Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasario žieduos paskendęs pasakiškasis Krymas

Aidluka 4u.gif Reportažas puikus. Vien tik teigiamos emocijos 4u.gif paskaičius Krymo temą... mano nuomonė keičiasi kas 10 min.
Atsakyti
Mergaitės, dėkui - labai smagu, kad mūsų kelionė patiko aciuks.gif Baltai Jums pavydžiu pažinties su šiuo nuostabiu kraštu - linkiu grįžti namo su pačiais šilčiausiais ir smagiausiais įspūdžiais 4u.gif Gal dar nepavėlavau atsakyt į klausimus - tik dabar juos pamačiau blush2.gif
QUOTE(vilmaaa @ 2013 03 16, 16:34)
Mes birželį planuojam taip pat iki jo pakeliauti. Tik kuo daugiau skaitau, tuo vis labiau nervina mintis apie kelius. Ar jie tikrai tokie tragiški? Kokios atkarpos baisiausios ir kiek jos tęsėsi?  ax.gif

Vilmut, dėl kelių tikrai labai nepergyvenkit – nėra jie labai tragiški schmoll.gif Šiemet jau keletą kartų teko pasivažinėti po Latviją – tai skirtumą tarp Ukrainos ir Latvijos kelių temačiau vieną – Ukrainoj kur kas didesni mašinų srautai, o patys keliai ne ką blogesni nei mūsų artimojoj kaimynėj drinks_cheers.gif Šiaip, mūsų atminty, Ukrainoj pačia blogiausia kelio atkarpa išlikus: Lvovas – Ternopil – Chmelnicki – Vinytca – Uman doh.gif Vyras sakė - jokiu būdu antrą kartą šiuo keliu nebevažiuotų schmoll.gif Aš jam pritariu – juk ir pati, planuodama maršrutą, šį kelią rinkausi tik norėdama "paragauti“ tarybinės „egzotikos“ mirksiukas.gif Grįžimas namo per Kijevą, Rivnę, Lutską tikrai buvo nesulyginamai lengvesnis ir paprastesnis drinks_cheers.gif Be to, ir muitinėj eilė kur kas greičiau slinko nei atvažiuojant Rava Ruskoj. Žodžiu, manau, mažiau baiminkitės – drąsiai važiuokit ir pasidžiaukit šiuo unikaliu kampeliu wub.gif Pamatysit, tie keliai tikrai nublanks prieš visas Krymo grožybes drinks_cheers.gif

QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 03, 15:34)
...paskaičius Krymo temą... mano nuomonė keičiasi kas 10 min.

Alicija.ali, man Krymo tema irgi prieš kelionę kėlė didžiulę sumaištį doh.gif Rodės, tiek blogybių toj Ukrainoj tyko, kad visiškai nėra jokio reikalo į tą Krymą važiuoti blink.gif Bet, pagalvojau - jei būtų taip blogai, kaip atrodo paskaičius kai kuriuos komentarus, tikrai nevažiuotų ten žmonės po kelis metus iš eilės g.gif Man rodos, svarbiausia yra pačiam pozityviai nusiteikti ir nepradėti lyginti Krymo su prabangiom šalim - tada ir trūkumų pavyks gerokai mažiau įžvelgti drinks_cheers.gif Mums Krymas tikrai labai patiko - tai, jaučiu, akivaizdžiai matės iš mano reportažo bigsmile.gif Ech, berašant tokia nostalgija apėmė – kaip ir prieš metus rašiau, tą ir dabar galiu patvirtinti - tikrai širdis šaukia kada nors ten sugrįžti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 20 birželio 2013 - 19:44