Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 09 24, 08:42)
...o visų antra net gėda pasakyti, bet man nedašuto, kad google galima ieškoti ir vaizdo paieška doh.gif

kitos mamytes, sake, kad tik per Mozilla Firefox gali naudotis sia galimybe, bet as atsinaujinau Internet Explorer ir viska veikia puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 24, 10:28)
prasom mirksiukas.gif http://www.mezgyklel...s-krastais.html
man tai patiko sitas aprasymas, nes pasirodo cia labai paprasta ji nusimegzti bigsmile.gif
ten ir rekomenduojami siulai surasyti mirksiukas.gif

Aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif Ir dar lietuviskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 09 17, 14:02)
Sveikos merginos, gal kuri turit savo lobynuose šiuos grožius.Norėčiau savo mergiatę papauošti kažkuo panašiu.Tiesa gal kuri pasakysit ar labai jau aukštas pilotažas su tom kišeniukėm?
user posted image

user posted image

Gal pavyko surasti schemą?
Atsakyti
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 09 23, 10:17)
sveikos gal kas neriat ar turit tokia schemute bliuskutes tos ar bent geliu tu

Čia gal šitos , nors gal tik panašu g.gif
http://club.osinka.r...41708?&start=15

Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2012 09 24, 11:10)
Gal pavyko surasti schemą?

ravelryj yra mokamos,- 'still light' ir 'bulle' vadinasi.
Atsakyti
user posted image

Prasau Pagalbos:)

Turiu uzsakyma stai kokiam darbeliui. gal kas zinote kur gauti schemas ir dar toks vienas klausimelis tos geles nertos ar megztos?
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2012 09 24, 16:20)

Prasau Pagalbos:)

Turiu uzsakyma stai kokiam darbeliui. gal kas zinote kur gauti schemas ir dar toks vienas klausimelis tos geles nertos ar megztos?

https://picasaweb.go...9992974/Boleros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2012 09 10, 08:18)
Sveikos.

Kreipiuosi ir aš į jus pagalbos. Gal kuri užmatėt Osinkoj šios suknelės mezgimo aptarimą ir raštukus? Vartau Osinka antra savaitė, bet nerandu. Gal tiesiog nėra jai temos.

user posted image

Ir gal kuri turi tokio šalikučio schemutes?

user posted image

Labutis, ar gavote tos suknelės schemutę, labai patiko, norėčiau ir aš smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uneja @ 2012 09 08, 16:10)

Ar jau išsiaiškinote su rusų kalba, galiu padėti
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 09 23, 21:17)
nu jei ne, tai sakyk, paaiskinsiu, neseniai mezgiau sau panasia perpete...

Kad nelabai draugauju su anglu kalba,nu biskiuka bet ne tiek kad aprasyma suprasciau blush2.gif ,as nesuprantu to apvalaus mezgimo,man dvieju metu panelytei reikia 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2012 09 17, 10:20)
Gal kuri mezgejele pagelbetu- kaip megzti sia tunikute,suprantu kad cia paprasta bet nemoku to apvalaus mezgimo,aplink kakla,nesuparntu kaip ten  blush2.gif ,gal turi kas aprasyma ,schema,ar siaip paaiskintu,buciau dekinga labai  4u.gif

user posted image

QUOTE(marka100 @ 2012 09 24, 17:25)
Kad nelabai draugauju su anglu kalba,nu biskiuka bet ne tiek kad aprasyma suprasciau  blush2.gif  ,as nesuprantu to apvalaus mezgimo,man dvieju metu panelytei reikia  4u.gif ,

nugerai, dabar ziurekim,- tikriausiai jinai megzta su uzsegimu nugaroj, nes labai arti kaklo,- apsimeti ant virbalu kontrastiniu siulu (nu, tuo ruzavu) mazdaug tiek akiu, kiek nori kad butu aplink platesniji gala,- 80? g.gif ziurint kokie ten tavo siulai. Tada pamezgi pora -trejeta eiliu pirmyn-atgal (abi puses gerosios) kokioj ketvirtoj eilej ismezgi 6 ar 8 akis, tada sumezgi 2 kartu, tada vel ismezgi 6 ar 8, ir vel 2 sumezgi,- ir taip aplink. Tada apsisuki ir vel mezgi tarkim, 5 eiles ir vel pakartoji siaurinimo procedura (6 ismezgi, 2 sumezgi,- aplink). Tada ismezgi viena ar 3 eiles (ziurint kokio plocio tos perpetes reik) ir pakeiti siula i pagrindine spalva (marga nuotraukoj). Ismezgi pora eiliu ir nuleidi akis. Gauni tokia apykakle. Nuo jos nugarines ir priekines dalies surenki akis pagrindiniu siulu (margu) ir mezgi zemyn.
Perpete gali megzti ir virbalais su valu kelias eiles ratu, o paskui atskirti,- bus tvarkingesnis uzsegimas...
tikiuosi, supratai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 09 24, 18:12)
tikiuosi, supratai  unsure.gif

Nu mazdaug aisku,niekaip nesupratau kaip tas apvalus mezgimas-apykakle mezgazi,o ten kai nuo apykakles kai surenki akis reikia platint mezgant zemyn,nu ta vieta kur aplink rankas(pazastis) ties krutine blush2.gif ,
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2012 09 24, 19:58)
Nu mazdaug aisku,niekaip nesupratau kaip tas apvalus mezgimas-apykakle mezgazi,o ten kai nuo apykakles kai surenki akis reikia platint mezgant zemyn,nu ta vieta kur aplink rankas(pazastis) ties krutine  blush2.gif ,

sito tai nepasakysiu unsure.gif man atrodo, kad iki pat pazastu net ir neplatinta,- megzta tiesiai g.gif
Atsakyti