Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

QUOTE("Pelėda" @ 2012 10 04, 12:22)
Laba diena,

gal kas turite schemą ar tiesiog galite pasidalinti mintimis, kaip išmegzti tą pasibangavimą:

Čia bandžiau įžiūrėti, kiek įmanoma, bet nesugalvoju, kokiu būdu išmegzta:
http://www.ravelry.c...a/people?page=3
ačiū  4u.gif

o aš rusišką nuorodėlę radau: spausti jei ne iš aprašymo, tai iš nuotraukų bus aišku kaip ten pabanguoti 4u.gif ir pasirodykit po to "Pagyrų puode" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soft&bouncy: 04 spalio 2012 - 15:25
Labas mezgejeles 4u.gif

labai reikia sio megztuko schemutes 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2012 10 03, 00:55)
http://www.google.lt...mp;ved=0CCoQ8g0

gal galite padeti rasti schema?  4u.gif  4u.gif

nu tu palauk, neskubek, svieziai Niujorko Mados savaitej tik pristatyta,- tuoj ruses prades megzt biggrin.gif o siaip tai nieko cia sudetingo,- tik 2 fakturu siulai
Atsakyti
QUOTE(soft&bouncy @ 2012 10 04, 16:25)
o aš rusišką nuorodėlę radau: spausti jei ne iš aprašymo, tai iš nuotraukų bus aišku kaip ten pabanguoti  4u.gif ir pasirodykit po to "Pagyrų puode" smile.gif

ačiū už puikią nuorodą
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2012 10 04, 16:20)
Manau, kad čia pakabinamos akys kelias eiles žemiau ir sumezgama kartu su ant virbalo esančia akimi. Nežinau, ar aiškai parašiau  g.gif

QUOTE(soft&bouncy @ 2012 10 04, 16:25)
o aš rusišką nuorodėlę radau: spausti jei ne iš aprašymo, tai iš nuotraukų bus aišku kaip ten pabanguoti  4u.gif ir pasirodykit po to "Pagyrų puode" smile.gif

Ačiū, ką tik pabandžiau, gaunasi. 4u.gif 4u.gif Tikrai visai paprasta. smile.gif
Atsakyti
sveikos, auksarankės,
turiu klausimuką- gal galit kuri savo vąšelių kolekcijoje pažiūrėti Tulip firmos vąšeio nr 15 koks storis?...nu nurūdijo mano tie skaičiukai benaudojant, o pats smagiausiai kabliukas man ax.gif Klausiu ne dėl to kad labai aktualu, bet paprasčiausiai įdomu kokiu storiu aš čia mojuoju n metų blush2.gif Kartais užklausia manęs, o aš ir nežinau ką atsakyt- nr 15 ir viskas doh.gif Mno įrankiai jau skaičiuoja ne pirmą dešimtį metų,nes rankdarbiais mama labai užsiimdavo, tai jos daug kas likę, netgi be numerių visai, o naujesni irgi jau vos ne 20 metų, bet kaip matau- ir dabar Tulip'ais vis dar prekiauja ( tik jau galvutės nebe auksuotos lotuliukas.gif bet ir tas aukselis nusitrynė per niolika metų nėrimo ( gal netikras? lotuliukas.gif ) )
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 10 05, 11:39)
sveikos, auksarankės,

Peržiūrėjau savo TULIP vąšelius, tokio Nr. pas save neradau smile.gif ir gal aš klystu, bet teisingą atsakymą kažin ar gausit, nes turiu du 1mm storio ir ant vieno rašo 12, ant kito 6, taip pat vienas yra 1.25 mm, o kitas 1,6mm ir ant abiejų rašo 4 lotuliukas.gif šiaip kai aš perku vąšelius, prašau dydžio mm g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ieskojau visokiais budais megztiniu ideju is bukle siulu, bet nelabai ka radau.
Gal turit kuri kokiu ideju, kad nebutu tik paprastas lygus. Gal kaip nors kombinuoti su lygiais siulais, kad butu idomiau?
Rastas bukle siulams turbut nesiziuretu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2012 10 05, 11:54)
Peržiūrėjau savo TULIP vąšelius, tokio Nr. pas save neradau  smile.gif ir gal aš klystu, bet teisingą atsakymą kažin ar gausit, nes turiu du 1mm storio ir ant vieno rašo 12, ant kito 6, taip pat vienas yra 1.25 mm, o kitas 1,6mm ir ant abiejų rašo 4  lotuliukas.gif šiaip kai aš perku vąšelius, prašau dydžio mm  g.gif

na ten tikrai iki 1, nes 0 pusė dar likus ir 5 uodegėlė. tik ar 0,85 ar 0,95 ( nemanau kad 0,75, bet maža kas)plonytis tai tikrai. Šiaip aš pagal raštą, siūlus taikau, kad gražiai žiūrėtųsi, tie numeriai nėra esmė, nes kiekviena įtempiam siūlą skirtingai.O ir su plonu vąšeliu storoką siūlą gali padoriai nert. Bet dar noriu visai adatinio vąšelio, tik įdomu koks iš turimų ploniausias, kad nebūtų labai panašūs.

iš bukle kiek mezgiau tai arba lygiu raštu, arba su kitu siūlu dryžuotai gražiai žiūrisi, arba koks bent 4 geros 4 blogos dar matosi. Pynės, kiauraraščiai išnyksta
Atsakyti
Labutis,mergaites,
gal kas gali paaiskint kaip megzt: лиц. ряд: ст. с/н за за­днюю стенку: изн. ряд: ст. с/н за пе­реднюю стенку.
Suprantu,kad gerojoje mezginio puseje stulpelis su uzmetimu uz uzpakalines sieneles(KOKIOS?) ,blogojoje puseje,stulpelis su uzmetimu uz priekines sieneles(KOKIOS?).??Aciu.
Ir dar,ka reiskia polustolbiki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 spalio 2012 - 17:57
QUOTE(Luety @ 2012 10 05, 17:55)
Labutis,mergaites,
gal kas gali paaiskint kaip megzt: лиц. ряд: ст. с/н за за­днюю стенку: изн. ряд: ст. с/н за пе­реднюю стенку.
Suprantu,kad gerojoje mezginio puseje stulpelis su uzmetimu uz uzpakalines sieneles(KOKIOS?) ,blogojoje puseje,stulpelis su uzmetimu uz priekines sieneles(KOKIOS?).??Aciu.
Ir dar,ka reiskia polustolbiki?

pagal mane tai apkabinant stulpelį iš priekio arba nugaros, manyčiau, norėtųsi raštą pamatyt, būtų aiškiau g.gif (čia gal panašu kaip dabar kepuryčių rezinkas visos masiškai neria vąšeliu?)
polustolbiki- pusiniai stulpeliai- neri stulpelį su užmetimu tik iškarto užkabinus siūlą ištrauki per visus narelius, o ne per du kartus kaip neriant pilną stulpelį su užmetimu.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 10 05, 18:14)
pagal mane tai apkabinant stulpelį iš priekio arba nugaros, manyčiau, norėtųsi raštą pamatyt, būtų aiškiau  g.gif  (čia gal panašu kaip dabar kepuryčių rezinkas visos masiškai neria vąšeliu?)
polustolbiki- pusiniai stulpeliai- neri stulpelį su užmetimu tik iškarto užkabinus siūlą ištrauki per visus narelius, o ne per du kartus kaip neriant pilną stulpelį su užmetimu.
Aciu uz puse atsakymo,o parodyt ne labai yturiu ka,nes nesimato,bet ikelsiu nuoroda,gal kas supras.Cia pirma nuneriama pynele,o paskui jau tas rastas daromasVioletinis megztukas
Ten kur osnovnoj uzor,pradeda rasyt ta eilute,apie kuria as nesuprantu.Aciu.
Atsakyti