...Važiuojam toliau

Leidžiamės į apačią... Na, Jalta dar palauks stojam prie aukščiausio Krymo krioklio Učan Su (jis visai pakely važiuojant nuo - link Ai Petri)

Perkam bilietėlius ir einam apžiūrėt beveik iš 100 metrų krintančių vandens purslų - tikrai gražu

Krioklio teritorija aptverta tvorele, bet mano vyrukai pamatę, kad ji nėra neįveikiama ...šoka per tvorelę ir palenda po pačiu kriokliu

Visai smagi atrakcija

...Na, papasakosiu dar apie vieną "atrakciją", kurią teko patirt prie krioklio

Kaip jau minėjau totoriai pasitikėjimo man visiškai nekėlė, stengiaus kiek galima jų išvengt

Bet tik įėjus į krioklio teritoriją, mus pasitiko daugybė totorių su visokiais gyvūnais ir paukščiais rankose - pelėdom, voverėm, visokiais barsukais ir t.t. Nuo visų šiaip ne taip atsimušėm, bet žiūrim priešais didžiuliai ereliai

Mūsų erelis sugalvojo tikram ereliui į akis pažiūrėt...norėtų ir rankose palaikyt

Norėtų tai norėtų jokių problemų - klausiam kiek tai kainuoja

Sužinom kad 20 grivinų (t.y. 2 eurai)

Super, dar pasitikslinu, ar už šią kainą tik vieną kadrą galėsiu nufotografuot, ar kelis

Patikino, kad galiu fotkint kiek noriu... Liuks, vyrui liepiu greičiau sumokėt (keistai pasirodė, kad senukas totoris renkantis pinigus, nelabai norėjo iš anksto juos paimt... bet šiaip ne taip vistiek pavyko įbrukt), o pati fotografuoju

Baigiu, "grąžinam" šeimininkui erelį ir, ką jūs manot kaina nuo 20 grivinų stebuklingai iki 200 pakilo

Na, galvoju, išgraužkit tikrai nei cento daugiau neduosiu

Tie kad puolė į akis, atseit aš ne taip supratau, ne taip išgirdau ir t.t.

Sakau, ką ne taip supratau pinigus juk jau sumokėjom...Tie žvilgt į savo senuką, anas tik skėstelėjo rankom ir patvirtino kad tiesą sakom

Nebeliko jokios prasmės draskytis

...Tai nutiko tik atėjus, grįžtant žiūrim vėl triukšmas prie tų totorių... vėl apgauti žmonės bando įrodyt savo tiesą

Liūdna, kai aferistai visokiom nesąmonėm tokiose gražiose vietose gadina nuotaiką

Neveltui visi zapovednikų prižiūrėtojai (ukrainiečiai) patarinėjo kuo mažiau reikalų turėt su totoriais...
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...