia... tie neigiami atsiliepimai kartais tiesiog veža ir priverčia važiuot išsiaiškint kaip yra iš tiesų Dabar galėčiau Krymą palygint (gal geriau sakyt sulygint) su Juodkalnija Mano manymu jos abi neturi viduriuko arba labai patinka, arba visiškai ne Taigi, nenuostabu, kad vieni žmonės akyse jų nebenori matyt, o kiti tiesiog svaigsta ir vis grįžta ar bent svajoja sugrįžt
QUOTE(gandrė @ 2012 08 21, 21:40)
Aidluka, apturejau grazu ilga vakara skaitydama. Atgaiva sielai po darbo dienos. Aciu tau uz suteikta galimybe pamatyti, pakeliauti kartu su tavim . Visada skaitau ir laukiu jusu seimos kelioniu .
Gandre, ačiū labai Pažadu šiemet dar vieną fotoeportažą Kelionė jau įvyko, tik, žinant mano tempą, kiek užtruks jos aprašymas net neįsivaizduoju
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 08 21, 23:47)
Aidluka, sakiau, tylesiu, nepertraukinesiu tokio grazaus fotoreportazo, bet nesusilaikiau Tas galicino kelias ir mane pernai buvo uzkabines, jau lekiau vyrui nuotraukas rodyti. bet jis mane kazkaip nusodino ta karta del Krymo Bet kad Krymas bus tik pavasari pas mus, tai faktas. Klausimas tik kuri pavasari Aciu, nerealiai grazu O ir si jusu kelione man priimtiniausia, kai lankoma viena vieta, o ne daugybe saliu Kaskart, kai pratesi fotoreportaza, apturiu daug maloniu akimirku prie kompiuterio
Cobryt, dėkui Iš visos širdies linkiu kad tas krymietiškas pavasaris greičiau ateitų Šįvakar vyro paklausiau, sąžiningai pasakyk kas Kryme labiausiai patiko, tai tas net nedvejodamas Galicino kelią paminėjo Negaliu nesutikt man ir įspūdingiausia ši vietelė pasirodė
...Apaugęs ir Krymas lankytinom Ukrainos vietom buvo Tik laiko stoka privertė jų visų atsisakyt Pirmą kartą gyvenime važiavom vos ne 2000 km nieko nelankydami...bet buvo verta pakentėt O jei dar bent porą trejetą dienelių būtume galėję pačiam Kryme ilgiau pabūti Ech, užsisvajojau...
QUOTE(Aruna @ 2012 08 22, 09:27)
Vien dėl jos noriu į Krymą grįžti, mes taip tuo takučiu ir nepasivaikščiojom. O jei dar oloj ir koncertą paklausyt , tai visiška pilnatvė būtų
Aruna, aš ir, jei likimas suteiks šansą sugrįžti, su didžiausiu malonumu šį takelį dar kartą apeisiu O dėl koncerto tu teisi Toj uoloj akustika toooookia... mums būnant turistas - mėgėjas Avia Marija ten traukė Šiurpas tiesiog per kūną ėjo Va, dabar pagalvojau sekės gi mums prie tų Krymo uolų... ir čia, ir Čufut Kale nors į mini koncertus patekom
...Pavaikščiokim dar Galicino takeliais Einam dairydamiesi į mus supančius kalnus ir žiūrim... apačioj pležiukas...žmonės maudosi Geras Tikrai nesitikėjom pliažo čia rast O, ir stebukle didžiausias... nesuprantu kokiu būdu mūsų kuprinėj sugebėjo maudymukai visų atsirast ...Juokės mano vyrukai ilgai...anekdotą gyvenimišką sukūrė - išėjo boba į kalnus, vietoj kalnų batų maudymuką įsidėjo... mažu prireiks Na, ir prireikė... Nors iš tikro nematau jokios problemos būčiau ir su visais rūbais į vandenį šokus...tokia viliojanti jūra pasirodė Pležiukas įlankoj, vanduo šiltutėlis, didžiulės medūzos plaukioja - pirmą kartą per šią kelionę galėjom ilgai maudytis Beje, į šį pliažą (ir ne tik į jį - įlankose net kelis matėm) iš Novy Svet miestelio gali atplukdyti ir vandens taksi - kateriukas Jei nori, gali išsikviest kateriuką, kad parplukdytų į miestelį tereikia paskambint nurodytu telefono numeriu
Pailsėję, paskrudę saulutėj, keliaujam toliau Va, ir mūsų maudynių vieta žemai apačioj paliko
Pailsėję, paskrudę saulutėj, keliaujam toliau Va, ir mūsų maudynių vieta žemai apačioj paliko
Prieš akis vėl gražieji vaizdeliai atsiveria Ir kaip aš taip apsižioplint galėjau užmiršau iš mašinos tuščią kortelę fotoaparatui pasiimt Kad ir kaip kadrus bandau taupyt...jie baigiasi Ir Galicino keliukas eina į pabaigą Puikiai praleidom laiką šiam fantastiškam rojaus kampely
Papildyta:
...Grįžtam takeliu į miestelį Tik dabar pastebiu, kad šalia pliažo didžiulė valgykla Einam pietaut - reikia vaikui parodyt, kad mes vaikystėj ne į kavines eidavom valgyt Imam padėklus į rankas ir pirmyn...sriuba, koldūnai, plovas, kompotas, bandelės... Skanumėlis...tikrai visai kaip vaikystėj Ir skonis maisto toks tikras, matyt nelabai konservantais "pagardintas"
...Smagūs keliaujam į mašiną ir važiuojam atgal į Sudaką
Deja, kopt į Sudako tvirtovę, norinčių neatsiranda Na, ir telieka ji kitam kartui
Papildyta:
...Grįžtam takeliu į miestelį Tik dabar pastebiu, kad šalia pliažo didžiulė valgykla Einam pietaut - reikia vaikui parodyt, kad mes vaikystėj ne į kavines eidavom valgyt Imam padėklus į rankas ir pirmyn...sriuba, koldūnai, plovas, kompotas, bandelės... Skanumėlis...tikrai visai kaip vaikystėj Ir skonis maisto toks tikras, matyt nelabai konservantais "pagardintas"
...Smagūs keliaujam į mašiną ir važiuojam atgal į Sudaką
Deja, kopt į Sudako tvirtovę, norinčių neatsiranda Na, ir telieka ji kitam kartui
....Matau, kad mano vyrukai gerokai nusikalę... energijos reikalaujančių pramogų nebenori Nebenori tai ir nereikia Turiu dar vieną idėją... dar vieną svajonę Bėda tik viena nesu garantuota, kad šiuo metu mano idėją įmanoma įgyvendint Na, bet pabandom... Iš brangiausiojo išpešu pažadą, kad nebambės, jei nuvažiavę ten kur reikia, negausim to ko noriu Puiku Gražiu Karadago draustinio pakraščiu važiuojam link Koktebli
Atvažiuojam į Kokteblį Dabar vyrukams išduosiu ko čia trenkėmės... Noriu nuplukdyt savo chebrytę į Karadago draustinį... prie Auksinių vartų uolos Tik klausimas aš šiuo metu laiveliai ten plaukia Maniškiai išgirdę apie plaukimą akimirksniu atkunta...nuovargio kaip nebūta Dar sugeba man papriekaištaut, kad nuslėpiau tokią puikią pramogą Na, nenuslėpiau tik truputį nutylėjau... ir dabar juk neaišku plaukia tie laiveliai jau ar neplaukia Kaip ant sparnų atlekiam iki Kokteblio krantinės.... Nuplauksim tikrai nuplausim svajonėn Laivas išplauks už 1,5 valandos... Palauksim... Bėda tik viena - bilietų pardavėja nesutinka priimti eurų rodo visai kitam krantinės gale esančią valiutos keityklą... Einam keistis pinigų Einam einam ...Girdim šalia žmogus per mikrofoną skelbia... "poezdki na katerax... zolotyje vorota" Akimirką pagalvoju negi jau vaidentis pradėjo... Na, bet nesivaidena... Pakalbinam plaukimo "reklamuotoją"... už dešimt minučių išplaukia kateris link mūsų svajonės Neturim grivinų... jokios bėdos jei valiutos keitykla nedirbs priims ir eurus Kateriu plaukti kainuoja lygiai tiek pat kaip ir didesniu laiviuku - 100 grivinų arba 10 eurų žmogui Na, super, einu tiesiog krykštaudama - kaip gerai, kad galėsim pamatyt Auksinius vartus Tik staiga, mus iki laivelio lydėjęs, plaukimo "reklamuotojas" šypsodamasis sako man lietuviškai kaip smagu, kad jūs taip džiaugiatės išvyka Aš tiesog be žado...nesitikėjau visiškai, kad lietuvišką šneką čia išgirsim Pasirodo, kažkada jaunystėj žmogus, baigęs studijas, dirbo Jonavos Azote... gyveno kelis metus Lietuvoj... ir lietuviškai išmoko...dabar Kryme keliones laiveliais organizuoja Dabar ir mus išplukdo š Juodąją jūrą Plaukim... Gaila, kad saulė tuo metu labai ne vietoj buvo - kai kur spigino tiek , kad neįmanoma buvo nufotografuot Bet... kas tos nuotraukos - svarbu tai kas širdy paliko ...O širdį iki pat gelmių suvirpino ši išvyka
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 23, 22:51)
Atvažiuojam į Kokteblį ...
Va čia tai taaaaip
Atrodo, kad kokioje saloje esate (pavz; Havajuose ). Sužavėta nuotraukomis (tiksliau jų pradžia)
...Gražuolės Karadago uolos - kiekviena viršūnė turi savo vardą
...ir aukso vartai pamažu artėja
Gaila, kad negalima arti priplaukti... ir jaukioj įlankoj išlipti Saugomas šis draustinis be galo... laiveliai arčiau nei 30 metrų iki kranto negali priplaukt O ir pavaikšiot po patį draustinį iš sausumos pusės, savarankiškai beveik neįmanoma... reikia gidą samdytis
...ir aukso vartai pamažu artėja
Gaila, kad negalima arti priplaukti... ir jaukioj įlankoj išlipti Saugomas šis draustinis be galo... laiveliai arčiau nei 30 metrų iki kranto negali priplaukt O ir pavaikšiot po patį draustinį iš sausumos pusės, savarankiškai beveik neįmanoma... reikia gidą samdytis
Laabai "skanus" fotopasakojimas...
Praktiškas klausimėlis - Тропа Голицына kiek įsivazduoju eina pakrante, o ilgis jos ne pilni šeši kilometrai... Kaip paskui parsirasti atgal prie automobilio (starto vietos) ? Eiti tuo pačiu taku?
Praktiškas klausimėlis - Тропа Голицына kiek įsivazduoju eina pakrante, o ilgis jos ne pilni šeši kilometrai... Kaip paskui parsirasti atgal prie automobilio (starto vietos) ? Eiti tuo pačiu taku?