Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

Sveiki. O kur rasti vaikisku bereciu aprasyma g.gif ,t.y. chemas kaip jas megzti? Gal galit kas padet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deima_Di @ 2012 08 17, 11:02)
mergaites, ar galit kas nors padeti aprasyti toki rastuka arba kazka panasaus?
na kad butu nesudetingas kiaurarastis, bet ne schema, o zodziais paaiskinta, kad darom ta ir ta... nemoku schemu skaityt  blush2.gif

user posted image

ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu juo akla doh.gif paziurejau, kad tiks chema, o pasirodo viskas yra 4u.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
Reik pagalbos mezgant kapišoną ax.gif Sugalvojau tokį variantą - surenku visas kaklo akis ir mezgu aukštyn priekyje nuleisdinėdama šonus. Vėliau apjungiu į ratą ir varau do pobiennovo konca, t.y. kol pasibaigs siūlai. Idėja tokia, kad tai būtų nykštuko tipo, gana ilgas. Ar gerai mąstau? cool.gif
Atsakyti
Aš atsiprašau,bet noriu paklausti,ar nera labai brangu megztis pas mezgeja toki megztuka,turkiška vilna 500lt ax.gif .Aš nesusigaudau,gal patarsite 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jei patinka,kodel ne?Jei mezgejos vilna ir darbas,man atrodo ne brangu,o ka pasakys mezgejeles???Darbo ne mazai.
Atsakyti
Gal kas esate mezgia ar nėria ir galite duoti idėju kaip apmegzti dūdelę (pradinuku) kad galėtu pasikabinti ant kaklo.
Atsakyti
sveikos,
gal kokio panasaus megztinio schema turite?as nesu patyrusi mezgeja ir nesuprantu kaip tas kalnierius ismegztas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2012 08 17, 20:28)
Aš atsiprašau,bet noriu paklausti,ar nera labai brangu megztis pas mezgeja toki megztuka,turkiška vilna 500lt ax.gif .Aš nesusigaudau,gal patarsite 4u.gif
user posted image

Mano manymu tai brangu, galima rast ir pigiau mezgančiu...
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2012 08 17, 18:28)
user posted image

labai pigu pas mane tokio numezgimas nuo 800-1000lt
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2012 08 18, 08:00)
sveikos,
gal kokio panasaus megztinio schema turite?as nesu patyrusi mezgeja ir nesuprantu kaip tas kalnierius ismegztas blush2.gif
...

pameginkit pasiskaityt cia: https://picasaweb.go...917581247156690
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 18 rugpjūčio 2012 - 16:47
QUOTE(barboraite @ 2012 08 17, 20:28)
user posted image

galima tikrai pigiau numegzt,nebutinai is turkiskos vilnos biggrin.gif (manau galima i 250 lt tilpt )
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 08 18, 08:28)
Gal kas esate mezgia ar nėria  ir galite duoti idėju kaip apmegzti dūdelę (pradinuku) kad galėtu pasikabinti ant kaklo.

Aš esu savo mergaitėms mezgusi ir nėrusi. Deja foto tikrai neįdėsiu, nes tai buvo jau prieš 17 ir 15 metų, bet pabandysiu paaiškinti kaip dariau.
1. Su centimetru pasimatavau aplink dūdelę ir numezgiau stačiakampį. Jo ilgis kaip dūdelės o plotis , kad apeitų aplinkui ir kiek laisvesnis. Susiuvau štai ir krepšelis.
2. Numezgiau ilgą pavadinkime - "dirželį", kiek platesnį nei dūdelės skersmui ir du kartus ilgesnį už dūdelę. Tada perlenkiau per pusę ir ilguosius kraštus sunėriau. Gavosi toks lyg ir ilgas siauras maišelis, kaip tik dūdelei įkišti. Padariau virvutę kad ant kaklo užsidėtų ir viskas.
3. Dar kitą tiesiog nunėriau apskritimuką, o po to nėriau vamzdelį ratu kol užteko dūdelei paslėpti.
Nežinau ar aiškiai parašiau. ax.gif
Jei ką klauskit bandysiu kaip kitaip parašyti. smile.gif
Atsakyti