Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

Gal turit mezgimo reglanu būdą nuo viršaus? g.gif niekur pas save neberandu doh.gif
Atsakyti
Labas visoms. Gal kuri galit padėt - kaip numegzt štai tokį trikampį gobtuvą (tik patį gobtuvą)?
http://images107.fot...eniukais-vi.jpg
Ačiū pagelbėjusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 17 spalio 2012 - 13:14
QUOTE(Garmina @ 2012 10 17, 13:08)
o man atrodo kad čia 2 sumegztos kartu, nes eilėje yra užmetimai, tai t.b. ir sumezgimai

aga, nepastebejau, kad uzmetimai yra doh.gif , tai tuomet iseina, jog cia dvi akytes sumegztos blogaja akimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 10 17, 15:07)
Gal turit mezgimo reglanu būdą nuo viršaus?  g.gif niekur pas save neberandu  doh.gif

http://www.liveinter.../post177919470/
čia turiu kažką išsisaugojusi, gal tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 10 17, 14:07)
Gal turit mezgimo reglanu būdą nuo viršaus?  g.gif niekur pas save neberandu  doh.gif

Aprašymo neturiu, bet galiu trumpai paaiškinti:
Užsidėtų akių skaičius turi dalintis iš 6 (po 1 dalį rankovėms ir po 2 priekiui) + pasirinktas reglano takelio akių skaičius x4 ir jei megztukas susagstomas + 2 kraštinės akys.

Pvz užsidedi 70 akių, 1 akis kraštinė + 10 akių priekis + 2 akys reglano takelis + 10 akių viena rankovė + 2 akys reglano takelis + 20 akių nugara + 2 akys reglano takelis + 10 akių kita rankovė + 2 akys reglano takelis +10 akių kita priekio dalis +1 kraštinė akis. Kiekvienoj gerojoj pusės prieš ir už reglano takelio reikia pridėti po akį, taip mezginys išplatės. Megzti platinant iki reikiamo ilgio pažastims, tuomet atskirai megzti priekį su nugara ir rankoves. Tikiuos aiškiai surašiau 4u.gif
Atsakyti
ačiū bigsmile.gif
panašiai pradėjau, bet akis uždedu kas antrą gerą eilę g.gif realiai gaunasi ne kas antra, o kas ketvirta g.gif žiūrėsiu kas gaunasi, jei ką tai vis tiek mažai ardyti reikės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 10 17, 19:47)
ačiū  bigsmile.gif
panašiai pradėjau, bet akis uždedu kas antrą gerą eilę  g.gif realiai gaunasi ne kas antra, o kas ketvirta  g.gif žiūrėsiu kas gaunasi, jei ką tai vis tiek mažai ardyti reikės  rolleyes.gif

Nuo siūlo storio priklauso, gal ir kas ketvirtoj eilėj uždėjus gerai bus, bet man paprastai tenka kas antroj pridedinėt, nes kitaip pločio pritrūksta
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 17, 12:31)

didelis aciu
Atsakyti
user posted image

gal kartais kas osinkoje ja aptiko

dekui
Atsakyti
Atsakysiu ir čia - VS suknelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir pas kaimynes forume Tindi Rindi.
user posted image
Ir Osinkoj.Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliute: 19 spalio 2012 - 22:36
Labas rytas, gal galite padeti. Noriu pradeti megsti megstuka. Jame yra trys rasteliai, bet man per sunkiai schema paaiskinta. Bandziau nufotografuoti, gal pavyktu perskaityti ir man truputi paaiskinti.
user posted image
Atsakyti