Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasario žieduos paskendęs pasakiškasis Krymas

Aidluka, o tie Krymo pyragėliai tai tokie su bulvių koše viduje?
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 18, 16:07)
Mūsų „erelis“ sugalvojo tikram ereliui į akis pažiūrėt...norėtų ir rankose palaikyt ax.gif 

Labai graži foto wub.gif Ant rankos nieko neuždėjo g.gif , taip baisiai man čia atrodo įsikabinęs nagais tas erelis, bet kaip viens į kitą žiūri thumbup.gif .
Delfinai bigsmile.gif ir kregždės lizdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 08 19, 14:30)
Aidluka, o tie Krymo pyragėliai tai tokie su bulvių koše viduje?

Vasariuk76, su mėsa tie pyragėliai... maniškiai visiški „mėsėdžiai“... jiems kitokių nelabai galima įsiūlyt ax.gif Kitą savaitę galbūt jau atgausiu sutaisytą savo kompą – žinau, kad turiu vieną „paplaukusią“ nuotrauką, kurioj jie kažkiek matos - parodysiu smile.gif
QUOTE(Ingel @ 2012 08 19, 17:27)
Labai graži foto wub.gif Ant rankos nieko neuždėjo g.gif  , taip baisiai man čia atrodo įsikabinęs nagais tas erelis, bet kaip viens į kitą žiūri thumbup.gif .
Delfinai bigsmile.gif ir kregždės lizdas wub.gif

Ingel, ačiū 4u.gif Aišku, kad nieko neuždėjo... jiems tik svarbu savo paukštį įbrukt doh.gif Bet mano „erelis“ ištvermingai tikrojo erelio „egzekuciją“ atlaikė lotuliukas.gif Čia nuotraukoj dar normaliai tie nagai atrodo... iš tikro, vaikinas labai subraižytas buvo doh.gif Na, bet nieks nekaltas – pats norėjo drinks_cheers.gif
Papildyta:
...Vėl gegužio žiedai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
...O toliau - nieko nerašysiu ax.gif Kompetencijos kalbėt apie augalus neturiu… nelabai juos pažyst blush2.gif Tiesiog Nikitos botanikos sodo lobiai wub.gif wub.gif wub.gif Šiaip prie kiekvieno augalo, kaip ir kiekvienam botanikos sode, yra visa informacija koks tai augalas, kiek jam metų, kur paplitęs ir t.t. Nors tą informaciją ir skaitėm, bet daug kas pasimiršo ax.gif Taigi, nenoriu nieko klaidint… tik rodau tai, kas patraukė akį bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...Vandalų išniekinti bambuakai doh.gif Negi išties laimingesni pasidarai kažkur palikęs savo vardą g.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
..Sėdam pailsėt jaukioj pavėsinėj... Tiesiog tobula diena baigiasi wub.gif Na, na, diena baigiasi, o mes miegot neturim kur... Ką daryt g.gif Ką nors sugalvosim grįžę į mašiną drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Grįžtam į mašiną... Ne tik neturim kur miegot, bet ir dujos eina į pabaigą... Stojam degalinėj... Ten kabo užrašas, kad ir tos baigėsi doh.gif Nesiseka... Na, negi tobula diena negali tobulai pasibaigt g.gif Sugalvojau - nors dujų ir nėra - siunčiu vyrą į degalinę paklaust, gal kur netoliese yra koks kempingas arba degalinės darbuotojai gal žino kas netoliese nuomoja kambarius g.gif Išeina mano brangusis, ir kokį pusvalandį negrįžta ax.gif Na, galvoju – jau beveik temsta, o mes pastrigę kažkokioj degalinėj doh.gif Siunčiu vaiką ieškot tėvo... pagaliau grįžta abu... Pasirodo, užtaikė, ant lietuvius labai mėgstančios, Lietuvoj kurį laiką gyvenusios, moteriškės smile.gif Ta net nubraižė kelią iki kempingo, sužymėjo visus pakely pasitaikysiančius miestelius - toks jausmas – lyg be žemėlapio keliautume blush2.gif Aišku, manasis prieš keliones nesigilina kur važiuot... aš kelią rodau... ir žemėlapius aš studijuoju smile.gif Tik jau kelio kai reikia paklaust, "GPS“as" vardan to, kad pats darbą iki galo atliktų - kaip tortas mašinoj sėdi ir kitus varinėja aiškintis blush2.gif Iš tikro, nevisada tie kiti manęs klauso, bet šįkart... paklausė mirksiukas.gif Žodžiu, mano brangusis atneša schemą – aš ją mintinai žinau... Iki kempingo Rybacje miestely tik apie 30 km – varom thumbup.gif Važiuojam važiuojam, raitom raitom per kalnus – pagaliau apačioj matau palapines... Liuks clap.gif Tobulesnės dienos pabaigos neįsivaizdavau thumbup.gif
Nusileidžiam prie kempingo – šlagbaumas kelią pastoja... O kur kempingo administracija g.gif Nieko nerasta... Einam prie žmonių su mašinom paklaust kaip jie čia įvažiavo... Pasirodo kempingo šeimininkas kitoj gatvės pusėj gyvena... Susirandam smile.gif Žmogus labai apgailestauja, kad dar ne sezonas - dušai neveikia, gėlo vandens nėra, o mums vienodai – leisk tik greičiau į teritoriją palapinę statytis... tuoj sutems doh.gif Įleidžia... Kol palapinę pasistatom, dar „gidais“ padirbėjam – norintys čia apsistot tik pradeda rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 19, 20:40)
user posted image

Kai birželio mėnesį buvau Bergene, Norvegijoje, tokie augalai masiškai žydėjo. wub.gif

Jūsų Jalta su Kregždės lizdu ir sodais užbūrė. Gal Jalta ir palangiška, bet iš jūsų nuotraukų labai viliojančiai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 08 20, 18:05)
Kai birželio mėnesį buvau Bergene, Norvegijoje, tokie augalai masiškai žydėjo.  wub.gif

Jūsų Jalta su Kregždės lizdu ir sodais užbūrė. Gal Jalta ir palangiška, bet iš jūsų nuotraukų labai viliojančiai atrodo.  thumbup.gif

Ačiū, linole 4u.gif Aš dėl tų medžių buvau prisisvaigus, kad tokius pat mačiau ir Lietuvoj smile.gif Tik niekaip neatsimenu kur g.gif Jaučiu eilinį kartą susapnavau hihihi.gif

Ketvirtadienis, 2012 m. gegužės 3 d.

....Per miegus girdžiu savo brangiausio kvietimą lyst lauk iš palapinės verysad.gif Bandau spyriotis – dar anksti... dar noriu pamiegot ax.gif Bet jis neatstoja nors tu ką doh.gif Lendu....o ten...toks grožis bigsmile.gif ...Visas kempingas tiesiog paskendęs rūke wub.gif Atrodo, lyg debesis nusileido ir migloje paskandino visą įlanką wub.gif wub.gif wub.gif Aišku, nuotraukos nė lašelio to grožio ir to beprotiškai gero akimirkos jausmo niekada neatspindės ax.gif Viskas liko širdelėj, gražiausių gyvenimo prisiminimų stalčiuky ax.gif
...Susėdom abu su brangiausiuoju kavos puodelius apsikabinę rankose... ir tylėjom... nesinorėjo drumst už širdies griebiančios akimirkos jokiom banalybėm ax.gif Toks pilnatvės jausmas aplankė - tyliai sau pagalvojau - kokia aš laiminga... AŠ TURIU GALIMYBĘ KELIAUT thumbup.gif Ech, net susigraudinau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 20 rugpjūčio 2012 - 20:29
...Atsiprašau visų, kad pasidariau silpnumo akimirkai... negalėjau kitaip blush2.gif Labai šilti prisiminimai aplankė wub.gif
Keliaukim toliau smile.gif Su brangiausiuoju susitariam, kad ir šįvakar grįšim čia nakvoti thumbup.gif Išvažiuodami, atsisveikinam su šeimininku "do svidanije" - jis patikina, kad negrįšim... pakely daug gražesnis kempingas yra ax.gif Na, pažiūrėsim kiek tame tiesos drinks_cheers.gif O dabar gražiu pajūrio keliu važiuokim link Sudako wub.gif

Kylam į kalnus... Rybacje miestelis su mūsų kempingu liko žemai apačioj... Rūkas jau baigia išsisklaidyt wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prieš akis ir Sudako pilis (Genujos tvirtovė) jau matosi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
...Na, pilis dar palauks savo eilės (aišku, jei sulauks ax.gif ) - dabar sukim link Novyj Svet miestelio bigsmile.gif Keliukas išvis iš fantastikos srities wub.gif wub.gif wub.gif Aplink nerealaus grožio kalnai ir rūke tebeskendinti jūra wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...Stojam miestely – prieš akis vėl gražiausi žiedai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

...Užsukam į Novyj Svet pliažą, bet ne jis mūsų tikslas... maudynėms pasirinksim kitą vietą ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 20, 21:19)
Toks pilnatvės jausmas aplankė - tyliai sau pagalvojau -  kokia aš laiminga... AŠ TURIU GALIMYBĘ KELIAUT  thumbup.gif  Ech, net susigraudinau blush2.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
...Na, o dabar kelionės "vinis" arba tai, nuo ko visa ir prasidėjo smile.gif ...Čia buvo nufotografuotas dar žiemą , visai netyčia mano "atrastas" vaizdelis, kuris tikrąja ta žodžio prasme susuko smegenis ir privertė svajot apie šį nuostabų kampelį wub.gif wub.gif wub.gif
...Bilietų pardavėjas sakė, kad šioj gražioj "trasoj" valandžiukę sugaišim ax.gif ...Ačiū dievui, žadėtoji valandžiukė visu pusdieniu virto, bet... ir to buvo maža ax.gif ...Nežinau, ar verta ką nors dar rašyti - tiesiog nuostabus Novy Svet miestelio pajūrio keliukas - Tropa Galicina wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 21, 20:42)
...Na, o dabar kelionės "vinis" arba tai, nuo ko visa ir prasidėjo smile.gif ...Čia buvo nufotografuotas dar žiemą , visai netyčia mano "atrastas" vaizdelis, kuris tikrąja ta žodžio prasme susuko smegenis ir privertė svajot apie šį nuostabų kampelį wub.gif wub.gif  wub.gif 
...Bilietų pardavėjas sakė, kad šioj gražioj "trasoj" valandžiukę sugaišim ax.gif  ...Ačiū dievui, žadėtoji valandžiukė visu pusdieniu  virto, bet... ir to buvo maža ax.gif ...Nežinau, ar verta ką nors dar rašyti - tiesiog nuostabus Novy Svet miestelio pajūrio keliukas - Tropa Galicina wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dievinu tokius takelius-keliukus, mano stichija. wub.gif

Atleiski, kad po kiekvienu postu komentuoju. Negaliu susilaikyti, kaip gražu.... wub.gif wub.gif wub.gif Kažin tik ar mano penkmečio planuose esanti Madeira į Krymą neišvirs... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aidluka daro įtaką mano kelionėms, jaučiu, kad Krymas gali būti ne išimtis. Nors buvau girdėjęs nemažai kritikos, bet.. Dabar jau man patinka smile.gif Puikios nuotraukos, kokybiškas reportažas thumbup.gif
Atsakyti