Dėkui už dar vieną puikų, gražų, šiltą reportažą
Jaučiu vyras ilgai dar "ant rankų" žmoną nešiojo už šią kelionės mintį ir planą
...Mūsų mini atostogos baigėsi Nors, kai gerai pagalvoju, mini nelabai išeina jų pavadint pravažiuota beveik 5000km, pamatyta tikrai nemažai už širdies griebiančių Krymo vietelių - ir visa tai patirta tik per 9 paras Va, išlaidos kelionės tai "mini" - išleidom tik apie 2500 Lt Bet tai juk nenuostabu - nakvojom beveik nemokamai (tik nuvažiuojant ir grįžtant Uman'io gostely po 200 grivinų sumokėjom, na dar kempinguos truputį...) Dar ir dabar kartais ši kelionė atrodo kaip sapnas, o dar ir brangusis karts nuo karto širdį paglosto tvirtindamas, kad gavo pačią geriausią gimtadienio dovana per visą gyvenimą Ko daugiau bereikia...
...Koks šio fotoreportažo tikslas Kaip ir visų - parodyt Bet parodyt, ne tai ką mačiau - visos mūsų aplankytos vietos turistinės, o tai, koks gražus Krymas gali būti pavasarį Jaučiu rašydama daug ką nervinau savo aikčiojimais Na, bet labai nepykit ir atleiskit kitaip negalėjau Užbūrė tas pavasario žieduos paskendęs Krymas iki beprotybės ...Kad atsiburt, reiks kada nors ten sugrįžti rudenį... net neabejoju kad irgi patiks...juk Krymas visais metų laikais savaip žavus Reikia tik norėt tą žavesį įžvelgti...
Oddity, smagu kad patiko Žavi mano brangiausiąjį mano idėjos... tikrai žavi Jis lygiai taip pat pamišęs kelionių kaip ir aš... Aš dar proto ribose bandau suktis... O jis... visi artimieji pakraupę ir už galvų susigriebę praėjusiais metais buvo, kai mano brangusis, negavęs atostogų, sugebėjo išvist surizikuot mesti darbą Mesti darbą dėl kažkokios smulkmenos... dėl kelionės Aišku, aš šiam jo sprendimui iš visos širdies pritariau... Ką ir besakyt - esam pamišėlių šeimynėlė
...Koks šio fotoreportažo tikslas Kaip ir visų - parodyt Bet parodyt, ne tai ką mačiau - visos mūsų aplankytos vietos turistinės, o tai, koks gražus Krymas gali būti pavasarį Jaučiu rašydama daug ką nervinau savo aikčiojimais Na, bet labai nepykit ir atleiskit kitaip negalėjau Užbūrė tas pavasario žieduos paskendęs Krymas iki beprotybės ...Kad atsiburt, reiks kada nors ten sugrįžti rudenį... net neabejoju kad irgi patiks...juk Krymas visais metų laikais savaip žavus Reikia tik norėt tą žavesį įžvelgti...
QUOTE(oddity @ 2012 08 27, 21:48)
Dėkui už dar vieną puikų, gražų, šiltą reportažą
Oddity, smagu kad patiko Žavi mano brangiausiąjį mano idėjos... tikrai žavi Jis lygiai taip pat pamišęs kelionių kaip ir aš... Aš dar proto ribose bandau suktis... O jis... visi artimieji pakraupę ir už galvų susigriebę praėjusiais metais buvo, kai mano brangusis, negavęs atostogų, sugebėjo išvist surizikuot mesti darbą Mesti darbą dėl kažkokios smulkmenos... dėl kelionės Aišku, aš šiam jo sprendimui iš visos širdies pritariau... Ką ir besakyt - esam pamišėlių šeimynėlė
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 27, 21:51)
Nors, kai gerai pagalvoju, mini nelabai išeina jų pavadint pravažiuota beveik 5000km, pamatyta tikrai nemažai už širdies griebiančių Krymo vietelių - ir visa tai patirta tik per 9 paras
Belieka pritarti. Pas mus visad atostogos tradiciškai trunka 10dienų, kurios visad būna tokiame veiksme, kad grįžę dar ilgai vaikštome euforijoj
Dėkui Aidluka Smagu buvo keliaut kartu po žydintį Krymą
Man ir labai patiko. Dėkoju. Jūs pati pirma keliauninkė, kuri "užkabinote" savo pasakojimais. Paskui jau atradau daugiau įdomiai ir kažkaip savaip ypatingai pasakojančių. Ir beveik visi tie įdomieji "plepate" Tad ačiū visiems, kad dalinatės
Aciu, Aidluka, labai grazus reportazas Beveik jau noriu i Kryma Aikciojimu tai taip, daug, kaip ir wubiku Bet tavo toks stilius, ir tau tinka, taigi neatsiprasinek, ir aikciok toliau - emocingus reportazus idomiau skaityti
Aidluka, taip laukiau sio fotoreportazo nuo pat tavo sugrizimo ir tu imestu keliu nuotrauku. Nuostabu . Visada norejau i Kryma, bet tiek daug visokiu "bet" buvo jo nenadai ir niekaip negalejau rasti riebaus pliuso. Dabar ta pliusiuka radau, tai PAVASARIS Maziau zmoniu, mazesnes eiles, be galo grazus, zydintis metu laikas Aciu, kad pasidalinai, manau, kad ir pasinaudosim tavo ideja
Mergaitės, iš visos širdies dėkoju visoms už gražius žodžius Smagu, kad manasis Krymas patiko Džiaugiuos, kad užkrėčiau noru aplankyt jį lietuviams labai nepopuliariu, bet labai gražiu, laikotarpiu - pavasarį Vadinas - fotoreportažą tikrai verta buvo rašyti
...Kažkada seniai buvau įsitikinus, kad gyvenimas per trumpas, kad grįžinėtum į jau lankytas vietas... Tik pernai atradau koks žiauriai geras pojūtis aplanko sugrįžus labai patikusion vieton vaikštai po svetimą miestą ar į širdį įstrigusį gražų gamtos kampelį , o jausmas toks lyg būtum grįžęs namo Krymas mums irgi patapo viena iš tų vietelių kur su didžiausiu malonumu norėtume sugrįžti Tik kitąkart keliautume rudenį....labai norisi įvairovės
Krymo gerbėjams noriu pateikti truputį visiškai netikėtai atrastos informacijos apie Karadago draustinį Aš parodžiau kokį jį galima pamatyt plaukiant laiveliu, o čia kuo puikiausiai aprašyta kaip nuostabiai jis atrodo iš sausumos pusės
http://www.mytrips.l...iodo-parkas/896
Pst. Suabejojau, kaži, ar gerai darau, kad neatsiklausus dedu svetimą nuorodą
...Kažkada seniai buvau įsitikinus, kad gyvenimas per trumpas, kad grįžinėtum į jau lankytas vietas... Tik pernai atradau koks žiauriai geras pojūtis aplanko sugrįžus labai patikusion vieton vaikštai po svetimą miestą ar į širdį įstrigusį gražų gamtos kampelį , o jausmas toks lyg būtum grįžęs namo Krymas mums irgi patapo viena iš tų vietelių kur su didžiausiu malonumu norėtume sugrįžti Tik kitąkart keliautume rudenį....labai norisi įvairovės
Krymo gerbėjams noriu pateikti truputį visiškai netikėtai atrastos informacijos apie Karadago draustinį Aš parodžiau kokį jį galima pamatyt plaukiant laiveliu, o čia kuo puikiausiai aprašyta kaip nuostabiai jis atrodo iš sausumos pusės
QUOTE(Aidluka @ 2012 09 16, 12:36)
Juk nepasisavinai tos temos autoriaus nuotraukų ar teksto. Tikrai nieko blogo nedarai.
Net gi gerai: mytrips ir pasakojimą parodai - gal kam akiratį praplėsi ir pagelbėsi planuojantis.
Aidluka,reportažą perskaičiau gal jau kokį penktą kartą. Super Viskas kaip visuomet wau
Mes birželį planuojam taip pat iki jo pakeliauti. Tik kuo daugiau skaitau, tuo vis labiau nervina mintis apie kelius. Ar jie tikrai tokie tragiški? Kokios atkarpos baisiausios ir kiek jos tęsėsi?
Mes birželį planuojam taip pat iki jo pakeliauti. Tik kuo daugiau skaitau, tuo vis labiau nervina mintis apie kelius. Ar jie tikrai tokie tragiški? Kokios atkarpos baisiausios ir kiek jos tęsėsi?