Aidluka, o tie Krymo pyragėliai tai tokie su bulvių koše viduje?
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 18, 16:07)
Mūsų erelis sugalvojo tikram ereliui į akis pažiūrėt...norėtų ir rankose palaikyt
Labai graži foto Ant rankos nieko neuždėjo , taip baisiai man čia atrodo įsikabinęs nagais tas erelis, bet kaip viens į kitą žiūri .
Delfinai ir kregždės lizdas
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 08 19, 14:30)
Aidluka, o tie Krymo pyragėliai tai tokie su bulvių koše viduje?
Vasariuk76, su mėsa tie pyragėliai... maniškiai visiški mėsėdžiai... jiems kitokių nelabai galima įsiūlyt Kitą savaitę galbūt jau atgausiu sutaisytą savo kompą žinau, kad turiu vieną paplaukusią nuotrauką, kurioj jie kažkiek matos - parodysiu
QUOTE(Ingel @ 2012 08 19, 17:27)
Labai graži foto Ant rankos nieko neuždėjo , taip baisiai man čia atrodo įsikabinęs nagais tas erelis, bet kaip viens į kitą žiūri .
Ingel, ačiū Aišku, kad nieko neuždėjo... jiems tik svarbu savo paukštį įbrukt Bet mano erelis ištvermingai tikrojo erelio egzekuciją atlaikė Čia nuotraukoj dar normaliai tie nagai atrodo... iš tikro, vaikinas labai subraižytas buvo Na, bet nieks nekaltas pats norėjo
Papildyta:
...Vėl gegužio žiedai
Papildyta:
...O toliau - nieko nerašysiu Kompetencijos kalbėt apie augalus neturiu nelabai juos pažyst Tiesiog Nikitos botanikos sodo lobiai Šiaip prie kiekvieno augalo, kaip ir kiekvienam botanikos sode, yra visa informacija koks tai augalas, kiek jam metų, kur paplitęs ir t.t. Nors tą informaciją ir skaitėm, bet daug kas pasimiršo Taigi, nenoriu nieko klaidint tik rodau tai, kas patraukė akį
Papildyta:
...Vandalų išniekinti bambuakai Negi išties laimingesni pasidarai kažkur palikęs savo vardą
Papildyta:
..Sėdam pailsėt jaukioj pavėsinėj... Tiesiog tobula diena baigiasi Na, na, diena baigiasi, o mes miegot neturim kur... Ką daryt Ką nors sugalvosim grįžę į mašiną
Grįžtam į mašiną... Ne tik neturim kur miegot, bet ir dujos eina į pabaigą... Stojam degalinėj... Ten kabo užrašas, kad ir tos baigėsi Nesiseka... Na, negi tobula diena negali tobulai pasibaigt Sugalvojau - nors dujų ir nėra - siunčiu vyrą į degalinę paklaust, gal kur netoliese yra koks kempingas arba degalinės darbuotojai gal žino kas netoliese nuomoja kambarius Išeina mano brangusis, ir kokį pusvalandį negrįžta Na, galvoju jau beveik temsta, o mes pastrigę kažkokioj degalinėj Siunčiu vaiką ieškot tėvo... pagaliau grįžta abu... Pasirodo, užtaikė, ant lietuvius labai mėgstančios, Lietuvoj kurį laiką gyvenusios, moteriškės Ta net nubraižė kelią iki kempingo, sužymėjo visus pakely pasitaikysiančius miestelius - toks jausmas lyg be žemėlapio keliautume Aišku, manasis prieš keliones nesigilina kur važiuot... aš kelią rodau... ir žemėlapius aš studijuoju Tik jau kelio kai reikia paklaust, "GPSas" vardan to, kad pats darbą iki galo atliktų - kaip tortas mašinoj sėdi ir kitus varinėja aiškintis Iš tikro, nevisada tie kiti manęs klauso, bet šįkart... paklausė Žodžiu, mano brangusis atneša schemą aš ją mintinai žinau... Iki kempingo Rybacje miestely tik apie 30 km varom Važiuojam važiuojam, raitom raitom per kalnus pagaliau apačioj matau palapines... Liuks Tobulesnės dienos pabaigos neįsivaizdavau
Nusileidžiam prie kempingo šlagbaumas kelią pastoja... O kur kempingo administracija Nieko nerasta... Einam prie žmonių su mašinom paklaust kaip jie čia įvažiavo... Pasirodo kempingo šeimininkas kitoj gatvės pusėj gyvena... Susirandam Žmogus labai apgailestauja, kad dar ne sezonas - dušai neveikia, gėlo vandens nėra, o mums vienodai leisk tik greičiau į teritoriją palapinę statytis... tuoj sutems Įleidžia... Kol palapinę pasistatom, dar gidais padirbėjam norintys čia apsistot tik pradeda rinktis
Grįžtam į mašiną... Ne tik neturim kur miegot, bet ir dujos eina į pabaigą... Stojam degalinėj... Ten kabo užrašas, kad ir tos baigėsi Nesiseka... Na, negi tobula diena negali tobulai pasibaigt Sugalvojau - nors dujų ir nėra - siunčiu vyrą į degalinę paklaust, gal kur netoliese yra koks kempingas arba degalinės darbuotojai gal žino kas netoliese nuomoja kambarius Išeina mano brangusis, ir kokį pusvalandį negrįžta Na, galvoju jau beveik temsta, o mes pastrigę kažkokioj degalinėj Siunčiu vaiką ieškot tėvo... pagaliau grįžta abu... Pasirodo, užtaikė, ant lietuvius labai mėgstančios, Lietuvoj kurį laiką gyvenusios, moteriškės Ta net nubraižė kelią iki kempingo, sužymėjo visus pakely pasitaikysiančius miestelius - toks jausmas lyg be žemėlapio keliautume Aišku, manasis prieš keliones nesigilina kur važiuot... aš kelią rodau... ir žemėlapius aš studijuoju Tik jau kelio kai reikia paklaust, "GPSas" vardan to, kad pats darbą iki galo atliktų - kaip tortas mašinoj sėdi ir kitus varinėja aiškintis Iš tikro, nevisada tie kiti manęs klauso, bet šįkart... paklausė Žodžiu, mano brangusis atneša schemą aš ją mintinai žinau... Iki kempingo Rybacje miestely tik apie 30 km varom Važiuojam važiuojam, raitom raitom per kalnus pagaliau apačioj matau palapines... Liuks Tobulesnės dienos pabaigos neįsivaizdavau
Nusileidžiam prie kempingo šlagbaumas kelią pastoja... O kur kempingo administracija Nieko nerasta... Einam prie žmonių su mašinom paklaust kaip jie čia įvažiavo... Pasirodo kempingo šeimininkas kitoj gatvės pusėj gyvena... Susirandam Žmogus labai apgailestauja, kad dar ne sezonas - dušai neveikia, gėlo vandens nėra, o mums vienodai leisk tik greičiau į teritoriją palapinę statytis... tuoj sutems Įleidžia... Kol palapinę pasistatom, dar gidais padirbėjam norintys čia apsistot tik pradeda rinktis
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 19, 20:40)
Kai birželio mėnesį buvau Bergene, Norvegijoje, tokie augalai masiškai žydėjo.
Jūsų Jalta su Kregždės lizdu ir sodais užbūrė. Gal Jalta ir palangiška, bet iš jūsų nuotraukų labai viliojančiai atrodo.
QUOTE(linole @ 2012 08 20, 18:05)
Kai birželio mėnesį buvau Bergene, Norvegijoje, tokie augalai masiškai žydėjo.
Jūsų Jalta su Kregždės lizdu ir sodais užbūrė. Gal Jalta ir palangiška, bet iš jūsų nuotraukų labai viliojančiai atrodo.
Ačiū, linole Aš dėl tų medžių buvau prisisvaigus, kad tokius pat mačiau ir Lietuvoj Tik niekaip neatsimenu kur Jaučiu eilinį kartą susapnavau
Ketvirtadienis, 2012 m. gegužės 3 d.
....Per miegus girdžiu savo brangiausio kvietimą lyst lauk iš palapinės Bandau spyriotis dar anksti... dar noriu pamiegot Bet jis neatstoja nors tu ką Lendu....o ten...toks grožis ...Visas kempingas tiesiog paskendęs rūke Atrodo, lyg debesis nusileido ir migloje paskandino visą įlanką Aišku, nuotraukos nė lašelio to grožio ir to beprotiškai gero akimirkos jausmo niekada neatspindės Viskas liko širdelėj, gražiausių gyvenimo prisiminimų stalčiuky
...Susėdom abu su brangiausiuoju kavos puodelius apsikabinę rankose... ir tylėjom... nesinorėjo drumst už širdies griebiančios akimirkos jokiom banalybėm Toks pilnatvės jausmas aplankė - tyliai sau pagalvojau - kokia aš laiminga... AŠ TURIU GALIMYBĘ KELIAUT Ech, net susigraudinau
...Atsiprašau visų, kad pasidariau silpnumo akimirkai... negalėjau kitaip Labai šilti prisiminimai aplankė
Keliaukim toliau Su brangiausiuoju susitariam, kad ir šįvakar grįšim čia nakvoti Išvažiuodami, atsisveikinam su šeimininku "do svidanije" - jis patikina, kad negrįšim... pakely daug gražesnis kempingas yra Na, pažiūrėsim kiek tame tiesos O dabar gražiu pajūrio keliu važiuokim link Sudako
Kylam į kalnus... Rybacje miestelis su mūsų kempingu liko žemai apačioj... Rūkas jau baigia išsisklaidyt
Prieš akis ir Sudako pilis (Genujos tvirtovė) jau matosi
Keliaukim toliau Su brangiausiuoju susitariam, kad ir šįvakar grįšim čia nakvoti Išvažiuodami, atsisveikinam su šeimininku "do svidanije" - jis patikina, kad negrįšim... pakely daug gražesnis kempingas yra Na, pažiūrėsim kiek tame tiesos O dabar gražiu pajūrio keliu važiuokim link Sudako
Kylam į kalnus... Rybacje miestelis su mūsų kempingu liko žemai apačioj... Rūkas jau baigia išsisklaidyt
Prieš akis ir Sudako pilis (Genujos tvirtovė) jau matosi
...Na, pilis dar palauks savo eilės (aišku, jei sulauks ) - dabar sukim link Novyj Svet miestelio Keliukas išvis iš fantastikos srities Aplink nerealaus grožio kalnai ir rūke tebeskendinti jūra
...Stojam miestely prieš akis vėl gražiausi žiedai
...Užsukam į Novyj Svet pliažą, bet ne jis mūsų tikslas... maudynėms pasirinksim kitą vietą
...Stojam miestely prieš akis vėl gražiausi žiedai
...Užsukam į Novyj Svet pliažą, bet ne jis mūsų tikslas... maudynėms pasirinksim kitą vietą
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 20, 21:19)
Toks pilnatvės jausmas aplankė - tyliai sau pagalvojau - kokia aš laiminga... AŠ TURIU GALIMYBĘ KELIAUT Ech, net susigraudinau
...Na, o dabar kelionės "vinis" arba tai, nuo ko visa ir prasidėjo ...Čia buvo nufotografuotas dar žiemą , visai netyčia mano "atrastas" vaizdelis, kuris tikrąja ta žodžio prasme susuko smegenis ir privertė svajot apie šį nuostabų kampelį
...Bilietų pardavėjas sakė, kad šioj gražioj "trasoj" valandžiukę sugaišim ...Ačiū dievui, žadėtoji valandžiukė visu pusdieniu virto, bet... ir to buvo maža ...Nežinau, ar verta ką nors dar rašyti - tiesiog nuostabus Novy Svet miestelio pajūrio keliukas - Tropa Galicina
Papildyta:
...Bilietų pardavėjas sakė, kad šioj gražioj "trasoj" valandžiukę sugaišim ...Ačiū dievui, žadėtoji valandžiukė visu pusdieniu virto, bet... ir to buvo maža ...Nežinau, ar verta ką nors dar rašyti - tiesiog nuostabus Novy Svet miestelio pajūrio keliukas - Tropa Galicina
Papildyta:
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 21, 20:42)
...Na, o dabar kelionės "vinis" arba tai, nuo ko visa ir prasidėjo ...Čia buvo nufotografuotas dar žiemą , visai netyčia mano "atrastas" vaizdelis, kuris tikrąja ta žodžio prasme susuko smegenis ir privertė svajot apie šį nuostabų kampelį
Dievinu tokius takelius-keliukus, mano stichija.
Atleiski, kad po kiekvienu postu komentuoju. Negaliu susilaikyti, kaip gražu.... Kažin tik ar mano penkmečio planuose esanti Madeira į Krymą neišvirs...