pratesiu o kur rankoviu pjuviai uzdarai po truputi akis, kaip ir bet kokiam mezginyje su rankovem. Tada jau mezginys skiriasi i 2 dalis ir reikia mezgant sukioti gera bloga puse
man labai patinka toks mezgimo budas.
Labas mezgejeles,gal padetumet ,noriu berete savo princesei numegzt,ji keturiu metuku,nu nerandu nieko ,tik nertas,o jau taip norisi megzti,kepures tai iseina suraityt,bet va noriu ale berete mergytei t,labai buciau dekinga:)
Aciu labai,tik kad as beretes nebandziusi,tai norisi su pilnu aprasymu,kepures su pynemis galiu numegzt,visiem savo vyram esu mezgusi,bet va kaip ta paltejima,siaurejima,nu zalia vienu zodziu,aciukas:)
Bet taigi cia kaip ir skara mezgant, viskas pagal rasta iseina, kad ir ta pirmoji su pynem uzsidedi akiu pagal apatine eilute kiek reik apimciai ir mezgi ivursu akys pagal rasta pazymeta kur prasideda ir plateja, o virsui sumezgimai yra, tai ir siaureja kazkiek.
Mergaitės, prašau pagalbos.... Turėjau išsisaugojus kaukolių shemutę - o dabar jau damezgus tą vietą,kur reik pradėt kaukoliukus megzt - neberandu anei kaip. Aš turėjau toki raštą, su nedidukų kaukoliukų schema, tinkančia tiekkepurei, tiek kitokiam mezginiui... Tai nebuvo didelis kaukoliokas.... Gal kuri turit savo lobynuose?
Labai ačiū. Sėdėjau ir ieškojau ir rusiškai, ir angliškai vesdama Panašiausia į mano ieškomą - antrojoj nuorodoj, bet...kadangi man reikia sūnaus kepuriukui, tai labai dailus mažas kaukoliukas pirmojoj
Dar kartelį ačiū
Bet taigi cia kaip ir skara mezgant, viskas pagal rasta iseina, kad ir ta pirmoji su pynem uzsidedi akiu pagal apatine eilute kiek reik apimciai ir mezgi ivursu akys pagal rasta pazymeta kur prasideda ir plateja, o virsui sumezgimai yra, tai ir siaureja kazkiek.
labas vakaras,laai ieskau savo padauozom salikelio -golfo (apykales), gal kas turit aprasyma ar schemute,nors uzmusk nerandu ,internete vaizdu pina,o aprasymu ar shemu riebus nulis ,labai man ju reikia,pareina padauzos is mokyklos o tu saliku papastu neuzsirisa gerai,aciu didelis is anksto
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)